Випічка з листкового тіста – це завжди смачно. Що приготувати з листкового тіста і фаршу, читайте нижче.
Листкове тісто з фаршем в духовці
Інгредієнти: тісто листкове бездріжджове – 450 г; яловичий фарш – 450 г; сіль; спеції ; болгарський перець червоного кольору – 2 шт.; курячі яйця – 2 шт.; цибуля – 130 р. Приготування Дрібненько кришимо цибулю, з'єднуємо його з фаршем. Підсолюємо, перчимо, додаємо 1 яйце і вимішуємо. Тонкими смужками шаткуємо болгарський перець. Тісто ділимо навпіл і розкачуємо шаром товщиною до 3 мм На одну половину тіста кладемо половину фаршу і половину перцю. Таким же чином робимо і з іншими інгредієнтами. Згортаємо рулетом, покласти на деко, за допомогою пензлика змащуємо верх яйцем і при помірній температурі випікаємо 45 хвилин.
Пиріжки з листкового тіста з фаршем
Інгредієнти: тісто дріжджове листкове – 450 г; сіль; м'ясний фарш – 400 г; курячі яйця – 2 шт.; перець; цибуля – 130 р. Приготування Згідно інструкції, тісто розморожуємо. Прогріваємо Духовку до 180 градусів. Лук очищаємо і дрібненько кришимо. У фарш кладемо дрібненько нарізану цибулю, додаємо яйце, підсолюємо, перчимо і добре вимішуємо. Розморожене тісто нарізаємо квадратами. Розбиваємо яйце, відокремлюючи білок від жовтка. Краї квадратів змащуємо яєчним білком по краях. На серединку акуратно викладаємо фарш і скріплюємо у формі трикутників. Поміщаємо пиріжки на деко, застелений пекарської папером. Зверху промазуємо їх збитим жовтком. Випікаємо слойки з фаршем з готового листкового тіста близько півгодини до рум'яності.
Самса з листкового тіста з м'ясом
Інгредієнти: тісто листкове – 500 г; яйце – 1 шт.; яловичина – 400 г; сіль; свіжа зелень петрушки – 40 г; цибуля – 220 г; часник – 2-3 зубчики; перець. Приготування Яловичину перекручуємо на м'ясорубці, цибулю дрібно кришимо, підсолюємо і перетираємо його руками, щоб виділився сік. Вимиту зелень подрібнюємо. Змішуємо всі підготовлені інгредієнти, підсолюємо, перчимо і вливаємо пару столових ложок води, щоб начинка вийшла соковитою. Розморожене листкове тісто розкачуємо на столі, притрушенном борошном. Повинен вийти пласт товщиною 2-3 мм. Вирізаємо кружечки, на середину яких кладуть начинку. Краї піднімаємо і формуємо пиріжок трикутної форми. Поміщаємо самсу на деко, верх промазуємо збитим жовтком і притрушиваем кунжутом. Хвилин на 10 ставимо вироби в сильно нагріту духовку, потім витримуємо близько півгодини при 180 градусах.