Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріжки з вишнею з листкового тіста

Пиріжки з вишнею з листкового тіста

18-09-2015, 20:32
2 597
Пиріжки з вишнею з листкового тіста
Ароматна, домашня випічка, напевно, мало кого залишить байдужим. У цій статті ми вам розповімо рецепти приготування пиріжків з вишнями з листкового тіста. Вони виручать, коли потрібно терміново щось приготувати до чаю, особливо якщо в морозилці є упаковка-інша готового листкового тіста.

Пиріжки з вишнею з листкового дріжджового тіста


Інгредієнти:

  • тісто листкове дріжджове – 450 г;

  • вишня свіжа – 500 г;

  • картопляний крохмаль – 50 г;

  • цукор – 125 г;

  • молоко – 15 мл;

  • яйця -1 шт.


  • Приготування
    Вишню відокремлюємо від кісточок, додаємо цукор, крохмаль, перемішуємо, ставимо на малий вогонь і проварюємо до закипання, обов'язково помішуючи. Після загустіння охолоджуємо суміш до кімнатної температури. Розморожене листкове дріжджове тісто розкочуємо. Нарізаємо отриманий пласт на шматочки прямокутної форми і переміщаємо на деко. Його бажано застелити пекарської папером, щоб уникнути прилипання виробів. Яйце збиваємо з молоком і отриманою сумішшю змащуємо краю прямокутничків. У центр кожного викладаємо начинку. Скріплюємо краю, притискаючи їх руками або виделкою. В останньому випадку вийде ще й красиво. Змащуємо верх пиріжків яєчною сумішшю і відправляємо в духовку, яка повинна бути прогріта до температури 200-210 градусів, на 15 хвилин.

    Пиріжки з вишнею з листкового бездріжджового тіста


    Інгредієнти:

  • листкове бездріжджове тісто – 500 г;

  • цукор – 100 г;

  • яйця – 1 шт.;

  • вишня – 300 г;

  • ванілін – за смаком;

  • крохмаль картопляний – 4 ст. ложки.


  • Приготування
    У вишні видаляємо кісточки, засипаємо її цукром і ваніліном. Сік, який виділяється, зливаємо, інакше він буде випливати з виробів в процесі випічки. Розморожене природним шляхом тісто розрізаємо на прямокутники розміром приблизно 8 на 10 см Кожен шматочок трохи розкачуємо. На одну половину викладаємо вишню і зверху притрушиваем 1 чайною ложкою крохмалю. Завдяки йому начинка вийде більш в'язкою. Білком змащуємо краю прямокутника, скріплюємо їх, формуючи пиріжок, а потім жовтком промазуємо верх. Поміщаємо пиріжки на деко і випікаємо близько півгодини в помірно нагрітій духовці. Пиріжки зі свіжою вишнею з листкового тіста дуже смачні в теплому вигляді.

    Пиріжки з листкового тіста з замороженої вишнею і вершковим сиром


    Інгредієнти:

  • листкове бездріжджове тісто – 450 г;

  • вершковий сир – 200 г;

  • вишня заморожена – 400 г;

  • крохмаль картопляний – 35 г;

  • пудра цукрова – 6 ст. ложок;

  • ванільний екстракт – 1 ч. ложка;

  • сік лимона – 15 мл;

  • жовток - 1 шт.;

  • молоко – 2 вт. ложки;
  • Пиріжки з вишнею з листкового тіста

  • цукор.


  • Приготування
    Вишню без кісточок розморожуємо, додаємо сік лимона і крохмаль. Вершковий сир змішуємо з ванільним екстрактом і цукровою пудрою. Кожен лист листкового тіста розкачуємо і розрізаємо на 4 прямокутника. На кожен з них викладаємо трохи вершкового сиру і вишню. Краї тіста змащуємо яйцем, збитим з молоком. Формуємо пиріжки у вигляді трикутничків. Кожен з них змащуємо яєчною масою і притрушиваем цукром. Відправляємо пиріжки в духовку з температурою 200 градусів. А через 15 хвилин вони будуть готові. Варто їх лише трохи остудити і приступати до чаювання.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Слойки з листкового дріжджового тіста
    Слойки з листкового дріжджового тіста
    Напевно не буває рецептів випічки швидше, ніж слойки, приготовані з готового листкового тіста. Використовуючи листи дріжджового тесту, у вас вийде
    Пиріжки з листкового тіста з яблуками
    Пиріжки з листкового тіста з яблуками
    Щоб побалувати себе і рідню домашньою випічкою не потрібно бути віртуозним кулінаром. В будь-якому магазині представлений великий асортимент різного
    Пиріжки з листкового дріжджового тіста
    Пиріжки з листкового дріжджового тіста
    Сьогодні зовсім не проблема побалувати рідних домашньою випічкою. Купивши завчасно пачку дріжджового листкового тіста можна випікати різні ласощі,
    Пиріжки з листкового тіста з малиною
    Пиріжки з листкового тіста з малиною
    М'яке хрустке і розсипчасте тісто неймовірно гармонійно поєднується з соковитою ягідною начинкою. Аромат свіжої випічки, поширюється на весь будинок
    Пиріг з вишнею з листкового тіста
    Пиріг з вишнею з листкового тіста
    Пиріг з вишнею за цим рецептом приготувати зможе кожен. Для того, щоб спекти його, вам знадобиться мінімум вільного часу та інгредієнтів. Побалуйте
    Слойки з вишнею
    Слойки з вишнею
    Слойки - дивовижна ароматна випічка для вечірніх посиденьок за чашкою чаю в колі сім'ї та друзів. І зараз ми вам розповімо, як зробити чудові слойки