Пиріжки з вишнею з листкового тіста
Ароматна, домашня випічка, напевно, мало кого залишить байдужим. У цій статті ми вам розповімо рецепти приготування пиріжків з вишнями з листкового тіста. Вони виручать, коли потрібно терміново щось приготувати до чаю, особливо якщо в морозилці є упаковка-інша готового листкового тіста.
Інгредієнти:
тісто листкове дріжджове – 450 г;
вишня свіжа – 500 г;
картопляний крохмаль – 50 г;
цукор – 125 г;
молоко – 15 мл;
яйця -1 шт.
Приготування
Вишню відокремлюємо від кісточок, додаємо цукор, крохмаль, перемішуємо, ставимо на малий вогонь і проварюємо до закипання, обов'язково помішуючи. Після загустіння охолоджуємо суміш до кімнатної температури. Розморожене листкове дріжджове тісто розкочуємо. Нарізаємо отриманий пласт на шматочки прямокутної форми і переміщаємо на деко. Його бажано застелити пекарської папером, щоб уникнути прилипання виробів. Яйце збиваємо з молоком і отриманою сумішшю змащуємо краю прямокутничків. У центр кожного викладаємо начинку. Скріплюємо краю, притискаючи їх руками або виделкою. В останньому випадку вийде ще й красиво. Змащуємо верх пиріжків яєчною сумішшю і відправляємо в духовку, яка повинна бути прогріта до температури 200-210 градусів, на 15 хвилин.
Інгредієнти:
листкове бездріжджове тісто – 500 г;
цукор – 100 г;
яйця – 1 шт.;
вишня – 300 г;
ванілін – за смаком;
крохмаль картопляний – 4 ст. ложки.
Приготування
У вишні видаляємо кісточки, засипаємо її цукром і ваніліном. Сік, який виділяється, зливаємо, інакше він буде випливати з виробів в процесі випічки. Розморожене природним шляхом тісто розрізаємо на прямокутники розміром приблизно 8 на 10 см Кожен шматочок трохи розкачуємо. На одну половину викладаємо вишню і зверху притрушиваем 1 чайною ложкою крохмалю. Завдяки йому начинка вийде більш в'язкою. Білком змащуємо краю прямокутника, скріплюємо їх, формуючи пиріжок, а потім жовтком промазуємо верх. Поміщаємо пиріжки на деко і випікаємо близько півгодини в помірно нагрітій духовці. Пиріжки зі свіжою вишнею з листкового тіста дуже смачні в теплому вигляді.
Інгредієнти:
листкове бездріжджове тісто – 450 г;
вершковий сир – 200 г;
вишня заморожена – 400 г;
крохмаль картопляний – 35 г;
пудра цукрова – 6 ст. ложок;
ванільний екстракт – 1 ч. ложка;
сік лимона – 15 мл;
жовток - 1 шт.;
молоко – 2 вт. ложки;
цукор.
Приготування
Вишню без кісточок розморожуємо, додаємо сік лимона і крохмаль. Вершковий сир змішуємо з ванільним екстрактом і цукровою пудрою. Кожен лист листкового тіста розкачуємо і розрізаємо на 4 прямокутника. На кожен з них викладаємо трохи вершкового сиру і вишню. Краї тіста змащуємо яйцем, збитим з молоком. Формуємо пиріжки у вигляді трикутничків. Кожен з них змащуємо яєчною масою і притрушиваем цукром. Відправляємо пиріжки в духовку з температурою 200 градусів. А через 15 хвилин вони будуть готові. Варто їх лише трохи остудити і приступати до чаювання.
Пиріжки з вишнею з листкового дріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Вишню відокремлюємо від кісточок, додаємо цукор, крохмаль, перемішуємо, ставимо на малий вогонь і проварюємо до закипання, обов'язково помішуючи. Після загустіння охолоджуємо суміш до кімнатної температури. Розморожене листкове дріжджове тісто розкочуємо. Нарізаємо отриманий пласт на шматочки прямокутної форми і переміщаємо на деко. Його бажано застелити пекарської папером, щоб уникнути прилипання виробів. Яйце збиваємо з молоком і отриманою сумішшю змащуємо краю прямокутничків. У центр кожного викладаємо начинку. Скріплюємо краю, притискаючи їх руками або виделкою. В останньому випадку вийде ще й красиво. Змащуємо верх пиріжків яєчною сумішшю і відправляємо в духовку, яка повинна бути прогріта до температури 200-210 градусів, на 15 хвилин.
Пиріжки з вишнею з листкового бездріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
У вишні видаляємо кісточки, засипаємо її цукром і ваніліном. Сік, який виділяється, зливаємо, інакше він буде випливати з виробів в процесі випічки. Розморожене природним шляхом тісто розрізаємо на прямокутники розміром приблизно 8 на 10 см Кожен шматочок трохи розкачуємо. На одну половину викладаємо вишню і зверху притрушиваем 1 чайною ложкою крохмалю. Завдяки йому начинка вийде більш в'язкою. Білком змащуємо краю прямокутника, скріплюємо їх, формуючи пиріжок, а потім жовтком промазуємо верх. Поміщаємо пиріжки на деко і випікаємо близько півгодини в помірно нагрітій духовці. Пиріжки зі свіжою вишнею з листкового тіста дуже смачні в теплому вигляді.
Пиріжки з листкового тіста з замороженої вишнею і вершковим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Вишню без кісточок розморожуємо, додаємо сік лимона і крохмаль. Вершковий сир змішуємо з ванільним екстрактом і цукровою пудрою. Кожен лист листкового тіста розкачуємо і розрізаємо на 4 прямокутника. На кожен з них викладаємо трохи вершкового сиру і вишню. Краї тіста змащуємо яйцем, збитим з молоком. Формуємо пиріжки у вигляді трикутничків. Кожен з них змащуємо яєчною масою і притрушиваем цукром. Відправляємо пиріжки в духовку з температурою 200 градусів. А через 15 хвилин вони будуть готові. Варто їх лише трохи остудити і приступати до чаювання.
Рекомендуємо добрі рецепти
Слойки з листкового дріжджового тіста
Напевно не буває рецептів випічки швидше, ніж слойки, приготовані з готового листкового тіста. Використовуючи листи дріжджового тесту, у вас вийде
Пиріжки з листкового тіста з яблуками
Щоб побалувати себе і рідню домашньою випічкою не потрібно бути віртуозним кулінаром. В будь-якому магазині представлений великий асортимент різного
Пиріжки з листкового дріжджового тіста
Сьогодні зовсім не проблема побалувати рідних домашньою випічкою. Купивши завчасно пачку дріжджового листкового тіста можна випікати різні ласощі,
Пиріжки з листкового тіста з малиною
М'яке хрустке і розсипчасте тісто неймовірно гармонійно поєднується з соковитою ягідною начинкою. Аромат свіжої випічки, поширюється на весь будинок
Пиріг з вишнею з листкового тіста
Пиріг з вишнею за цим рецептом приготувати зможе кожен. Для того, щоб спекти його, вам знадобиться мінімум вільного часу та інгредієнтів. Побалуйте
Слойки з вишнею
Слойки - дивовижна ароматна випічка для вечірніх посиденьок за чашкою чаю в колі сім'ї та друзів. І зараз ми вам розповімо, як зробити чудові слойки