Пиріжки з листкового дріжджового тіста
Приготування листкового тіста читається одним з найбільш складних і тривалих процесів, але сучасні виробники нерідко полегшують покупцям завдання, подібне сталося і з листковим тестом, який тепер можна знайти на прилавках більшості продуктових точок, акуратно упакованим в яскраву обгортку. Ваше завдання розморозити пластини тіста, зробити начинку і сформувати пиріжки.
Інгредієнти:
упаковка листкового тіста;
вершкове масло - 15 г;
яблука - 480 м;
крохмаль - 5 г;
крижана вода - 45 мл;
цукровий пісок - 35 г;
кориця мелена - щіпка;
яйце - 1 шт.
Приготування
Попередньо розігрів духовку до 185 градусів, а також розморозивши готове листкове тісто, прийміть за просту, але ароматну яблучну начинку. Для приготування начинки очищені від шкірки і серцевини плоди нарізають кубиками і кладуть у сотейник. Через 5-6 хвилин слідом за яблучними шматочками відправляється цукровий пісок, шматочок масла і кориця, а ще через пару хвилин – розчинений у крижаній воді крохмаль. Коли начинка загусне, охолодіть її і розкладіть на половинку квадрата з листкового тіста. Накрийте начинку другою половинкою тіста, краї скріпіть і зробіть кілька отворів зверху. Змастіть пиріжки яйцем і відправте запікатися 17-20 хвилин.
Інгредієнти:
упаковка листкового дріжджового тіста;
м'ясний фарш - 175 г;
морква - 45 г;
жменя зелені петрушки;
ріпчаста цибуля - 60 г;
картопляний бульба;
яйце - 1 шт.
Приготування
Приготуйте овочеву засмажку з нарізаної моркви, ріпчастої цибулі і дрібних кубиків картоплі. До засмаженим овочів покладіть фарш, дайте йому схопитися, приправте і доповніть все зеленню петрушки. Розкладіть начинку на шматочках розкатаного тіста, краї скріпіть, а покрийте поверхню яйцем. Випікайте при 20 градусах - 18-20 хвилин.
Інгредієнти:
вишня - 95 г;
вершкове масло - 15 г;
груша - 120 г;
жменя очищеного мигдалю;
крохмаль - 4 ч. ложки;
цукровий пісок - 75 г;
сік лимона - 15 мл;
яйце - 1 шт.;
упаковка листкового тіста.
Приготування
Припустіть шматочки груші на вершковому маслі протягом 6-8 хвилин. До груші покладіть вишню і очищений і нарізаний мигдаль. Всипте до начинки цукор, влийте лимонний сік і дайте кристалам розчинитися повністю. Охолодіть вишневу начинку і викладіть її на нарізані квадратами пласт тіста. Складіть тісто навпіл, змастіть збитим яйцем і залиште листкові пиріжки запікати 20-25 хвилин при 185 градусах.
Листкові пиріжки з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо розігрів духовку до 185 градусів, а також розморозивши готове листкове тісто, прийміть за просту, але ароматну яблучну начинку. Для приготування начинки очищені від шкірки і серцевини плоди нарізають кубиками і кладуть у сотейник. Через 5-6 хвилин слідом за яблучними шматочками відправляється цукровий пісок, шматочок масла і кориця, а ще через пару хвилин – розчинений у крижаній воді крохмаль. Коли начинка загусне, охолодіть її і розкладіть на половинку квадрата з листкового тіста. Накрийте начинку другою половинкою тіста, краї скріпіть і зробіть кілька отворів зверху. Змастіть пиріжки яйцем і відправте запікатися 17-20 хвилин.
Пиріжки з м'ясом з листкового дріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Приготуйте овочеву засмажку з нарізаної моркви, ріпчастої цибулі і дрібних кубиків картоплі. До засмаженим овочів покладіть фарш, дайте йому схопитися, приправте і доповніть все зеленню петрушки. Розкладіть начинку на шматочках розкатаного тіста, краї скріпіть, а покрийте поверхню яйцем. Випікайте при 20 градусах - 18-20 хвилин.
Листкові пиріжки з вишнею
Інгредієнти:
Приготування
Припустіть шматочки груші на вершковому маслі протягом 6-8 хвилин. До груші покладіть вишню і очищений і нарізаний мигдаль. Всипте до начинки цукор, влийте лимонний сік і дайте кристалам розчинитися повністю. Охолодіть вишневу начинку і викладіть її на нарізані квадратами пласт тіста. Складіть тісто навпіл, змастіть збитим яйцем і залиште листкові пиріжки запікати 20-25 хвилин при 185 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки з листкового тіста з яблуками
Щоб побалувати себе і рідню домашньою випічкою не потрібно бути віртуозним кулінаром. В будь-якому магазині представлений великий асортимент різного
Пиріжки з малиною в духовці
Домашня випічка була в пошані у всі часи. Діти особливо люблять різні пироги з солодкою начинкою. Тому найкращий варіант приготування цих ласощів з
Пиріжки з вишнею з листкового тіста
Пиріжки - це не самий простий спосіб порадувати рідних улюбленої випічкою. Проте, є винятки, коли не потрібно возитися з приготуванням тесту - це
Пиріжки зі смородиною
Порадуйте рідних ароматною домашньою випічкою. У нашій статті ви знайдете нові і досить оригінальні рецепти пиріжків зі смородиною на будь-який смак.
Пиріжки з малиною з дріжджового тіста
Пишна дріжджова випічка доведеться по душі багатьом дорослим і, звичайно, дітворі. Особливо якщо начинка буде з улюблених ягід. Пропонуємо рецепти
Пиріжки з листкового тіста
Розтягаї - смачне блюдо російської кухні, яке популярне у всьому світі. Їх готують з рибою, м'ясом, повидлом. І сьогодні ми розберемося, як його