Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріжки з листкового дріжджового тіста

Пиріжки з листкового дріжджового тіста

18-09-2015, 20:33
860
Пиріжки з листкового дріжджового тіста
Приготування листкового тіста читається одним з найбільш складних і тривалих процесів, але сучасні виробники нерідко полегшують покупцям завдання, подібне сталося і з листковим тестом, який тепер можна знайти на прилавках більшості продуктових точок, акуратно упакованим в яскраву обгортку. Ваше завдання розморозити пластини тіста, зробити начинку і сформувати пиріжки.

Листкові пиріжки з яблуками


Інгредієнти:

  • упаковка листкового тіста;

  • вершкове масло - 15 г;

  • яблука - 480 м;

  • крохмаль - 5 г;

  • крижана вода - 45 мл;

  • цукровий пісок - 35 г;

  • кориця мелена - щіпка;

  • яйце - 1 шт.


  • Приготування
    Попередньо розігрів духовку до 185 градусів, а також розморозивши готове листкове тісто, прийміть за просту, але ароматну яблучну начинку. Для приготування начинки очищені від шкірки і серцевини плоди нарізають кубиками і кладуть у сотейник. Через 5-6 хвилин слідом за яблучними шматочками відправляється цукровий пісок, шматочок масла і кориця, а ще через пару хвилин – розчинений у крижаній воді крохмаль. Коли начинка загусне, охолодіть її і розкладіть на половинку квадрата з листкового тіста. Накрийте начинку другою половинкою тіста, краї скріпіть і зробіть кілька отворів зверху. Змастіть пиріжки яйцем і відправте запікатися 17-20 хвилин.

    Пиріжки з м'ясом з листкового дріжджового тіста


    Інгредієнти:

  • упаковка листкового дріжджового тіста;

  • м'ясний фарш - 175 г;

  • морква - 45 г;

  • жменя зелені петрушки;

  • ріпчаста цибуля - 60 г;

  • картопляний бульба;

  • яйце - 1 шт.


  • Приготування
    Приготуйте овочеву засмажку з нарізаної моркви, ріпчастої цибулі і дрібних кубиків картоплі. До засмаженим овочів покладіть фарш, дайте йому схопитися, приправте і доповніть все зеленню петрушки. Розкладіть начинку на шматочках розкатаного тіста, краї скріпіть, а покрийте поверхню яйцем. Випікайте при 20 градусах - 18-20 хвилин.

    Листкові пиріжки з вишнею


    Інгредієнти:

  • вишня - 95 г;

  • вершкове масло - 15 г;

  • груша - 120 г;

  • жменя очищеного мигдалю;

  • крохмаль - 4 ч. ложки;

  • цукровий пісок - 75 г;

  • сік лимона - 15 мл;
  • Пиріжки з листкового дріжджового тіста

  • яйце - 1 шт.;

  • упаковка листкового тіста.


  • Приготування
    Припустіть шматочки груші на вершковому маслі протягом 6-8 хвилин. До груші покладіть вишню і очищений і нарізаний мигдаль. Всипте до начинки цукор, влийте лимонний сік і дайте кристалам розчинитися повністю. Охолодіть вишневу начинку і викладіть її на нарізані квадратами пласт тіста. Складіть тісто навпіл, змастіть збитим яйцем і залиште листкові пиріжки запікати 20-25 хвилин при 185 градусах.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріжки з листкового тіста з яблуками
    Пиріжки з листкового тіста з яблуками
    Щоб побалувати себе і рідню домашньою випічкою не потрібно бути віртуозним кулінаром. В будь-якому магазині представлений великий асортимент різного
    Пиріжки з малиною в духовці
    Пиріжки з малиною в духовці
    Домашня випічка була в пошані у всі часи. Діти особливо люблять різні пироги з солодкою начинкою. Тому найкращий варіант приготування цих ласощів з
    Пиріжки з вишнею з листкового тіста
    Пиріжки з вишнею з листкового тіста
    Пиріжки - це не самий простий спосіб порадувати рідних улюбленої випічкою. Проте, є винятки, коли не потрібно возитися з приготуванням тесту - це
    Пиріжки зі смородиною
    Пиріжки зі смородиною
    Порадуйте рідних ароматною домашньою випічкою. У нашій статті ви знайдете нові і досить оригінальні рецепти пиріжків зі смородиною на будь-який смак.
    Пиріжки з малиною з дріжджового тіста
    Пиріжки з малиною з дріжджового тіста
    Пишна дріжджова випічка доведеться по душі багатьом дорослим і, звичайно, дітворі. Особливо якщо начинка буде з улюблених ягід. Пропонуємо рецепти
    Пиріжки з листкового тіста
    Пиріжки з листкового тіста
    Розтягаї - смачне блюдо російської кухні, яке популярне у всьому світі. Їх готують з рибою, м'ясом, повидлом. І сьогодні ми розберемося, як його