Пиріжки з малиною в духовці
Випічка зі свіжими ягодами – класика, віддавати данину якій приємно і смачно одночасно. Зайнятися останнім у нижченаведених рецептах плануємо і ми, роблячи головним героєм цього матеріалу пиріжки з малиною, приготовлені в духовці. Зробити таке ласощі можна як з свіжих, так і з заморожених ягід, а в якості основи використовувати домашнє здобне дріжджове тісто або покупне листкове – для швидкості приготування.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 980 р;
яйце - 1 шт.;
дріжджі інстантні - 5 г;
масло вершкове - 95 г;
молоко - 280 мл;
цукровий пісок - 15 р.
Для начинки:
малина - 430 г;
цукровий пісок - 45 р.
Приготування
Пропустивши борошно через сито, приступайте до замішування тіста, для приготування якого достатньо зробити лунку в борошняній гірці і влити в неї дріжджовий розчин, розтоплене, але не гаряче масло і збите з цукром яйце. Готове липковатое тісто далі накривають і залишають підійти до подвоєння в розмірах. Як тільки це відбудеться, розділіть тісто на порції, розплющить кожну між долонями і помістіть в центр малину з дрібкою цукрового піску. Якщо ви готуєте пиріжки зі свіжою малиною в духовці, то немає необхідності додавати до ягоді крохмаль, але якщо в основі заморожені продукти, то разом з пучкою цукру не поміщає і щіпка крохмалю, щоб начинка не була надто текучою. Розклавши начинку в центі, з'єднайте обидва краї тіста так, щоб покрити її, переверніть пиріжок швом вниз і покрийте його поверхню збитим жовтком. Готуйте випічку в розігрітій до 180 градусів духовці півгодини.
Якщо бажання і часу на приготування ягідних пиріжків не вистачає, то в якості основи для них можна використовувати не тільки дріжджове, але і звичайне листове тісто. На ліпку таких пиріжків підуть лічені хвилини, а для начинки з малини для пиріжків ви можете брати як свіжі ягоди, так і джем або варення на їх основі.
Інгредієнти:
листкове тісто - 480 м;
малинове варення - 65 мл;
жменя горіхів;
яйце - 1 шт.;
молоко - 15 мл
Приготування
Розморозивши пласт тіста, ледь розкачайте його розділіть на круги або квадрати будь-якого розміру. У центр кожного шматочка тіста викладіть порцію варення і зверху посипте все подрібненими горішками. З'єднайте обидва краї тіста змастіть пиріг збитим яйцем з молоком. Розмістіть деко з пиріжками в розігрітій до 190 градусів духовці і запікайте до зарум'янювання (близько 15-20 хвилин).
Рецепт пиріжків з малиною в духовці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Пропустивши борошно через сито, приступайте до замішування тіста, для приготування якого достатньо зробити лунку в борошняній гірці і влити в неї дріжджовий розчин, розтоплене, але не гаряче масло і збите з цукром яйце. Готове липковатое тісто далі накривають і залишають підійти до подвоєння в розмірах. Як тільки це відбудеться, розділіть тісто на порції, розплющить кожну між долонями і помістіть в центр малину з дрібкою цукрового піску. Якщо ви готуєте пиріжки зі свіжою малиною в духовці, то немає необхідності додавати до ягоді крохмаль, але якщо в основі заморожені продукти, то разом з пучкою цукру не поміщає і щіпка крохмалю, щоб начинка не була надто текучою. Розклавши начинку в центі, з'єднайте обидва краї тіста так, щоб покрити її, переверніть пиріжок швом вниз і покрийте його поверхню збитим жовтком. Готуйте випічку в розігрітій до 180 градусів духовці півгодини.
Пиріжки з малиною в духовці без дріжджів
Якщо бажання і часу на приготування ягідних пиріжків не вистачає, то в якості основи для них можна використовувати не тільки дріжджове, але і звичайне листове тісто. На ліпку таких пиріжків підуть лічені хвилини, а для начинки з малини для пиріжків ви можете брати як свіжі ягоди, так і джем або варення на їх основі.
Інгредієнти:
Приготування
Розморозивши пласт тіста, ледь розкачайте його розділіть на круги або квадрати будь-якого розміру. У центр кожного шматочка тіста викладіть порцію варення і зверху посипте все подрібненими горішками. З'єднайте обидва краї тіста змастіть пиріг збитим яйцем з молоком. Розмістіть деко з пиріжками в розігрітій до 190 градусів духовці і запікайте до зарум'янювання (близько 15-20 хвилин).
Рекомендуємо добрі рецепти
Солодкі пиріжки з щавлем
У традиційної російської кухні щавель використовують в абсолютно різних стравах. Багато звикли бачити його лише в супі або в щах. Але адже його
Пиріжки зі смородиною
Порадуйте рідних ароматною домашньою випічкою. У нашій статті ви знайдете нові і досить оригінальні рецепти пиріжків зі смородиною на будь-який смак.
Пиріжки з малиною з дріжджового тіста
Пишна дріжджова випічка доведеться по душі багатьом дорослим і, звичайно, дітворі. Особливо якщо начинка буде з улюблених ягід. Пропонуємо рецепти
Пиріжки з листкового тіста з малиною
М'яке хрустке і розсипчасте тісто неймовірно гармонійно поєднується з соковитою ягідною начинкою. Аромат свіжої випічки, поширюється на весь будинок
Пиріжки з абрикосами в духовці
Ідеальний спосіб порадувати рідних - це спекти щось смачненьке. Всі знають - немає нічого краще домашньої випічки. Далі пропонуємо самі цікаві і
Пиріжки з цибулею і яйцем в духовці
Немає такої людини, яка не любила б пиріжки. Ароматні і смачні з начинкою з цибулі і яєць — справжня домашня їжа, такі пиріжки не купиш. Спробуйте