Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріжки з малиною в духовці

Пиріжки з малиною в духовці

18-09-2015, 20:33
2 317
Пиріжки з малиною в духовці
Випічка зі свіжими ягодами – класика, віддавати данину якій приємно і смачно одночасно. Зайнятися останнім у нижченаведених рецептах плануємо і ми, роблячи головним героєм цього матеріалу пиріжки з малиною, приготовлені в духовці. Зробити таке ласощі можна як з свіжих, так і з заморожених ягід, а в якості основи використовувати домашнє здобне дріжджове тісто або покупне листкове – для швидкості приготування.

Рецепт пиріжків з малиною в духовці


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно - 980 р;

  • яйце - 1 шт.;

  • дріжджі інстантні - 5 г;

  • масло вершкове - 95 г;

  • молоко - 280 мл;

  • цукровий пісок - 15 р.


  • Для начинки:

  • малина - 430 г;

  • цукровий пісок - 45 р.


  • Приготування
    Пропустивши борошно через сито, приступайте до замішування тіста, для приготування якого достатньо зробити лунку в борошняній гірці і влити в неї дріжджовий розчин, розтоплене, але не гаряче масло і збите з цукром яйце. Готове липковатое тісто далі накривають і залишають підійти до подвоєння в розмірах. Як тільки це відбудеться, розділіть тісто на порції, розплющить кожну між долонями і помістіть в центр малину з дрібкою цукрового піску. Якщо ви готуєте пиріжки зі свіжою малиною в духовці, то немає необхідності додавати до ягоді крохмаль, але якщо в основі заморожені продукти, то разом з пучкою цукру не поміщає і щіпка крохмалю, щоб начинка не була надто текучою. Розклавши начинку в центі, з'єднайте обидва краї тіста так, щоб покрити її, переверніть пиріжок швом вниз і покрийте його поверхню збитим жовтком. Готуйте випічку в розігрітій до 180 градусів духовці півгодини.

    Пиріжки з малиною в духовці без дріжджів


    Якщо бажання і часу на приготування ягідних пиріжків не вистачає, то в якості основи для них можна використовувати не тільки дріжджове, але і звичайне листове тісто. На ліпку таких пиріжків підуть лічені хвилини, а для начинки з малини для пиріжків ви можете брати як свіжі ягоди, так і джем або варення на їх основі.
    Інгредієнти:

  • листкове тісто - 480 м;

  • малинове варення - 65 мл;
  • Пиріжки з малиною в духовці

  • жменя горіхів;

  • яйце - 1 шт.;

  • молоко - 15 мл


  • Приготування
    Розморозивши пласт тіста, ледь розкачайте його розділіть на круги або квадрати будь-якого розміру. У центр кожного шматочка тіста викладіть порцію варення і зверху посипте все подрібненими горішками. З'єднайте обидва краї тіста змастіть пиріг збитим яйцем з молоком. Розмістіть деко з пиріжками в розігрітій до 190 градусів духовці і запікайте до зарум'янювання (близько 15-20 хвилин).
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Солодкі пиріжки з щавлем
    Солодкі пиріжки з щавлем
    У традиційної російської кухні щавель використовують в абсолютно різних стравах. Багато звикли бачити його лише в супі або в щах. Але адже його
    Пиріжки зі смородиною
    Пиріжки зі смородиною
    Порадуйте рідних ароматною домашньою випічкою. У нашій статті ви знайдете нові і досить оригінальні рецепти пиріжків зі смородиною на будь-який смак.
    Пиріжки з малиною з дріжджового тіста
    Пиріжки з малиною з дріжджового тіста
    Пишна дріжджова випічка доведеться по душі багатьом дорослим і, звичайно, дітворі. Особливо якщо начинка буде з улюблених ягід. Пропонуємо рецепти
    Пиріжки з листкового тіста з малиною
    Пиріжки з листкового тіста з малиною
    М'яке хрустке і розсипчасте тісто неймовірно гармонійно поєднується з соковитою ягідною начинкою. Аромат свіжої випічки, поширюється на весь будинок
    Пиріжки з абрикосами в духовці
    Пиріжки з абрикосами в духовці
    Ідеальний спосіб порадувати рідних - це спекти щось смачненьке. Всі знають - немає нічого краще домашньої випічки. Далі пропонуємо самі цікаві і
    Пиріжки з цибулею і яйцем в духовці
    Пиріжки з цибулею і яйцем в духовці
    Немає такої людини, яка не любила б пиріжки. Ароматні і смачні з начинкою з цибулі і яєць — справжня домашня їжа, такі пиріжки не купиш. Спробуйте