Солодкі пиріжки з щавлем

Солодкі пиріжки з щавлем в духовці
Начинка для найпростіших пиріжків з щавлем складається з нарізаних листя зелені присипаних цукровим піском. Ніякого тривалого приготування, крім часу необхідного для розстоювання тіста, цей рецепт не потребує.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Схема приготування здобного тіста на дріжджах завжди однакова. У ледь теплому молоці розвести цукровий пісок і сухі інстантні дріжджі. Як тільки на поверхні розчину з'явиться пінна «шапочка», приступайте до подальших маніпуляціям. Пропустіть борошно через сито і сформуйте лунку в центрі гірки. Вилийте в отримане поглиблення дріжджовий розчин, додайте збиті яйця, а також розтоплене, але злегка охолоджене вершкове масло. Замісивши м'яке тісто, залиште підходити протягом години або до подвоєння в розмірах. Тісто розділіть на порції, розкатати кожну, а потім розплющить пальцями або качалкою в диск. В центр диска викладіть нарізані листя щавлю, зверху присипте його цукровим піском, а потім защепніть краю пиріжка, щоб приховати начинку, і покладіть його на деко швом вниз. Залиште пиріжки підійти вдруге хвилин на 15 а потім додайте їх в духовій шафі і запікайте при 220 градусах близько 20-25 хвилин.
Солодкі пиріжки смажені з щавлем
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Приготуйте дріжджове тісто для смаження, з'єднавши разом цукровий пісок з молоком і дріжджами, а потім вливши отриманий розчин до борошні разом з рослинним маслом. Залиште тісто підходити в теплі, а самі беріться за ароматну щавлеву начинку.
Довільно наріжте зелене листя і покладіть їх у сотейник з маслом. Посипте цукром і дочекайтеся, коли зелень почне в'янути. Доповніть вміст сотейника імбиром і мускатом, влийте ром і залиште алкоголь випарується. З'єднайте солодку начинку з щавлю для пиріжків з нарізаним мигдалем.
Розділіть тісто на порції, розплющить кожну з них долонями і викладіть в центр зелену начинку. Краї защепніть і опустіть пиріжки в розігріте масло. Готуйте до зарум'янювання і подавайте гарячими.
Солодкі пиріжки з щавлем з листкового тіста
Якщо часу на приготування дріжджової здоби немає, то замініть основу готовим листковим тестом. Пишні і хрусткі шари тільки підкреслять ніжність зеленої начинки.
Інгредієнти:

Приготування
Дочекайтеся, поки листкове тісто повністю розморозиться, а потім розкачайте його і наріжте на квадрати. Підготуйте начинку, нарізавши щавель і змішавши його з сиром, цитрусової цедрою і медом. Викладіть начинку в центр квадрата з тесту, защепніть краю і додайте пиріжки в лунках форми для мафінів. Випікайте 25 хвилин при 200 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріжки на кислому молоці
Не поспішайте позбавлятися від кислого молока. Воно стане прекрасною основою для дріжджового тіста, з якого вийдуть чудові домашні пиріжки. Всі добре

Смажені пиріжки з вишнею
Смажені пиріжки з вишнею - справжня знахідка для тих хто любить домашню кухню, але не хоче підходити до духовці. Ми зібрали найпоширеніші і вельми

Пиріжки з малиною в духовці
Домашня випічка була в пошані у всі часи. Діти особливо люблять різні пироги з солодкою начинкою. Тому найкращий варіант приготування цих ласощів з

Пиріжки з малиною з дріжджового тіста
Пишна дріжджова випічка доведеться по душі багатьом дорослим і, звичайно, дітворі. Особливо якщо начинка буде з улюблених ягід. Пропонуємо рецепти

Пиріжки з щавлем
Щавель дуже часто використовується в традиційній українській кухні. Виражена кислинка цієї рослини поєднується з багатьма продуктами, навіть з

Пиріжки з абрикосами в духовці
Ідеальний спосіб порадувати рідних - це спекти щось смачненьке. Всі знають - немає нічого краще домашньої випічки. Далі пропонуємо самі цікаві і