Смажені пиріжки з вишнею
Якщо боїтеся підступитися до духовому шафі, але бажаєте нагодувати домашніх смачними пиріжками, то обсмажте у фритюрі. У цьому матеріалі ми поділимося з вами рецептами смажених пиріжків з вишнями, в основі яких буде лежати різне тісто.
Найпишніші і повітряні пиріжки робляться саме з дріжджового тіста, навіть незалежно від способу приготування. Ми пропонуємо вам ще один варіант дріжджового тіста-основи, яка готується з мінімуму інгредієнтів.
Інгредієнти:
рослинне масло - 20 мл;
вода - 440 мл;
борошно - 510 г;
сухі інстантні дріжджі - 1 ч. ложка;
вишня - 280 м;
цукровий пісок - 65 г;
кориця мелена - 1/2 ч. ложки.
Приготування
Ледь підігрійте воду, вона повинна бути дійсно ледве теплою, інакше дріжджі загинуть від високої температури. Розчиніть у воді щіпку цукрового піску і всипте дріжджі. Залиште дріжджовий розчин в теплі хвилин на 10 про початок життєдіяльності дріжджів буде свідчити пінна шапка на поверхні. Пропустивши борошно через сито, зробіть в центрі борошняний гірки «криниця», влийте в нього дріжджі і масло, замісіть тісто і залиште його підходити на півтори години. Тісто розділіть на порції, розкачайте чи розплющить кожну руками, покладіть в центр суміші з очищеної від кісточок вишні, цукру і кориці, а потім защепіть краю. Розігрійте рослинне масло і обсмажуйте в ньому пиріжки до зарум'янювання.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 175 г;
цукровий пісок - 25 г;
вершкове масло - 115 г;
рослинне масло - 55 г;
кефір - 55 р.
Для начинки:
очищена вишня - 3 ст.;
цукровий пісок - 135 г;
вершкове масло - 10 г;
сік лимона - 15 мл;
крохмаль - 5 г;
ванільний екстракт - 1/2 ч. ложки.
Приготування
Спершу приготуйте вишневу начинку, оскільки їй необхідний час для того, щоб охолонути. З'єднайте вишню з цукровим піском і лимонним соком в сотейнику, дочекайтеся, коли ягоди пустять сік, а потім додайте вершкове масло і крохмаль. Для аромату до вишням можна капнути ванільного екстракту. Коли ягідний сік загусне, зніміть сотейник з вогню і дайте повністю охолонути.
Замісіть просте тісто, з'єднавши обидва види масла з кефіром і цукром, а потім доповнивши суміш борошном. Розкачайте і розділіть тісто, в центр кожної з коржів покладіть по ложці вишневої начинки, а потім защепіть краю. Готуйте смажені пиріжки з вишнею на кефірі у великій кількості олії до рум'янцю.
Смажені пиріжки з вишнею з дріжджового тіста – рецепт
Найпишніші і повітряні пиріжки робляться саме з дріжджового тіста, навіть незалежно від способу приготування. Ми пропонуємо вам ще один варіант дріжджового тіста-основи, яка готується з мінімуму інгредієнтів.
Інгредієнти:
Приготування
Ледь підігрійте воду, вона повинна бути дійсно ледве теплою, інакше дріжджі загинуть від високої температури. Розчиніть у воді щіпку цукрового піску і всипте дріжджі. Залиште дріжджовий розчин в теплі хвилин на 10 про початок життєдіяльності дріжджів буде свідчити пінна шапка на поверхні. Пропустивши борошно через сито, зробіть в центрі борошняний гірки «криниця», влийте в нього дріжджі і масло, замісіть тісто і залиште його підходити на півтори години. Тісто розділіть на порції, розкачайте чи розплющить кожну руками, покладіть в центр суміші з очищеної від кісточок вишні, цукру і кориці, а потім защепіть краю. Розігрійте рослинне масло і обсмажуйте в ньому пиріжки до зарум'янювання.
Простий рецепт смажених пиріжків з вишнями
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Спершу приготуйте вишневу начинку, оскільки їй необхідний час для того, щоб охолонути. З'єднайте вишню з цукровим піском і лимонним соком в сотейнику, дочекайтеся, коли ягоди пустять сік, а потім додайте вершкове масло і крохмаль. Для аромату до вишням можна капнути ванільного екстракту. Коли ягідний сік загусне, зніміть сотейник з вогню і дайте повністю охолонути.
Замісіть просте тісто, з'єднавши обидва види масла з кефіром і цукром, а потім доповнивши суміш борошном. Розкачайте і розділіть тісто, в центр кожної з коржів покладіть по ложці вишневої начинки, а потім защепіть краю. Готуйте смажені пиріжки з вишнею на кефірі у великій кількості олії до рум'янцю.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки на кислому молоці
Не поспішайте позбавлятися від кислого молока. Воно стане прекрасною основою для дріжджового тіста, з якого вийдуть чудові домашні пиріжки. Всі добре
Пісне тісто для пиріжків
Багато хто помилково вважають, що пісне меню несмачне і одноманітне. Існує таке неймовірне кількість страв, що часом можна розгубитися. Пропонуємо
Солодкі пиріжки з щавлем
У традиційної російської кухні щавель використовують в абсолютно різних стравах. Багато звикли бачити його лише в супі або в щах. Але адже його
Смажені пиріжки з яблуками
Випічка з яблучною начинкою, багатьом подобається можливістю приготування в будь-який час року. Однак, якщо немає духовки, то смажені пиріжки з таким
Пиріжки смажені на сковороді
Приготування пиріжків - не найпростіше кулінарне заняття, тому зазвичай за нього беруться господині з певним досвідом. Пропонуємо кілька варіантів
Пиріжки з малиною з дріжджового тіста
Пишна дріжджова випічка доведеться по душі багатьом дорослим і, звичайно, дітворі. Особливо якщо начинка буде з улюблених ягід. Пропонуємо рецепти