Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Смажені пиріжки з вишнею

Смажені пиріжки з вишнею

18-09-2015, 20:40
2 334
Смажені пиріжки з вишнею
Якщо боїтеся підступитися до духовому шафі, але бажаєте нагодувати домашніх смачними пиріжками, то обсмажте у фритюрі. У цьому матеріалі ми поділимося з вами рецептами смажених пиріжків з вишнями, в основі яких буде лежати різне тісто.

Смажені пиріжки з вишнею з дріжджового тіста – рецепт


Найпишніші і повітряні пиріжки робляться саме з дріжджового тіста, навіть незалежно від способу приготування. Ми пропонуємо вам ще один варіант дріжджового тіста-основи, яка готується з мінімуму інгредієнтів.
Інгредієнти:

  • рослинне масло - 20 мл;

  • вода - 440 мл;

  • борошно - 510 г;

  • сухі інстантні дріжджі - 1 ч. ложка;

  • вишня - 280 м;

  • цукровий пісок - 65 г;

  • кориця мелена - 1/2 ч. ложки.


  • Приготування
    Ледь підігрійте воду, вона повинна бути дійсно ледве теплою, інакше дріжджі загинуть від високої температури. Розчиніть у воді щіпку цукрового піску і всипте дріжджі. Залиште дріжджовий розчин в теплі хвилин на 10 про початок життєдіяльності дріжджів буде свідчити пінна шапка на поверхні. Пропустивши борошно через сито, зробіть в центрі борошняний гірки «криниця», влийте в нього дріжджі і масло, замісіть тісто і залиште його підходити на півтори години. Тісто розділіть на порції, розкачайте чи розплющить кожну руками, покладіть в центр суміші з очищеної від кісточок вишні, цукру і кориці, а потім защепіть краю. Розігрійте рослинне масло і обсмажуйте в ньому пиріжки до зарум'янювання.

    Простий рецепт смажених пиріжків з вишнями


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно - 175 г;

  • цукровий пісок - 25 г;

  • вершкове масло - 115 г;

  • рослинне масло - 55 г;

  • кефір - 55 р.


  • Для начинки:

  • очищена вишня - 3 ст.;

  • цукровий пісок - 135 г;

  • вершкове масло - 10 г;

  • сік лимона - 15 мл;

  • крохмаль - 5 г;

  • ванільний екстракт - 1/2 ч. ложки.


  • Приготування
    Смажені пиріжки з вишнею

    Спершу приготуйте вишневу начинку, оскільки їй необхідний час для того, щоб охолонути. З'єднайте вишню з цукровим піском і лимонним соком в сотейнику, дочекайтеся, коли ягоди пустять сік, а потім додайте вершкове масло і крохмаль. Для аромату до вишням можна капнути ванільного екстракту. Коли ягідний сік загусне, зніміть сотейник з вогню і дайте повністю охолонути.
    Замісіть просте тісто, з'єднавши обидва види масла з кефіром і цукром, а потім доповнивши суміш борошном. Розкачайте і розділіть тісто, в центр кожної з коржів покладіть по ложці вишневої начинки, а потім защепіть краю. Готуйте смажені пиріжки з вишнею на кефірі у великій кількості олії до рум'янцю.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріжки на кислому молоці
    Пиріжки на кислому молоці
    Не поспішайте позбавлятися від кислого молока. Воно стане прекрасною основою для дріжджового тіста, з якого вийдуть чудові домашні пиріжки. Всі добре
    Пісне тісто для пиріжків
    Пісне тісто для пиріжків
    Багато хто помилково вважають, що пісне меню несмачне і одноманітне. Існує таке неймовірне кількість страв, що часом можна розгубитися. Пропонуємо
    Солодкі пиріжки з щавлем
    Солодкі пиріжки з щавлем
    У традиційної російської кухні щавель використовують в абсолютно різних стравах. Багато звикли бачити його лише в супі або в щах. Але адже його
    Смажені пиріжки з яблуками
    Смажені пиріжки з яблуками
    Випічка з яблучною начинкою, багатьом подобається можливістю приготування в будь-який час року. Однак, якщо немає духовки, то смажені пиріжки з таким
    Пиріжки смажені на сковороді
    Пиріжки смажені на сковороді
    Приготування пиріжків - не найпростіше кулінарне заняття, тому зазвичай за нього беруться господині з певним досвідом. Пропонуємо кілька варіантів
    Пиріжки з малиною з дріжджового тіста
    Пиріжки з малиною з дріжджового тіста
    Пишна дріжджова випічка доведеться по душі багатьом дорослим і, звичайно, дітворі. Особливо якщо начинка буде з улюблених ягід. Пропонуємо рецепти