Пісне тісто для пиріжків
Ви можете приготувати відразу кілька видів тіста для будь випічки без додавання яєць, вершкового масла або будь-яких інших продуктів тваринництва. Трійка простих рецептів пісного тіста для пиріжків зібрана в цьому матеріалі.
Інгредієнти:
вода - 550 мл;
свіжі дріжджі - 75 г;
борошно - 980 р;
розпушувач - 7 г;
лимонний сік - 1 /3 ч. ложки;
оливкова олія - 55 мл;
сіль - 3 ч. ложки.
Приготування
Підігрійте воду так, щоб вона стала ледь теплою. Розчиніть в рідині пучку цукрового піску і свіжі дріжджі, а потім залиште останні активізуватися. Про початок активізації буде свідчити освіта пінної шапки з дрібними бульбашками повітря на поверхні дріжджового розчину. Пропустивши борошно через сито і з'єднавши її з сіллю і розпушувачем, зробіть в центрі суміші поглиблення і влийте в нього дріжджовий розчин. Слідом додайте масло і цитрусовий сік, а потім приступайте до замішування тіста з допомогою кухонного комбайна. Попередньої расстойки перед формуванням цього тесту не потрібно, а тому можете відразу ділити його на порції, расплющівать долонею, начиняти і ліпити пиріжки. Перед розміщенням в духовці пісного дріжджового тіста для пиріжків слід дати піднятися хвилин 15-20.
Інгредієнти:
борошно - 290 г;
оливкова олія - 75 мл;
вода - 155 мл;
розпушувач - 7 р.
Приготування
У цьому рецепті мінімум складових, а тому схема приготування елементарно проста: з'єднайте разом всі сухі інгредієнти, потім влийте до них теплу воду з маслом і замісіть еластичне тісто. Останнє не повинно бути клеклым або прилипати до рук. Миску з тістом накрийте і залиште хвилин на 15 після чого можна відразу приступати до формування пиріжків.
Інгредієнти:
розсіл - 135 мл;
сухі дріжджі - 5 г;
цукровий пісок - 10 г;
борошно - 230 г;
рослинна олія - 25 мл
Приготування
Злегка підігрійте воду. Якщо у вашому розпорядженні є соєве молоко, то замініть розсіл їм або приготуйте суміш. Розчиніть у ледь теплої рідини цукровий пісок і додайте в розчин дріжджі. Дайте дріжджам активізуватися, тобто утворити на поверхні рідини пінну шапку, після чого влийте рослинне масло і додайте пропущений через сито борошно. Накривши посудину з тістом рушником, залиште підходити до подвоєння в розмірі.
Рецепт пісного тіста для пиріжків
Інгредієнти:
Приготування
Підігрійте воду так, щоб вона стала ледь теплою. Розчиніть в рідині пучку цукрового піску і свіжі дріжджі, а потім залиште останні активізуватися. Про початок активізації буде свідчити освіта пінної шапки з дрібними бульбашками повітря на поверхні дріжджового розчину. Пропустивши борошно через сито і з'єднавши її з сіллю і розпушувачем, зробіть в центрі суміші поглиблення і влийте в нього дріжджовий розчин. Слідом додайте масло і цитрусовий сік, а потім приступайте до замішування тіста з допомогою кухонного комбайна. Попередньої расстойки перед формуванням цього тесту не потрібно, а тому можете відразу ділити його на порції, расплющівать долонею, начиняти і ліпити пиріжки. Перед розміщенням в духовці пісного дріжджового тіста для пиріжків слід дати піднятися хвилин 15-20.
Швидке пісне тісто для пиріжків
Інгредієнти:
Приготування
У цьому рецепті мінімум складових, а тому схема приготування елементарно проста: з'єднайте разом всі сухі інгредієнти, потім влийте до них теплу воду з маслом і замісіть еластичне тісто. Останнє не повинно бути клеклым або прилипати до рук. Миску з тістом накрийте і залиште хвилин на 15 після чого можна відразу приступати до формування пиріжків.
Пісне тісто на розсолі для пиріжків
Інгредієнти:
Приготування
Злегка підігрійте воду. Якщо у вашому розпорядженні є соєве молоко, то замініть розсіл їм або приготуйте суміш. Розчиніть у ледь теплої рідини цукровий пісок і додайте в розчин дріжджі. Дайте дріжджам активізуватися, тобто утворити на поверхні рідини пінну шапку, після чого влийте рослинне масло і додайте пропущений через сито борошно. Накривши посудину з тістом рушником, залиште підходити до подвоєння в розмірі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки на кислому молоці
Не поспішайте позбавлятися від кислого молока. Воно стане прекрасною основою для дріжджового тіста, з якого вийдуть чудові домашні пиріжки. Всі добре
Смажені пиріжки з вишнею
Смажені пиріжки з вишнею - справжня знахідка для тих хто любить домашню кухню, але не хоче підходити до духовці. Ми зібрали найпоширеніші і вельми
Солодкі пиріжки з щавлем
У традиційної російської кухні щавель використовують в абсолютно різних стравах. Багато звикли бачити його лише в супі або в щах. Але адже його
Пиріжки зі смородиною
Порадуйте рідних ароматною домашньою випічкою. У нашій статті ви знайдете нові і досить оригінальні рецепти пиріжків зі смородиною на будь-який смак.
Пиріжки з малиною з дріжджового тіста
Пишна дріжджова випічка доведеться по душі багатьом дорослим і, звичайно, дітворі. Особливо якщо начинка буде з улюблених ягід. Пропонуємо рецепти
Пиріжки з абрикосами в духовці
Ідеальний спосіб порадувати рідних - це спекти щось смачненьке. Всі знають - немає нічого краще домашньої випічки. Далі пропонуємо самі цікаві і