Слойки з листкового дріжджового тіста
Слойки з готового дріжджового листкового тіста – неймовірно смачна випічка, відома у всьому світі, яка готується за лічені хвилини.
Інгредієнти:
дріжджове заморожене листкове тісто – 500 г;
вишня заморожена без кісточок – 250 г;
крохмаль – 3 ч. ложки;
цукор – за смаком;
яйце – 1 шт.;
борошно.
Приготування
З вишні зливаємо всю рідину, добре віджимаємо і засипаємо цукром. Робочий стіл трохи присипаємо борошном, розкачуємо розморожене тісто і розрізаємо його на частини. Потім змащуємо їх яйцем, на одну сторону викладаємо вишню, притрушуємо злегка крохмалем, закриваємо і защипуємо краю. Слойки розкладаємо на деко, заливаємо збитим жовтком і випікаємо. Після цього булочки злегка остуджуємо і насолоджуємося їх приголомшливим смаком.
Інгредієнти:
дріжджове листкове тісто – 500 г;
сир – 300 г;
яйце – 2 шт.;
ізюм темний – 3 ст. ложки;
борошно – 2 ч. ложки;
ванілін;
цукор – 4 ст. ложки;
лимонна цедра – за смаком;
олія рослинна.
Приготування
Родзинки ошпарюємо окропом і залишаємо на 15 хвилин. Сир змішуємо з цукром, додаємо ванілін і терту лимонну цедру. З розмоклих ягід зливаємо рідину, обвалюємо в борошні і додаємо в начинку разом з яйцем. Тісто розкачуємо, розрізаємо ножем на квадратики, викладаємо сирну масу і защипуємо щільно краю. Готові слоечки викладаємо на деко і випікаємо 25 хвилин.
Інгредієнти:
дріжджове листкове тісто – 200 г;
сир – 150 г;
молоко коров'яче – 1 ст. ложка;
кунжут.
Приготування
Тісто розгортаємо і розкладаємо на прямоугольнички. Сир шаткуємо пластинами. На тісто викладаємо сир, защипуємо краю, робимо виделкою візерунок і викладаємо заготовки на деко. Злегка промазуємо слойки молоком, посипаємо кунжутом і відправляємо на 20 хвилин в добре розігріту духовку.
Інгредієнти:
фарш м'ясний – 300 г;
тісто листкове – 500 г;
цибулина – 2 шт.;
яйце – 3 шт.
Приготування
Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо, з'єднуємо з м'ясним фаршем, приправляємо спеціями за смаком і ретельно перемішуємо. Тісто розкачуємо, нарізаємо невеликими квадратами, викладаємо м'ясо і защипуємо краю. Духовку розігріваємо, деко промазуємо маслом, викладаємо заготовки і засікаємо 25 хвилин.
Слойки з вишнею з листкового дріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
З вишні зливаємо всю рідину, добре віджимаємо і засипаємо цукром. Робочий стіл трохи присипаємо борошном, розкачуємо розморожене тісто і розрізаємо його на частини. Потім змащуємо їх яйцем, на одну сторону викладаємо вишню, притрушуємо злегка крохмалем, закриваємо і защипуємо краю. Слойки розкладаємо на деко, заливаємо збитим жовтком і випікаємо. Після цього булочки злегка остуджуємо і насолоджуємося їх приголомшливим смаком.
Слойки з сиром з листкового дріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Родзинки ошпарюємо окропом і залишаємо на 15 хвилин. Сир змішуємо з цукром, додаємо ванілін і терту лимонну цедру. З розмоклих ягід зливаємо рідину, обвалюємо в борошні і додаємо в начинку разом з яйцем. Тісто розкачуємо, розрізаємо ножем на квадратики, викладаємо сирну масу і защипуємо щільно краю. Готові слоечки викладаємо на деко і випікаємо 25 хвилин.
Слойки з сиром з листкового дріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Тісто розгортаємо і розкладаємо на прямоугольнички. Сир шаткуємо пластинами. На тісто викладаємо сир, защипуємо краю, робимо виделкою візерунок і викладаємо заготовки на деко. Злегка промазуємо слойки молоком, посипаємо кунжутом і відправляємо на 20 хвилин в добре розігріту духовку.
Слойки з м'ясом з листкового дріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо, з'єднуємо з м'ясним фаршем, приправляємо спеціями за смаком і ретельно перемішуємо. Тісто розкачуємо, нарізаємо невеликими квадратами, викладаємо м'ясо і защипуємо краю. Духовку розігріваємо, деко промазуємо маслом, викладаємо заготовки і засікаємо 25 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Слойки з малиною з листкового тіста
Більшості дорослих доводиться ламати голову, що дати дитині в школу, щоб це було смачно і готувалося просто. Найчастіше це печиво або бутерброди,
Слойки з грибами
Слойки з грибами - це просте і швидке в приготуванні блюдо, яке можна подати до чаю або кави. Давайте розберемо кілька простих рецептів цієї
Слойки з м'ясом
Слойки з м'ясом - це простий і швидкий варіант обіду або ланчу, коли зовсім немає часу на готування. Така випічка сподобається вашим близьким і
Слойки з джемом
Любите домашню випічку? Тоді пропонуємо вам смачні рецепти створення слойок з джемом. Таке ласощі сподобається і дітям і дорослим і чудово підійде
Слойки з вишнею
Слойки - дивовижна ароматна випічка для вечірніх посиденьок за чашкою чаю в колі сім'ї та друзів. І зараз ми вам розповімо, як зробити чудові слойки
Листкове тісто з повидлом
Випічка з листкового тіста завжди вважалася самою швидкою і легкою, а в якості начинки можна вибрати джем, варення, згущене молоко і т. д. Давайте