Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Слойки з листкового дріжджового тіста

Слойки з листкового дріжджового тіста

18-09-2015, 21:12
1 163
Слойки з листкового дріжджового тіста
Слойки з готового дріжджового листкового тіста – неймовірно смачна випічка, відома у всьому світі, яка готується за лічені хвилини.

Слойки з вишнею з листкового дріжджового тіста


Інгредієнти:

  • дріжджове заморожене листкове тісто – 500 г;

  • вишня заморожена без кісточок – 250 г;

  • крохмаль – 3 ч. ложки;

  • цукор – за смаком;

  • яйце – 1 шт.;

  • борошно.


  • Приготування
    З вишні зливаємо всю рідину, добре віджимаємо і засипаємо цукром. Робочий стіл трохи присипаємо борошном, розкачуємо розморожене тісто і розрізаємо його на частини. Потім змащуємо їх яйцем, на одну сторону викладаємо вишню, притрушуємо злегка крохмалем, закриваємо і защипуємо краю. Слойки розкладаємо на деко, заливаємо збитим жовтком і випікаємо. Після цього булочки злегка остуджуємо і насолоджуємося їх приголомшливим смаком.

    Слойки з сиром з листкового дріжджового тіста


    Інгредієнти:

  • дріжджове листкове тісто – 500 г;

  • сир – 300 г;

  • яйце – 2 шт.;

  • ізюм темний – 3 ст. ложки;

  • борошно – 2 ч. ложки;

  • ванілін;

  • цукор – 4 ст. ложки;

  • лимонна цедра – за смаком;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Родзинки ошпарюємо окропом і залишаємо на 15 хвилин. Сир змішуємо з цукром, додаємо ванілін і терту лимонну цедру. З розмоклих ягід зливаємо рідину, обвалюємо в борошні і додаємо в начинку разом з яйцем. Тісто розкачуємо, розрізаємо ножем на квадратики, викладаємо сирну масу і защипуємо щільно краю. Готові слоечки викладаємо на деко і випікаємо 25 хвилин.

    Слойки з сиром з листкового дріжджового тіста


    Інгредієнти:

  • дріжджове листкове тісто – 200 г;

  • сир – 150 г;

  • молоко коров'яче – 1 ст. ложка;

  • кунжут.


  • Приготування
    Тісто розгортаємо і розкладаємо на прямоугольнички. Сир шаткуємо пластинами. На тісто викладаємо сир, защипуємо краю, робимо виделкою візерунок і викладаємо заготовки на деко. Злегка промазуємо слойки молоком, посипаємо кунжутом і відправляємо на 20 хвилин в добре розігріту духовку.

    Слойки з м'ясом з листкового дріжджового тіста


    Інгредієнти:
    Слойки з листкового дріжджового тіста


  • фарш м'ясний – 300 г;

  • тісто листкове – 500 г;

  • цибулина – 2 шт.;

  • яйце – 3 шт.


  • Приготування
    Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо, з'єднуємо з м'ясним фаршем, приправляємо спеціями за смаком і ретельно перемішуємо. Тісто розкачуємо, нарізаємо невеликими квадратами, викладаємо м'ясо і защипуємо краю. Духовку розігріваємо, деко промазуємо маслом, викладаємо заготовки і засікаємо 25 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Слойки з малиною з листкового тіста
    Слойки з малиною з листкового тіста
    Більшості дорослих доводиться ламати голову, що дати дитині в школу, щоб це було смачно і готувалося просто. Найчастіше це печиво або бутерброди,
    Слойки з грибами
    Слойки з грибами
    Слойки з грибами - це просте і швидке в приготуванні блюдо, яке можна подати до чаю або кави. Давайте розберемо кілька простих рецептів цієї
    Слойки з м'ясом
    Слойки з м'ясом
    Слойки з м'ясом - це простий і швидкий варіант обіду або ланчу, коли зовсім немає часу на готування. Така випічка сподобається вашим близьким і
    Слойки з джемом
    Слойки з джемом
    Любите домашню випічку? Тоді пропонуємо вам смачні рецепти створення слойок з джемом. Таке ласощі сподобається і дітям і дорослим і чудово підійде
    Слойки з вишнею
    Слойки з вишнею
    Слойки - дивовижна ароматна випічка для вечірніх посиденьок за чашкою чаю в колі сім'ї та друзів. І зараз ми вам розповімо, як зробити чудові слойки
    Листкове тісто з повидлом
    Листкове тісто з повидлом
    Випічка з листкового тіста завжди вважалася самою швидкою і легкою, а в якості начинки можна вибрати джем, варення, згущене молоко і т. д. Давайте