Рулет з листкового тіста з фаршем
Упаковка готового тесту допоможе вам заощадити час не тільки на приготуванні солодощів, але і на формуванні закусок. Яскравим прикладом є рулет з листкового тіста з фаршем, який можна доповнювати найрізноманітнішими начинками за смаком, а потім запікати цілком або попередньо нарізавши.
В рамках цього рецепта начинкою для рулету може стати абсолютно будь-фарш. Ми зупинилися на рецепті з курятиною, але її легко замінити будь-яким червоним м'ясом або навіть рибою.
Інгредієнти:
курячий фарш - 320 г;
жменя зелені петрушки;
яйця - 4 шт.;
ріпчаста цибуля - 95 г;
мікс сушених прованських трав - 1 ч. ложка;
морква - 85 м;
пласт листкового тіста;
томатний соус - 75 мл;
молоко - 25 мл
Приготування
Почніть з пасерування овочів. Нарізку з цибулі і моркви залиште припуститься в рослинному маслі, а тим часом відваріть всі чотири яйця круто.
Розморозьте тісто. До засмажки з овочів додайте фарш, приправити його, всипте сушені трави і залиште м'ясо дійти до готовності. З'єднайте суміш із курятини і овочів з рубаними яйцями і свіжою зеленню. Залиште начинку остудити до теплого.
Розморожений пласт тіста розкачайте, покрийте соусом і шаром начинки. Скрутіть тісто в рулет і змажте молоком. Залиште рулет з листкового тіста, фаршу і яєць запікати при 220 градусах 20 хвилин.
Замініть основу з звичайного листкового тіста дріжджової та отримайте пишний рулет з великою кількістю соковитою м'ясної начинки.
Інгредієнти:
яловичий фарш - 270 г;
тертий імбир - 1 ч. ложка;
цибуля - 95 г;
солодкий перець - 95 г;
селера - 95 г;
молода капуста - 115 г;
пласт листкового тіста.
Приготування
Приготуйте засмажку з усіх овочів, представлених у списку. Додайте до овочів м'ясний фарш, а коли той схопиться, всипте сіль і перець.
Розкачати тісто, розподіліть по його поверхні м'ясну начинку, згорніть і відправте в духовку на 40 хвилин при 200 градусах.
Інгредієнти:
листкове тісто - 1 кг;
крем-сир - 165 г;
сир фета - 80 г;
оливки - 45 г;
яловичина - 310 р.
Приготування
Змастіть пласт розкатаного тіста крем-сиром і посипати нарізаними оливками і раскрошенной фетою. Фарш обсмажте до зарум'янювання і розподіліть по поверхні покритого сиром тіста. Звернувши рулет, розділіть його на шматки товщиною 3-4 см і відправте запікати при 200 градусах 20 хвилин.
Рецепт рулету з листкового тіста з курячим фаршем
В рамках цього рецепта начинкою для рулету може стати абсолютно будь-фарш. Ми зупинилися на рецепті з курятиною, але її легко замінити будь-яким червоним м'ясом або навіть рибою.
Інгредієнти:
Приготування
Почніть з пасерування овочів. Нарізку з цибулі і моркви залиште припуститься в рослинному маслі, а тим часом відваріть всі чотири яйця круто.
Розморозьте тісто. До засмажки з овочів додайте фарш, приправити його, всипте сушені трави і залиште м'ясо дійти до готовності. З'єднайте суміш із курятини і овочів з рубаними яйцями і свіжою зеленню. Залиште начинку остудити до теплого.
Розморожений пласт тіста розкачайте, покрийте соусом і шаром начинки. Скрутіть тісто в рулет і змажте молоком. Залиште рулет з листкового тіста, фаршу і яєць запікати при 220 градусах 20 хвилин.
Рулет з листкового дріжджового тіста з фаршем
Замініть основу з звичайного листкового тіста дріжджової та отримайте пишний рулет з великою кількістю соковитою м'ясної начинки.
Інгредієнти:
Приготування
Приготуйте засмажку з усіх овочів, представлених у списку. Додайте до овочів м'ясний фарш, а коли той схопиться, всипте сіль і перець.
Розкачати тісто, розподіліть по його поверхні м'ясну начинку, згорніть і відправте в духовку на 40 хвилин при 200 градусах.
М'ясний рулет з фаршу в листковому тісті
Інгредієнти:
Приготування
Змастіть пласт розкатаного тіста крем-сиром і посипати нарізаними оливками і раскрошенной фетою. Фарш обсмажте до зарум'янювання і розподіліть по поверхні покритого сиром тіста. Звернувши рулет, розділіть його на шматки товщиною 3-4 см і відправте запікати при 200 градусах 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Штрудель – рецепт
Класичний австрійський штрудель став настільки популярним на теренах нашої країни, що замість традиційного яблучного наповнення можна зустріти безліч
Листковий пиріг з сиром
Самі швидкі рецепти випічки ті, на які не потрібно витрачати багато часу для приготування основи. Пропонуємо купити упаковку листкового тіста і
Пиріжки з листкового дріжджового тіста
Сьогодні зовсім не проблема побалувати рідних домашньою випічкою. Купивши завчасно пачку дріжджового листкового тіста можна випікати різні ласощі,
Рулет з листкового тіста з начинкою
Якщо вам захотілося чогось смачненького на вихідних, а особливо заморочуватися ніколи або просто сил немає на складні кулінарні хитрощі, можна спекти
Пиріжки з листкового тіста
Розтягаї - смачне блюдо російської кухні, яке популярне у всьому світі. Їх готують з рибою, м'ясом, повидлом. І сьогодні ми розберемося, як його
Рулет з листкового тіста
Рулет з листкового тіста - відмінний і швидкий варіант випічки, який врятує вас в будь-якій ситуації. Його можна приготувати з будь-якою начинкою: