Упаковка готового тесту допоможе вам заощадити час не тільки на приготуванні солодощів, але і на формуванні закусок. Яскравим прикладом є рулет з листкового тіста з фаршем, який можна доповнювати найрізноманітнішими начинками за смаком, а потім запікати цілком або попередньо нарізавши.
Рецепт рулету з листкового тіста з курячим фаршем
В рамках цього рецепта начинкою для рулету може стати абсолютно будь-фарш. Ми зупинилися на рецепті з курятиною, але її легко замінити будь-яким червоним м'ясом або навіть рибою.
Інгредієнти: курячий фарш - 320 г; жменя зелені петрушки; яйця - 4 шт.; ріпчаста цибуля - 95 г; мікс сушених прованських трав - 1 ч. ложка; морква - 85 м; пласт листкового тіста; томатний соус - 75 мл; молоко - 25 мл Приготування Почніть з пасерування овочів. Нарізку з цибулі і моркви залиште припуститься в рослинному маслі, а тим часом відваріть всі чотири яйця круто.
Розморозьте тісто. До засмажки з овочів додайте фарш, приправити його, всипте сушені трави і залиште м'ясо дійти до готовності. З'єднайте суміш із курятини і овочів з рубаними яйцями і свіжою зеленню. Залиште начинку остудити до теплого.
Розморожений пласт тіста розкачайте, покрийте соусом і шаром начинки. Скрутіть тісто в рулет і змажте молоком. Залиште рулет з листкового тіста, фаршу і яєць запікати при 220 градусах 20 хвилин.
Рулет з листкового дріжджового тіста з фаршем
Замініть основу з звичайного листкового тіста дріжджової та отримайте пишний рулет з великою кількістю соковитою м'ясної начинки.
Інгредієнти: яловичий фарш - 270 г; тертий імбир - 1 ч. ложка; цибуля - 95 г; солодкий перець - 95 г; селера - 95 г; молода капуста - 115 г; пласт листкового тіста. Приготування Приготуйте засмажку з усіх овочів, представлених у списку. Додайте до овочів м'ясний фарш, а коли той схопиться, всипте сіль і перець.
Розкачати тісто, розподіліть по його поверхні м'ясну начинку, згорніть і відправте в духовку на 40 хвилин при 200 градусах.
М'ясний рулет з фаршу в листковому тісті
Інгредієнти: листкове тісто - 1 кг; крем-сир - 165 г; сир фета - 80 г; оливки - 45 г; яловичина - 310 р. Приготування Змастіть пласт розкатаного тіста крем-сиром і посипати нарізаними оливками і раскрошенной фетою. Фарш обсмажте до зарум'янювання і розподіліть по поверхні покритого сиром тіста. Звернувши рулет, розділіть його на шматки товщиною 3-4 см і відправте запікати при 200 градусах 20 хвилин.