Вернуться назад Распечатать

Рулет з листкового тіста з фаршем

Рулет з листкового тіста з фаршем
Упаковка готового тесту допоможе вам заощадити час не тільки на приготуванні солодощів, але і на формуванні закусок. Яскравим прикладом є рулет з листкового тіста з фаршем, який можна доповнювати найрізноманітнішими начинками за смаком, а потім запікати цілком або попередньо нарізавши.

Рецепт рулету з листкового тіста з курячим фаршем


В рамках цього рецепта начинкою для рулету може стати абсолютно будь-фарш. Ми зупинилися на рецепті з курятиною, але її легко замінити будь-яким червоним м'ясом або навіть рибою.
Інгредієнти:

  • курячий фарш - 320 г;

  • жменя зелені петрушки;

  • яйця - 4 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 95 г;

  • мікс сушених прованських трав - 1 ч. ложка;

  • морква - 85 м;

  • пласт листкового тіста;

  • томатний соус - 75 мл;

  • молоко - 25 мл


  • Приготування
    Почніть з пасерування овочів. Нарізку з цибулі і моркви залиште припуститься в рослинному маслі, а тим часом відваріть всі чотири яйця круто.
    Розморозьте тісто. До засмажки з овочів додайте фарш, приправити його, всипте сушені трави і залиште м'ясо дійти до готовності. З'єднайте суміш із курятини і овочів з рубаними яйцями і свіжою зеленню. Залиште начинку остудити до теплого.
    Розморожений пласт тіста розкачайте, покрийте соусом і шаром начинки. Скрутіть тісто в рулет і змажте молоком. Залиште рулет з листкового тіста, фаршу і яєць запікати при 220 градусах 20 хвилин.

    Рулет з листкового дріжджового тіста з фаршем


    Замініть основу з звичайного листкового тіста дріжджової та отримайте пишний рулет з великою кількістю соковитою м'ясної начинки.
    Інгредієнти:

  • яловичий фарш - 270 г;

  • тертий імбир - 1 ч. ложка;

  • цибуля - 95 г;

  • солодкий перець - 95 г;

  • селера - 95 г;

  • молода капуста - 115 г;

  • пласт листкового тіста.


  • Приготування
    Приготуйте засмажку з усіх овочів, представлених у списку. Додайте до овочів м'ясний фарш, а коли той схопиться, всипте сіль і перець.
    Розкачати тісто, розподіліть по його поверхні м'ясну начинку, згорніть і відправте в духовку на 40 хвилин при 200 градусах.

    М'ясний рулет з фаршу в листковому тісті


    Інгредієнти:

  • листкове тісто - 1 кг;
  • Рулет з листкового тіста з фаршем

  • крем-сир - 165 г;

  • сир фета - 80 г;

  • оливки - 45 г;

  • яловичина - 310 р.


  • Приготування
    Змастіть пласт розкатаного тіста крем-сиром і посипати нарізаними оливками і раскрошенной фетою. Фарш обсмажте до зарум'янювання і розподіліть по поверхні покритого сиром тіста. Звернувши рулет, розділіть його на шматки товщиною 3-4 см і відправте запікати при 200 градусах 20 хвилин.