Рулет з листкового тіста з начинкою
Не всі люблять солодке, так і стежити за фігурою багатьом доводиться. Рулет з листкового тіста з несолодкої начинкою можна подати як додаткове блюдо – замість хліба або як цілком самостійне до різних смачних напоїв. В якості начинок можна використовувати:
смажені з цибулею гриби;
тушковану капусту;
капусту, протушенную з вареними яйцями;
відварну білу рибу;
м'ясний фарш та інше. Розповімо, як приготувати рулет з листкового тіста з фаршем – це нескладно.
Інгредієнти:
тісто листкове заморожене – 1 кг;
фарш свино-яловичий – 06 кг;
цибуля ріпчаста не великий – 1 шт.;
масло вершкове – 60 г;
помідор – 1 шт.;
сіль – 2 щіпки;
мелений перець запашний – за смаком;
зелень – за смаком.
Приготування
Зрозуміло, спочатку треба приготувати начинку, щоб вона охолола, тому що гарячу в рулет не завернеш. Цибулю чистимо і шаткуємо як можна дрібніше. Розпускаємо вершкове масло, на ньому злегка пасеруємо цибулю, потім додаємо фарш і, помішуючи тушкуємо до того часу, як фарш весь змінить колір. Тим часом моєму, насухо витираємо і натираємо на тертці або подрібнюємо блендером наш помідорчик. Він повинен бути досить соковитою, але не водянистою. Додаємо томат до м'яса, солимо, перчимо і тушкуємо, перемішуючи, ще хвилин 5. Якщо є зелень, можна додати пару гілочок петрушки і базиліка, але це вже справа смаку. Коли начинка охолоне, розкачуємо тісто, розподілимо фарш і звернемо рулет. Перемістимо його на деко і запечемо протягом 15-20 хвилин, так як начинка наша вже практично готова.
І про ласунів ми не забули. Наступні рецепти для вас.
Інгредієнти:
яблука осінніх сортів – 4 шт.;
тісто листкове – 1 упаковка (близько 1 кг);
яйце куряче – 1 шт.;
масло «Селянське» – 50 р;
кориця – за смаком;
цукор – 3-4 ст. ложки.
Приготування
І знову першим справою займаємося начинкою. Моєму і насухо витираємо яблука, знімаємо шкірку і нарізаємо невеликими кубиками. Щоб не встигли потемніти, відразу опускаємо їх на сковороду з маслом і злегка протушиваем, щоб вони стали трохи м'якше. 2 хвилин цілком достатньо, після цього в теплі яблука додаємо цукор (його може бути трохи більше або трохи менше) і корицю. Розкачуємо корж, розподіляємо охолоджену начинку, згортаємо рулет і, змастити збитим яйцем, печемо 20-25 хвилин.
Інгредієнти:
тісто листкове – 08 кг;
мак – неповний стакан;
цукор – 1/2 склянки;
масло «Фермерське – 3 ст. ложки;
молоко знежирене – 1/2 склянки.
Приготування
Як сказано вище, насамперед готуємо макову начинку. В емальовану каструльку наливаємо молоко і прогріваємо його, потім додаємо масло і цукор, постійно помішуємо до отримання однорідної рідини, потім всипаємо мак і варимо 3 хвилини, постійно перемішуючи масу. Остуджуємо і розподіляємо по раскатанному з листкового тіста коржу. Згортаємо рулет і випікаємо 20 хвилин.
Щоб приготувати рулет з листкового тіста з сиром, просто корж намазуємо сиром (можна змішати його з цукром, будь-яким варенням, горіхами тощо), згортаємо і печемо рулет. Простіше не буває.
Рулет з листкового тіста з м'ясною начинкою
Інгредієнти:
Приготування
Зрозуміло, спочатку треба приготувати начинку, щоб вона охолола, тому що гарячу в рулет не завернеш. Цибулю чистимо і шаткуємо як можна дрібніше. Розпускаємо вершкове масло, на ньому злегка пасеруємо цибулю, потім додаємо фарш і, помішуючи тушкуємо до того часу, як фарш весь змінить колір. Тим часом моєму, насухо витираємо і натираємо на тертці або подрібнюємо блендером наш помідорчик. Він повинен бути досить соковитою, але не водянистою. Додаємо томат до м'яса, солимо, перчимо і тушкуємо, перемішуючи, ще хвилин 5. Якщо є зелень, можна додати пару гілочок петрушки і базиліка, але це вже справа смаку. Коли начинка охолоне, розкачуємо тісто, розподілимо фарш і звернемо рулет. Перемістимо його на деко і запечемо протягом 15-20 хвилин, так як начинка наша вже практично готова.
І про ласунів ми не забули. Наступні рецепти для вас.
Рулет з листкового тіста з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
І знову першим справою займаємося начинкою. Моєму і насухо витираємо яблука, знімаємо шкірку і нарізаємо невеликими кубиками. Щоб не встигли потемніти, відразу опускаємо їх на сковороду з маслом і злегка протушиваем, щоб вони стали трохи м'якше. 2 хвилин цілком достатньо, після цього в теплі яблука додаємо цукор (його може бути трохи більше або трохи менше) і корицю. Розкачуємо корж, розподіляємо охолоджену начинку, згортаємо рулет і, змастити збитим яйцем, печемо 20-25 хвилин.
Рулет з маком з листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Як сказано вище, насамперед готуємо макову начинку. В емальовану каструльку наливаємо молоко і прогріваємо його, потім додаємо масло і цукор, постійно помішуємо до отримання однорідної рідини, потім всипаємо мак і варимо 3 хвилини, постійно перемішуючи масу. Остуджуємо і розподіляємо по раскатанному з листкового тіста коржу. Згортаємо рулет і випікаємо 20 хвилин.
Щоб приготувати рулет з листкового тіста з сиром, просто корж намазуємо сиром (можна змішати його з цукром, будь-яким варенням, горіхами тощо), згортаємо і печемо рулет. Простіше не буває.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рулет з маком з листкового тіста
Сьогодні зовсім не складно приготувати оригінальне блюдо, не витративши на це багато часу і грошей. Більшість продуктів доступні в будь-якому
Грушевий штрудель
Сьогодні приготуємо штрудель з грушею! Цей рецепт за мотивами популярного яблучного штруделя в доступній для початківця кулінара інтерпретації.
М'ясний рулет в тесті
Смачний м'ясний рулет в листковому тісті - страва, яка сподобається кожному. Такий рулетик буде завжди гарно виглядати на будь-якому святковому
Рулет з листкового тіста
Рулет з листкового тіста - відмінний і швидкий варіант випічки, який врятує вас в будь-якій ситуації. Його можна приготувати з будь-якою начинкою:
Листковий штрудель з яблуками
Штрудель з яблуками - традиційне блюдо австрійської кухні, яке також популярно в інших країнах Європи. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити