Грушевий штрудель

Рецепт грушевого штруделя
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати грушевий штрудель? Лимонну цедру подрібнюємо на терочке, а з лимона видавлюємо сік з половинки. Груші промиваємо, обсушуємо рушником, видаляємо серцевини і нарізаємо великими шматочками. Потім викладаємо в миску, додаємо журавлину, цедру і сік лимона, кидаємо розмелений і обсмажений фундук, цукру і корицю. Листкове тісто розморожуємо і розкачуємо на чистому кухонному рушник як можна тонше. Тепер промазуємо поверхню розтопленим вершковим маслом, розподіляємо рівномірно начинку, залишаючи невеликі відступи з країв. Притрушуємо злегка крохмалем і обережно згортаємо рулет. Защипуємо краю і переносимо заготовку на застелене папером деко. Посипаємо грушевий штрудель з листкового тіста залишилися коричневим цукром і запікаємо приблизно 45 хвилин при температурі 180 градусів. Злегка остиглий десерт прикрашаємо цукровою пудрою і меленою корицею.
Рецепт грушевого штруделя з листкового тіста в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку давайте підготуємо начинку: груші обполіскуємо, витираємо рушником, очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими

Рекомендуємо добрі рецепти

Штрудель в мультиварці
Якщо вам хочеться до сімейного чаювання що-небудь смачненьке, то цей рецепт штруделя для вас. Ми пропонуємо вам приготувати штрудель в мультиварці,

Штрудель з лаваша
Возитися з листковим тестом для штруделя не завжди під силу, та й по часу, будь-якій господині, тому, ми пропонуємо спрощений спосіб приготування

Штрудель з вишнями
Штрудель - страва європейське, а точніше австрійське. Але ж це не означає, що ми не зможемо його приготувати. Головне в цій нелегкій справі - гарний

Штрудель з полуницею
Відомий автрийский десерт - штрудель, який так хочеться навчитися готувати самим. Існує дуже багато варіантів начинки для штруделя. Ми вам розповімо,

Листковий штрудель з яблуками
Штрудель з яблуками - традиційне блюдо австрійської кухні, яке також популярно в інших країнах Європи. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити