Грушевий штрудель
Штрудель являє собою рулет з начинкою. Традиційно його печуть з яблуками, але ми поділимося з вами рецептами грушевого штруделя з готового листкового тіста . Десерт виходить неймовірно ароматним і чудово смачним!
Інгредієнти:
листкове заморожене тісто – 500 г;
журавлина – 1 склянка;
груша – 3 шт.;
лимон – 05 шт.;
фундук – 50 г;
коричневий цукор – 5 ст. ложок;
мелена кориця – щіпка;
крохмаль – 2 ст. ложки;
масло вершкове – 2 ст. ложки;
цукрова пудра – за смаком.
Приготування
Як приготувати грушевий штрудель? Лимонну цедру подрібнюємо на терочке, а з лимона видавлюємо сік з половинки. Груші промиваємо, обсушуємо рушником, видаляємо серцевини і нарізаємо великими шматочками. Потім викладаємо в миску, додаємо журавлину, цедру і сік лимона, кидаємо розмелений і обсмажений фундук, цукру і корицю. Листкове тісто розморожуємо і розкачуємо на чистому кухонному рушник як можна тонше. Тепер промазуємо поверхню розтопленим вершковим маслом, розподіляємо рівномірно начинку, залишаючи невеликі відступи з країв. Притрушуємо злегка крохмалем і обережно згортаємо рулет. Защипуємо краю і переносимо заготовку на застелене папером деко. Посипаємо грушевий штрудель з листкового тіста залишилися коричневим цукром і запікаємо приблизно 45 хвилин при температурі 180 градусів. Злегка остиглий десерт прикрашаємо цукровою пудрою і меленою корицею.
Інгредієнти:
листкове готове тісто – 500 г;
груша – 3 шт.;
лимон – 1 шт.;
мед – 3 ст. ложки;
цукор коричневий;
родзинки і горіхи – за смаком.
Приготування
Отже, спочатку давайте підготуємо начинку: груші обполіскуємо, витираємо рушником, очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими тонкими шматочками. Родзинки гарненько промиваємо і замочуємо на деякий час у теплій воді, а горіхи подрібнюємо ножем. Тепер дістаємо з холодильника листкове тісто, викладаємо на стіл і розгортаємо в дуже тонкий пласт. Мед, горішки і розм'якшений додаємо ізюм у груші, поливаємо лимонним соком і гарненько перемішуємо начинку. Потім розподіляємо її по раскатанному тіста, посипаємо зверху цукром і скручуємо всі рулетом, гарненько защипывая краю. Після цього поміщаємо грушевий штрудель в чашу мультиварки, зігнувши його по всій поверхні. Закриваємо кришку приладу, виставляємо режим «Випічка» і випікаємо 30 хвилин з обох сторін.
Рецепт грушевого штруделя
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати грушевий штрудель? Лимонну цедру подрібнюємо на терочке, а з лимона видавлюємо сік з половинки. Груші промиваємо, обсушуємо рушником, видаляємо серцевини і нарізаємо великими шматочками. Потім викладаємо в миску, додаємо журавлину, цедру і сік лимона, кидаємо розмелений і обсмажений фундук, цукру і корицю. Листкове тісто розморожуємо і розкачуємо на чистому кухонному рушник як можна тонше. Тепер промазуємо поверхню розтопленим вершковим маслом, розподіляємо рівномірно начинку, залишаючи невеликі відступи з країв. Притрушуємо злегка крохмалем і обережно згортаємо рулет. Защипуємо краю і переносимо заготовку на застелене папером деко. Посипаємо грушевий штрудель з листкового тіста залишилися коричневим цукром і запікаємо приблизно 45 хвилин при температурі 180 градусів. Злегка остиглий десерт прикрашаємо цукровою пудрою і меленою корицею.
Рецепт грушевого штруделя з листкового тіста в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку давайте підготуємо начинку: груші обполіскуємо, витираємо рушником, очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими тонкими шматочками. Родзинки гарненько промиваємо і замочуємо на деякий час у теплій воді, а горіхи подрібнюємо ножем. Тепер дістаємо з холодильника листкове тісто, викладаємо на стіл і розгортаємо в дуже тонкий пласт. Мед, горішки і розм'якшений додаємо ізюм у груші, поливаємо лимонним соком і гарненько перемішуємо начинку. Потім розподіляємо її по раскатанному тіста, посипаємо зверху цукром і скручуємо всі рулетом, гарненько защипывая краю. Після цього поміщаємо грушевий штрудель в чашу мультиварки, зігнувши його по всій поверхні. Закриваємо кришку приладу, виставляємо режим «Випічка» і випікаємо 30 хвилин з обох сторін.
Рекомендуємо добрі рецепти
Штрудель в мультиварці
Якщо вам хочеться до сімейного чаювання що-небудь смачненьке, то цей рецепт штруделя для вас. Ми пропонуємо вам приготувати штрудель в мультиварці,
Штрудель з лаваша
Возитися з листковим тестом для штруделя не завжди під силу, та й по часу, будь-якій господині, тому, ми пропонуємо спрощений спосіб приготування
Штрудель з вишнями
Штрудель - страва європейське, а точніше австрійське. Але ж це не означає, що ми не зможемо його приготувати. Головне в цій нелегкій справі - гарний
Штрудель з полуницею
Відомий автрийский десерт - штрудель, який так хочеться навчитися готувати самим. Існує дуже багато варіантів начинки для штруделя. Ми вам розповімо,
Листковий штрудель з яблуками
Штрудель з яблуками - традиційне блюдо австрійської кухні, яке також популярно в інших країнах Європи. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити