Пиріг з бринзою і зеленню
Випічка з несолодкої начинкою виходить дуже ситна і смачна. Рецепти пирога з бринзою і зеленню чекають вас нижче.
Інгредієнти:
Для тіста:
молоко коров'яче – 130 мл;
борошно просеянная пшеничне – 250 г;
сухі швидкодіючі дріжджі – 10 г;
рафінована олія – 30 мл;
сіль;
цукор – 1 ч. ложка.
Для начинки:
сметана – 50 г;
бринза – 300 г;
масло – 30 г;
зелень кропу – 50 г;
зелена цибуля – 30 р.
Приготування
Цукор сухі дріжджі розвести теплим молоком, залишаємо трохи постояти, щоб опара піднялась і забродила. Далі додаємо борошно з сіллю. Розмішуємо і додаємо рослинне масло. Замішуємо тісто, прикриваємо його вологою тканиною і залишаємо хвилин на 40.
Для начинки, бринзу подрібнюємо, зелена цибуля і кріп подрібнюємо. З'єднуємо бринзу зі сметаною, зеленню і добре розминаємо руками. Отриману масу скачуємо в кулю.
Тепер тісто розкачуємо руками в коло. По центру кладемо начинку. Зверху защипуємо краї тіста, накриваємо і даємо постояти 5 хвилин. Тепер долонею акуратненько розкачуємо тісто, розподіляючи начинку рівномірно. В самому центрі робимо невелику дірочку, щоб утворенню пари був вихід. Випікаємо пиріг до рум'яності в добре нагрітій духовці близько півгодини. А потім промазуємо маслом.
Інгредієнти:
Для тіста:
майонез – 6 ст. ложок;
сметана – 200 мл;
яйця – 4 шт.;
борошно пшеничне просеянная – 1 склянка;
розпушувач – 10 г;
сіль.
Для начинки:
свіжий кріп – 50 г;
сир твердих сортів – 100 г;
бринза – 150 р.
Приготування
Замішуємо тісто з усіх наведених інгредієнтів. Бринзу розминаємо виделкою. Якщо вона занадто тверда, то можна натерти її на терці. Сир також подрібнюємо за допомогою терки. Змішуємо бринзу з сиром, трохи підсолюємо і добре розмішуємо. Чашу мультиварки промазуємо маслом, наливаємо половину тіста, розподіляємо начинку, притрушиваем її подрібненим кропом і заливаємо рештою тестом. В режимі «Випічка» випікаємо пиріг 80 хвилин.
Інгредієнти:
бринза – 180 г;
масло – 35 г;
часник – 2 зубчики;
курячі яйця – 2 шт.;
готове листкове тісто – 450 р.
Приготування
Бринзу подрібнюємо виделкою, додаємо 1 ціле яйце і білок, додаємо подрібнений часник. Листкове тісто ділимо навпіл, кожну частину розкачуємо пластом розміром приблизно 30 на 15 см, викладаємо начинку і звертаємо рулетом. Змащуємо форму маслом, викладаємо рулети. Верх змащуємо збитим жовтком. Випікаємо При 200 градусах 20 хвилин.
Інгредієнти:
Для тіста:
пшеничне борошно – 150 г;
кефір – 200 мл;
сіль – щіпка;
яйця – 2 шт.;
пісок цукровий – 25 г;
сода – 5 р.
Для начинки:
бринза – 180 г;
кріп – 20 г;
свіжі помідори – 2 шт.;
цибуля – 150 г;
черемша – 30 р.
Приготування
Очищений цибулю шаткуємо тонкими півкільцями. Прогріваємо на сковороді олію і злегка обсмажуємо в ньому цибулька. Поверх розміщуємо помідори, нарізані тоненькими пластинками. Кладемо зверху бринзу, нарізану кубиками. Зелень подрібнюємо і посипаємо нею вміст сковороди. Хвилини 2 даємо інгредієнтів потомитися разом, а потім знімаємо з плити.
Всі інгредієнти покласти в миску і замішуємо тісто. Акуратно заливаємо їм вміст сковороди. Випікаємо При 180 градусах заливний пиріг близько півгодини.
Осетинський пиріг з бринзою і зеленню
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Цукор сухі дріжджі розвести теплим молоком, залишаємо трохи постояти, щоб опара піднялась і забродила. Далі додаємо борошно з сіллю. Розмішуємо і додаємо рослинне масло. Замішуємо тісто, прикриваємо його вологою тканиною і залишаємо хвилин на 40.
Для начинки, бринзу подрібнюємо, зелена цибуля і кріп подрібнюємо. З'єднуємо бринзу зі сметаною, зеленню і добре розминаємо руками. Отриману масу скачуємо в кулю.
Тепер тісто розкачуємо руками в коло. По центру кладемо начинку. Зверху защипуємо краї тіста, накриваємо і даємо постояти 5 хвилин. Тепер долонею акуратненько розкачуємо тісто, розподіляючи начинку рівномірно. В самому центрі робимо невелику дірочку, щоб утворенню пари був вихід. Випікаємо пиріг до рум'яності в добре нагрітій духовці близько півгодини. А потім промазуємо маслом.
Пиріг з бринзою і зеленню в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Замішуємо тісто з усіх наведених інгредієнтів. Бринзу розминаємо виделкою. Якщо вона занадто тверда, то можна натерти її на терці. Сир також подрібнюємо за допомогою терки. Змішуємо бринзу з сиром, трохи підсолюємо і добре розмішуємо. Чашу мультиварки промазуємо маслом, наливаємо половину тіста, розподіляємо начинку, притрушиваем її подрібненим кропом і заливаємо рештою тестом. В режимі «Випічка» випікаємо пиріг 80 хвилин.
Листковий пиріг із бринзою і зеленню
Інгредієнти:
Приготування
Бринзу подрібнюємо виделкою, додаємо 1 ціле яйце і білок, додаємо подрібнений часник. Листкове тісто ділимо навпіл, кожну частину розкачуємо пластом розміром приблизно 30 на 15 см, викладаємо начинку і звертаємо рулетом. Змащуємо форму маслом, викладаємо рулети. Верх змащуємо збитим жовтком. Випікаємо При 200 градусах 20 хвилин.
Заливний пиріг з бринзою і зеленню
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Очищений цибулю шаткуємо тонкими півкільцями. Прогріваємо на сковороді олію і злегка обсмажуємо в ньому цибулька. Поверх розміщуємо помідори, нарізані тоненькими пластинками. Кладемо зверху бринзу, нарізану кубиками. Зелень подрібнюємо і посипаємо нею вміст сковороди. Хвилини 2 даємо інгредієнтів потомитися разом, а потім знімаємо з плити.
Всі інгредієнти покласти в миску і замішуємо тісто. Акуратно заливаємо їм вміст сковороди. Випікаємо При 180 градусах заливний пиріг близько півгодини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з рибною консервою і картоплею
Пироги з несолодкої начинкою давно завоювали особливу любов, адже їх можна успішно подати в обід, як ситне додаток, так і до сніданку теж не погано
Пиріг з бринзою
Рум'яний, запашний і хрусткий пиріг з соковитою начинкою завжди був окрасою будь-якого святкового столу. У кожної господині напевно знайдеться пара
Пиріжки з помідорами і бринзою
Хто ж з нас не любить пиріжки, які готує мама або бабуся. Вони можуть бути з різними начинками: з картопляним пюре, грибами, капустою, яйцем і
Пиріг з помідорами
Пиріг з помідорами - ситне і приголомшливе смачне блюдо. А приготувати його досить нескладно при мінімальних витратах часу, зате гості і близькі
Лаваш з бринзою і зеленню
Якщо до вас несподівано нагрянули гості, і необхідно що-небудь приготувати на швидку руку - зробіть рулетики з лаваша з бринзою. Це проста і швидка