Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріг з бринзою і зеленню

Пиріг з бринзою і зеленню

19-07-2016, 20:03
1 019
Пиріг з бринзою і зеленню
Випічка з несолодкої начинкою виходить дуже ситна і смачна. Рецепти пирога з бринзою і зеленню чекають вас нижче.

Осетинський пиріг з бринзою і зеленню


Інгредієнти:
Для тіста:

  • молоко коров'яче – 130 мл;

  • борошно просеянная пшеничне – 250 г;

  • сухі швидкодіючі дріжджі – 10 г;

  • рафінована олія – 30 мл;

  • сіль;

  • цукор – 1 ч. ложка.


  • Для начинки:

  • сметана – 50 г;

  • бринза – 300 г;

  • масло – 30 г;

  • зелень кропу – 50 г;

  • зелена цибуля – 30 р.


  • Приготування
    Цукор сухі дріжджі розвести теплим молоком, залишаємо трохи постояти, щоб опара піднялась і забродила. Далі додаємо борошно з сіллю. Розмішуємо і додаємо рослинне масло. Замішуємо тісто, прикриваємо його вологою тканиною і залишаємо хвилин на 40.
    Для начинки, бринзу подрібнюємо, зелена цибуля і кріп подрібнюємо. З'єднуємо бринзу зі сметаною, зеленню і добре розминаємо руками. Отриману масу скачуємо в кулю.
    Тепер тісто розкачуємо руками в коло. По центру кладемо начинку. Зверху защипуємо краї тіста, накриваємо і даємо постояти 5 хвилин. Тепер долонею акуратненько розкачуємо тісто, розподіляючи начинку рівномірно. В самому центрі робимо невелику дірочку, щоб утворенню пари був вихід. Випікаємо пиріг до рум'яності в добре нагрітій духовці близько півгодини. А потім промазуємо маслом.

    Пиріг з бринзою і зеленню в мультиварці


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • майонез – 6 ст. ложок;

  • сметана – 200 мл;

  • яйця – 4 шт.;

  • борошно пшеничне просеянная – 1 склянка;

  • розпушувач – 10 г;

  • сіль.


  • Для начинки:

  • свіжий кріп – 50 г;

  • сир твердих сортів – 100 г;

  • бринза – 150 р.


  • Приготування
    Замішуємо тісто з усіх наведених інгредієнтів. Бринзу розминаємо виделкою. Якщо вона занадто тверда, то можна натерти її на терці. Сир також подрібнюємо за допомогою терки. Змішуємо бринзу з сиром, трохи підсолюємо і добре розмішуємо. Чашу мультиварки промазуємо маслом, наливаємо половину тіста, розподіляємо начинку, притрушиваем її подрібненим кропом і заливаємо рештою тестом. В режимі «Випічка» випікаємо пиріг 80 хвилин.

    Листковий пиріг із бринзою і зеленню


    Інгредієнти:

  • бринза – 180 г;

  • масло – 35 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • курячі яйця – 2 шт.;

  • готове листкове тісто – 450 р.


  • Приготування
    Бринзу подрібнюємо виделкою, додаємо 1 ціле яйце і білок, додаємо подрібнений часник. Листкове тісто ділимо навпіл, кожну частину розкачуємо пластом розміром приблизно 30 на 15 см, викладаємо начинку і звертаємо рулетом. Змащуємо форму маслом, викладаємо рулети. Верх змащуємо збитим жовтком. Випікаємо При 200 градусах 20 хвилин.

    Заливний пиріг з бринзою і зеленню


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • пшеничне борошно – 150 г;

  • кефір – 200 мл;

  • сіль – щіпка;

  • яйця – 2 шт.;

  • пісок цукровий – 25 г;

  • сода – 5 р.


  • Для начинки:

  • бринза – 180 г;

  • кріп – 20 г;

  • свіжі помідори – 2 шт.;

  • цибуля – 150 г;

  • черемша – 30 р.
  • Пиріг з бринзою і зеленню


    Приготування
    Очищений цибулю шаткуємо тонкими півкільцями. Прогріваємо на сковороді олію і злегка обсмажуємо в ньому цибулька. Поверх розміщуємо помідори, нарізані тоненькими пластинками. Кладемо зверху бринзу, нарізану кубиками. Зелень подрібнюємо і посипаємо нею вміст сковороди. Хвилини 2 даємо інгредієнтів потомитися разом, а потім знімаємо з плити.
    Всі інгредієнти покласти в миску і замішуємо тісто. Акуратно заливаємо їм вміст сковороди. Випікаємо При 180 градусах заливний пиріг близько півгодини.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріг з рибною консервою і картоплею
    Пиріг з рибною консервою і картоплею
    Пироги з несолодкої начинкою давно завоювали особливу любов, адже їх можна успішно подати в обід, як ситне додаток, так і до сніданку теж не погано
    Пиріг з бринзою
    Пиріг з бринзою
    Рум'яний, запашний і хрусткий пиріг з соковитою начинкою завжди був окрасою будь-якого святкового столу. У кожної господині напевно знайдеться пара
    Пиріжки з помідорами і бринзою
    Пиріжки з помідорами і бринзою
    Хто ж з нас не любить пиріжки, які готує мама або бабуся. Вони можуть бути з різними начинками: з картопляним пюре, грибами, капустою, яйцем і
    Пиріг з помідорами
    Пиріг з помідорами
    Пиріг з помідорами - ситне і приголомшливе смачне блюдо. А приготувати його досить нескладно при мінімальних витратах часу, зате гості і близькі
    Лаваш з бринзою і зеленню
    Лаваш з бринзою і зеленню
    Якщо до вас несподівано нагрянули гості, і необхідно що-небудь приготувати на швидку руку - зробіть рулетики з лаваша з бринзою. Це проста і швидка