Коржики з сиром і зеленню на сковороді
Коржики з сиром і зеленню на сковороді – дуже оригінальне і смачне блюдо. Головне, що у складі тесту немає дріжджів, тому готуються вони неймовірно швидко. Коржі просто тануть у роті і наповнюють своїм ароматом весь будинок.
Інгредієнти:
борошно – 275 г;
кефір – 205 мл;
масло вершкове – 10 г;
сода і сіль – по щіпці.
Для начинки:
сир – 105 г;
свіжа зелень: кінза, кріп, петрушка – 1 пучок;
бринза – 85 м;
спеції;
цибуля зелена – за бажанням.
Приготування
Борошно просіваємо кілька разів з содою і дрібною сіллю, вливаємо кефір кімнатної температури і розтоплене масло. Замішуємо пружне тісто і залишаємо його на 15 хвилин в теплому місці.
Бринзу і сир перекладаємо в миску, гарненько розтираємо виделкою і додаємо дрібно січену зелень. Ретельно все перемішуємо, приправляючи спеціями за смаком. Відпочиле тісто розділяємо на 8-10 однакових частин і тонко розкачуємо кожну у вигляді коржа. У центрі розподіляємо начинку і кладемо невеликий шматочок вершкового масла. Тепер акуратно збираємо всі краї тіста, закріплюємо їх зверху і розкачуємо корж до розміру вашої сковороди. Обсмажуємо заготовки до появи золотистої скоринки, а потім викладаємо коржі на кефірі з сиром і зеленню в стопочку, промазуючи вершковим маслом.
Інгредієнти:
сир – 115 г;
масло рослинне – 10 мл;
борошно – 325 г;
кефір – 205 мл;
яйце – 55 г;
цукор, сода – по щіпці.
Для начинки:
сир – 205 г;
яйце – 55 г;
спеції;
зелень.
Приготування
Кефір злегка підігріваємо, кидаємо соду і залишаємо на кілька хвилин. Окремо збиваємо яйця з цукровим піском, а потім виливаємо суміш до кефіру. Перемішуємо, додаємо рослинне масло, борошно і замішуємо еластичне однорідне тісто. Після цього додаємо тертий сир, формуємо грудку і залишаємо на столі відпочивати.
Тим часом готуємо начинку для коржів: сир змішуємо з рубаною зеленню, вбиваємо яйце і підсолюємо масу за смаком.
Тісто розділяємо на частини, розкачуємо кожен в коло, викладаємо на середину начинку і з'єднуємо краю коржі, піднімаючи їх вгору. Після цього знову розгортаємо заготівлю назад в коржик і обсмажуємо на сковороді в розпеченому маслечко, під кришкою. Готові гарячі коржики з сиром і зеленню складаємо один на одного стопкою, промазуючи вершковим маслом.
Рецепт коржів з сиром і зеленню
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Борошно просіваємо кілька разів з содою і дрібною сіллю, вливаємо кефір кімнатної температури і розтоплене масло. Замішуємо пружне тісто і залишаємо його на 15 хвилин в теплому місці.
Бринзу і сир перекладаємо в миску, гарненько розтираємо виделкою і додаємо дрібно січену зелень. Ретельно все перемішуємо, приправляючи спеціями за смаком. Відпочиле тісто розділяємо на 8-10 однакових частин і тонко розкачуємо кожну у вигляді коржа. У центрі розподіляємо начинку і кладемо невеликий шматочок вершкового масла. Тепер акуратно збираємо всі краї тіста, закріплюємо їх зверху і розкачуємо корж до розміру вашої сковороди. Обсмажуємо заготовки до появи золотистої скоринки, а потім викладаємо коржі на кефірі з сиром і зеленню в стопочку, промазуючи вершковим маслом.
Сирні коржики з сиром і зеленню
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Кефір злегка підігріваємо, кидаємо соду і залишаємо на кілька хвилин. Окремо збиваємо яйця з цукровим піском, а потім виливаємо суміш до кефіру. Перемішуємо, додаємо рослинне масло, борошно і замішуємо еластичне однорідне тісто. Після цього додаємо тертий сир, формуємо грудку і залишаємо на столі відпочивати.
Тим часом готуємо начинку для коржів: сир змішуємо з рубаною зеленню, вбиваємо яйце і підсолюємо масу за смаком.
Тісто розділяємо на частини, розкачуємо кожен в коло, викладаємо на середину начинку і з'єднуємо краю коржі, піднімаючи їх вгору. Після цього знову розгортаємо заготівлю назад в коржик і обсмажуємо на сковороді в розпеченому маслечко, під кришкою. Готові гарячі коржики з сиром і зеленню складаємо один на одного стопкою, промазуючи вершковим маслом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Хачапурі з сиром і зеленню - рецепт
Чудовий варіант кавказької несолодкої випічки - хачапурі, які можна наповнити найніжнішим сиром і ароматною різноманітною зеленню. Такі дивовижні
Плацинди з сиром і зеленню
Плацинди - традиційні молдавські пироги, які мають величезну різноманітність наповнень. Однією з найсмачніших можна назвати несолодке начинку з сиру
Сирні коржики з шинкою
Балабушки - це відмінний варіант для перекусу або повноцінного вечері. Їх можна приготувати з різними начинками, все залежить від ваших уподобань. І
Коржики з сиром на сковороді
Порадуйте своїх близьких оригінальним стравою - посмажте коржики з сиром. Вони прості в приготуванні і своїм ніжним смаком припадуть до душі
Узбецький коржик
Любите страви узбецької кухні? Тоді ви напевно чули про узбецьких коржиках. Хочете влаштувати сім'ї смачний узбецький вечерю? Можна приготувати плов,
Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили