Що можна приготувати з свинини?

Як приготувати буженину з свинини в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування буженини свинину обов'язково необхідно замаринувати. Для цього м'ясо промиваємо, обсушуємо ретельно, нашпиговываем очищеними і розрізаними на три-чотири частини зубцями часниковими і розрізаної на невеликі шматочки морквою. Тепер щедро присмачую м'ясної кусень сіллю, свежесмолотым перцем і коріандром, приправляємо також хмелі-сунелі і сумішшю італійських трав, гарненько втираємо всі спеції і доповнюємо їх при бажанні соєвим соусом або майонезом. Залишаємо нашпигований шмат свинини в спеціях на три-чотири години при кімнатних умовах, придавивши в цей час його чим-небудь важким.
По закінченні часу поміщаємо промаринованное м'ясо на складений удвічі відріз фольги, грунтовно запечатуємо його конвертом і притискаємо. Маємо заготовку на деко і ставимо в духовку, яку завчасно розігріємо до максимальних температур. Через п'ятнадцять хвилин жар знижуємо і готуємо буженину ще протягом години при температурі 180 градусів.
Залишаємо м'ясо остигати в духовці, після чого поміщаємо на пару годин охолонути перед подачею на полицю холодильника.
Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Свинячий карбонад або вирізку нарізаємо на скибочки товщиною приблизно півтора сантиметра, відбиваємо трохи, підсолюємо, приправляємо перцем і спеціями і даємо кілька хвилин промаринуватися. За цей час підготуємо три миски. В одній збиваємо трохи куряче яйце, в іншу насипаємо панірувальні сухарі, а в третю борошно пшеничне.
Прогріваємо соняшникова без аромату масло на сковороді. Кожен шмат свинини паніруємо в борошні, слідом мочаємо його в яйце, обвалюємо в сухарях і поміщаємо в посудину з маслом смажитися. На кожну сторону буде потрібно п'ять хвилин вашого часу і апетитне і рум'яне страва порадує вас своїм смаком. Особливо гармонійно таке м'ясо буде поєднуватися зі свіжими овочами або відварною картоплею.
Як приготувати плов зі свининою в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування

Прогріваємо мультиварку, налаштувавши її на режим «Смаження» або «Випічка» і виливши в мультикастрюлю всі соняшникову олію. Тепер викладаємо в нього попередньо промиту, обсушену і дрібно нарізану свинину, додаємо приправи для плову, а через сім-десять хвилин додаємо нарізану цибулю, і ще через п'ять моркву, нашатковану соломкою. Смажимо вміст чаші пристрою протягом десяти хвилин.
Викладаємо до м'яса з овочами грунтовно промитий рис, вливаємо гарячу підсолену воду, встромляємо всередину промиту часникову головку цілком і залишаємо страву на годину для подальшого приготування, змінивши поточний режим на «Плов».
Рекомендуємо добрі рецепти

Свинина по-французьки в духовці
М'ясо по-французьки - це запаморочливо смачне самостійне блюдо, яке готується неймовірно просто і запікається одночасно з гарніром. У цьому матеріалі

Свинина, запечена в духовці
Запекти свинину можна різними способами - це не складно і під силу кожному кулінару. Але далі описані рецепти, які допоможуть створити прекрасне

Як смачно посмажити свинину на сковороді?
Багато господині люблять готувати основні страви саме з свинини, адже це м'ясо чудово піддається практично будь-якого виду обробки. І далі опишемо,

Шашлик в духовці з свинини
Навіть не виходячи з дому, можна спорудити незрівнянний шашлик, використовуючи нехитрі технології. Страва вийде таким же чудово смачним, ніжним і

Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?
Чудове, ситне і апетитне блюдо зі свинини можна приготувати, використовуючи рекомендації, представлені далі. Пропонуємо посмажити чудовий шніцель,

Як приготувати жарке зі свинини з картоплею?
Домашнім стравою, можна по праву назвати гаряче жарке з свинини. Готується воно просто, без особливих надмірностей. Для більш яскравого смаку,