Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Що можна приготувати з свинини?

Що можна приготувати з свинини?

3-07-2016, 21:18
660
Що можна приготувати з свинини?
Сьогодні ми розповімо, що можна швидко і смачно приготувати з свинини і запропонуємо кілька варіантів страв з цього виду м'яса, які неодмінно прийдуться вам до смаку.

Як приготувати буженину з свинини в духовці?


Інгредієнти:

  • цілий шматок свинини (яблучко) – 12-14 кг;

  • часникові зубці – 7-8 шт.;

  • суміш італійських ароматних трав – 2 щіпки;

  • зерна коріандру мелені – 2 щіпки;

  • хмелі-сунелі – 1 щіпка;

  • морква свіжа – 55 г;

  • перець свіжозмелену чорний – 2 щіпки;

  • соєвий соус або майонез (за бажанням);

  • коріандр мелений – 1 щіпка;

  • велика сіль – 10 р.


  • Приготування
    Для приготування буженини свинину обов'язково необхідно замаринувати. Для цього м'ясо промиваємо, обсушуємо ретельно, нашпиговываем очищеними і розрізаними на три-чотири частини зубцями часниковими і розрізаної на невеликі шматочки морквою. Тепер щедро присмачую м'ясної кусень сіллю, свежесмолотым перцем і коріандром, приправляємо також хмелі-сунелі і сумішшю італійських трав, гарненько втираємо всі спеції і доповнюємо їх при бажанні соєвим соусом або майонезом. Залишаємо нашпигований шмат свинини в спеціях на три-чотири години при кімнатних умовах, придавивши в цей час його чим-небудь важким.
    По закінченні часу поміщаємо промаринованное м'ясо на складений удвічі відріз фольги, грунтовно запечатуємо його конвертом і притискаємо. Маємо заготовку на деко і ставимо в духовку, яку завчасно розігріємо до максимальних температур. Через п'ятнадцять хвилин жар знижуємо і готуємо буженину ще протягом години при температурі 180 градусів.
    Залишаємо м'ясо остигати в духовці, після чого поміщаємо на пару годин охолонути перед подачею на полицю холодильника.

    Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?


    Інгредієнти:

  • свинина (карбонад) – 530 г;

  • спеції – 2 щіпки;

  • перець і сіль;

  • панірувальні сухарі – 120 г;

  • борошно – 90 г;

  • яйце куряче велике – 1 шт.;

  • олія соняшникова без аромату – 65 мл


  • Приготування
    Свинячий карбонад або вирізку нарізаємо на скибочки товщиною приблизно півтора сантиметра, відбиваємо трохи, підсолюємо, приправляємо перцем і спеціями і даємо кілька хвилин промаринуватися. За цей час підготуємо три миски. В одній збиваємо трохи куряче яйце, в іншу насипаємо панірувальні сухарі, а в третю борошно пшеничне.
    Прогріваємо соняшникова без аромату масло на сковороді. Кожен шмат свинини паніруємо в борошні, слідом мочаємо його в яйце, обвалюємо в сухарях і поміщаємо в посудину з маслом смажитися. На кожну сторону буде потрібно п'ять хвилин вашого часу і апетитне і рум'яне страва порадує вас своїм смаком. Особливо гармонійно таке м'ясо буде поєднуватися зі свіжими овочами або відварною картоплею.

    Як приготувати плов зі свининою в мультиварці?


    Інгредієнти:

  • м'якоть свинини (лопатка або ошийок) – 530 г;

  • рис пропарений – 430 г;

  • морква свіжа – 230 г;

  • ріпчасті цибулини – 230 г;

  • часникова головка – 1 шт.;

  • олія соняшникова рафінована – 2 щіпки;

  • гаряча вода – 490 мл;

  • суміш спецій для плову – 2 ст. ложки;

  • велика сіль – 35-40 р.


  • Приготування
    Що можна приготувати з свинини?

    Прогріваємо мультиварку, налаштувавши її на режим «Смаження» або «Випічка» і виливши в мультикастрюлю всі соняшникову олію. Тепер викладаємо в нього попередньо промиту, обсушену і дрібно нарізану свинину, додаємо приправи для плову, а через сім-десять хвилин додаємо нарізану цибулю, і ще через п'ять моркву, нашатковану соломкою. Смажимо вміст чаші пристрою протягом десяти хвилин.
    Викладаємо до м'яса з овочами грунтовно промитий рис, вливаємо гарячу підсолену воду, встромляємо всередину промиту часникову головку цілком і залишаємо страву на годину для подальшого приготування, змінивши поточний режим на «Плов».
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Свинина по-французьки в духовці
    Свинина по-французьки в духовці
    М'ясо по-французьки - це запаморочливо смачне самостійне блюдо, яке готується неймовірно просто і запікається одночасно з гарніром. У цьому матеріалі
    Свинина, запечена в духовці
    Свинина, запечена в духовці
    Запекти свинину можна різними способами - це не складно і під силу кожному кулінару. Але далі описані рецепти, які допоможуть створити прекрасне
    Як смачно посмажити свинину на сковороді?
    Як смачно посмажити свинину на сковороді?
    Багато господині люблять готувати основні страви саме з свинини, адже це м'ясо чудово піддається практично будь-якого виду обробки. І далі опишемо,
    Шашлик в духовці з свинини
    Шашлик в духовці з свинини
    Навіть не виходячи з дому, можна спорудити незрівнянний шашлик, використовуючи нехитрі технології. Страва вийде таким же чудово смачним, ніжним і
    Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?
    Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?
    Чудове, ситне і апетитне блюдо зі свинини можна приготувати, використовуючи рекомендації, представлені далі. Пропонуємо посмажити чудовий шніцель,
    Як приготувати жарке зі свинини з картоплею?
    Як приготувати жарке зі свинини з картоплею?
    Домашнім стравою, можна по праву назвати гаряче жарке з свинини. Готується воно просто, без особливих надмірностей. Для більш яскравого смаку,