Холодний суп з томатів

Суп з томатів гаспачо
Для нас незвичним може здаватися лише один інгредієнт цього супу-пюре – білий хліб, який покликаний після розмокання забезпечувати супу ситність і кремоподібну консистенцію.
Інгредієнти:
Приготування
Очистіть огірок і розділіть його на великі шматки. Також крупно наріжте томати разом із солодким перцем. Покладіть підготовлені овочі в блендер, додайте цибулю, влийте оцет і оливкове масло. Останніми додайте шматочки хліба і увімкніть пристрій. Як тільки вміст стане більш-менш однорідним, його пропускають через сито, щоб крем-суп з томатів зміг повністю виправдати свою назву гладкою і однорідною консистенцією.
Суп-пюре з томатів
Виключіть зі складу гаспачо хліб - і ви отримаєте набагато більш легкий варіант страви з одними лише овочами в основі. Велика кількість останніх забезпечило гаспачо назва супу-салату.
Інгредієнти:
Приготування
Суп з томатів готується елементарно, якщо у вашому розпорядженні є блендер. Розділіть овочі на кубики однакового розміру, щоб полегшити роботу пристрою, а потім збийте все разом до утворення пюреподібної маси. Заправте суп оцтом і олією перед подачею. Приправте за смаком.
Рецепт супу з томатами
Поєднання інгредієнтів в рамках цього супу однозначно забезпечить в першу чергу відторгнення, але дайте новим смакам шанс і ви переконаєтеся, що за незвичними комбінаціями може стаять приголомшливий смак.
Інгредієнти:

Приготування
Очистіть гарбуз від насіння і збийте в пюре разом з томатами, огірком і цибулею. Коли суп стане однорідним, доповніть його паприкою, приправте сіллю за смаком і подавайте, раскрошив сир фета поверх.
Рекомендуємо добрі рецепти

Гаспачо - класичний рецепт
Більшість страв іспанської кухні просочені сонцем і кричать про літо, але самим яскравим поєднанням сезонних плодів може порадувати лише гаспачо.

Рецепт гаспачо в домашніх умовах
У цій статті представлені рецепти, які легко урізноманітнюють повсякденне меню. Розповімо, як приготувати чудовий іспанський суп гаспачо. Пропонуємо

Суп з помідорів – рецепт
Суп з томатів – страва поза сезону, яке можна подавати охолодженим - для боротьби з літньою спекою або зігріваючим, коли за вікном негода. Мінімальна

Зелений гаспачо - іспанська заміна приїлася окрошці
Гаспачо - це іспанське блюдо, яке готується, насамперед, з перетертих томатів. Але сьогодні ми поговоримо про іншому варіанті цього супчика - зелений

Суп гаспачо - рецепт
Суп гаспачо - широко поширене блюдо іспанської кухні. Перетерті сирі овочі заправляють оливковою маслом, поливаються оцтом або соком лимона і

Томатний суп гаспачо
Гаспачо - традиційний суп іспанської кухні, який подається холодним. Він виходить ароматним і ситним і подається з хлібними тостами з часником.