Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як зварити грибний суп із заморожених грибів?

Як зварити грибний суп із заморожених грибів?

23-06-2016, 21:42
334
Як зварити грибний суп із заморожених грибів?
Одним з найбільш ароматних і найніжніших на смак супів є грибний. Для його приготування зовсім не потрібно чекати літа, а можна зробити в будь-який сезон року, використовуючи при цьому заморожені гриби.
Сьогодні ми поділимося з вами секретами того, як зварити незрівнянного смаку грибний суп з різних видів заморожених грибів.

Смачний грибний суп-пюре з заморожених білих грибів


Інгредієнти:

  • заморожені білі гриби – 450 г;

  • ріпчаста цибуля (великий) – 1/2 шт.;

  • курячі яйця – 2 шт.;

  • сметана (20%) – 170 г;

  • картопля (середня) – 4-5 шт.;

  • борошно – 1 десертна ложка;

  • соняшникова олія – 30 мл;

  • кухонна сіль;

  • кінза – 4-5 гілочок;

  • петрушка – 4-5 гілочок.


  • Приготування
    Очищаємо і подрібнюємо бульби картоплі у вигляді кубиків. Складаємо все в ємність і заливаємо питною водою так, щоб до краю була відстань в три пальці. Тепер виставляємо всі на пальник включеної плити, а самі дістаємо з морозилки гриби.
    Гриби просто викладаємо в глибоку сковороду, заздалегідь прогріту з маслом. Коли з білих грибів зійде рідину і випарується, додаємо дрібно подрібнену велику цибулину, присипаємо все борошном, підсолюємо і, перемішавши, тримаємо на вогні протягом 4-5 хвилин.
    Знімаємо піну з картоплі, додаємо сіль і також подрібнену залишилася половинку цибулини. Коли картопля буде майже готовою, ми вводимо сметану, перемішану з курячими яйцями і слідом, переміщаємо сюди грибочки. Варимо суп, поки картопля не буде на стадії розварювання. Супчик готовий охолодити до теплого стану і перемелюємо його в пюре блендером. Порцію, подающуюся до столу, добре присипаємо зеленню кінзи і петрушки.

    Грибний суп з заморожених грибів з перловкою в мультиварці


    Інгредієнти:

  • асорті заморожене грибів – 400 р;

  • перлова крупа – 80 г;

  • ріпчаста цибуля (великий) – 1 шт.;

  • морква (велика) – 1 шт.;

  • томатний кетчуп (будь-який) – 1 ст. ложка;

  • картопля – 3 шт.;

  • кухонна сіль – 05 ст. ложки;

  • соняшникова олія – 40-45 мл


  • Приготування
    Асорті з грибів розморожуємо і пару раз промиваємо. У чашу мультиварки наливаємо масло і встановлюємо
    Як зварити грибний суп із заморожених грибів?
    режим «Смаження». Слідом перекладаємо сюди підготовлені грибочки, а через 3-4 хвилини додаємо до них нарізані півкільця свіжої моркви і цибулі. Після того, як вони почнуть золотитися вводимо кетчуп, перемішуємо і тримаємо овочі в цьому режимі максимум ще 2 хвилини. Потім наливаємо сюди попередньо підігріту до 50-60 градусів воду, додаємо спочатку замочену, а після промиту перлову крупу і переставляємо режим на «Варіння» на 20 хвилин. Після закінчення встановленого часу викладаємо в суп крупноватые кубики картоплі і підсолюємо наше чудове перше блюдо. Додаємо час ще на 30 хвилин і терпляче чекаємо приготування.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як зварити суп з сушених грибів?
    Як зварити суп з сушених грибів?
    Найбільш ароматним виходить суп саме з сушених грибів. У статті описані рецепти незрівнянного першого страви, доповненого новими компонентами.
    Грибний суп з заморожених грибів
    Грибний суп з заморожених грибів
    Бувалі грибники знають толк в заготівлі грибів на зиму. Крім звичайної консервації їх зазвичай сушать або заморожують, при цьому такі гриби не
    Грибний суп з сушених грибів
    Грибний суп з сушених грибів
    Восени, кожен досвідчений грибник розживеться солідним урожаєм, який пізніше пускає на приготування різних ароматних страв або заготовок на зиму.
    Суп із заморожених грибів
    Суп із заморожених грибів
    Грибний суп виходить неймовірно ароматним і смачним. Готувати його можна не тільки з свіжих грибів у грибний сезон полювання, але і в будь-який час
    Грибний соус з заморожених грибів
    Грибний соус з заморожених грибів
    Грибний соус з заморожених грибів по праву вважається найбільш універсальним. Адже цей продукт ідеально поєднується як з вершковою, так і з томатною