Грибний суп з заморожених грибів

Грибний суп в мультиварці із заморожених грибів
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю мультиварки закладаємо нарізану кубиками картоплю, терту моркву, промиту перловку. Цибуля подрібнювати не потрібно. Також туди ж відправляємо і заморожені гриби і використовуються спеції. Вливаємо гарячу воду, щоб прискорити процес варіння, солимо, закриваємо кришкою і встановлюємо програму «Гасіння» і час 2 години. Через 1 годину 45 хвилин цибулю витягуємо. Закладаємо подрібнену зелень і часник. Смак супу тільки покращиться, якщо при подачі в кожну порцію покласти трохи сметанки.
Грибний суп з заморожених білих грибів
Інгредієнти:
Приготування
Білі заморожені гриби кладемо на сковороду і смажимо до рум'яності, потім притрушиваем їх злегка борошном, відразу ж розмішуємо і смажимо ще зовсім трохи, буквально 2 хвилини. Картоплю нарізаємо брусочками, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Після того як закипить, підсолюємо, додаємо обсмажені білі гриби і лаврові листочки. Обсмажуємо подрібнені цибулю і моркву. Відправляємо зажарку в каструлю. Після цього даємо проваритися ще хвилин 5 а потім розливаємо суп по тарілках, притрушиваем зеленню і в кожну порцію кладемо трохи сметанки.
Грибний суп-пюре з заморожених грибів
Інгредієнти:
Приготування
Подрібнюємо цибулю, поміщаємо його на сковороду, коли він злегка підрум'яниться, кладемо заморожені печериці. Обсмажуємо, поки гриби злегка не підрум'яняться. Розміщуємо їх в блендер, вливаємо туди приблизно 150 мл курячого бульйону і перетираємо до пюреобразного стану. На сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо в нього борошно і обсмажуємо, постійно помішуючи. Отриману масу змішати з грибами, вливаємо залишок бульйону і кип'ятимо. Вливаємо вершки і прогріваємо, як тільки з'являться перші ознаки кипіння, вогонь відразу вимикаємо.
Грибний суп з заморожених грибів з перловкою
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку промиваємо перловку, заливаємо її приблизно 200 мл окропу і залишаємо на 2 години распариваться. У каструлі нагріваємо 25 літра води, закладаємо в неї гриби і доводимо до кипіння. Знімаємо піну, відвар

Рекомендуємо добрі рецепти

Грибний суп - класичний рецепт
Чудово ароматний і неймовірно смачний грибний суп у вас вийде, якщо скористаєтеся нашими рекомендаціями. Пропонуємо кілька цікавих варіантів

Суп із заморожених грибів
Грибний суп виходить неймовірно ароматним і смачним. Готувати його можна не тільки з свіжих грибів у грибний сезон полювання, але і в будь-який час

Грибний соус з сушених грибів
Грибний соус з сушених грибів подають до м'яса, до круп'яних і картопляних страв, до макаронів. Приготувати його зовсім не складно. Якщо восени ви

Грибний соус з заморожених грибів
Грибний соус з заморожених грибів по праву вважається найбільш універсальним. Адже цей продукт ідеально поєднується як з вершковою, так і з томатною