Грибний суп з заморожених грибів
Грибочки можна смажити, тушкувати, запікати. Страви з них виходять смачні, ароматні й ситні. Також їх можна заготовити про запас, забруднюючи їх або заморозивши. Нижче вас чекають рецепти, як зварити грибний суп з заморожених грибів .
Інгредієнти:
опеньки заморожені – 300 г;
картопля – 200 г;
морква – 170 г;
цибуля – 110 г;
перловка – 30 г;
часник – 2 зубчики;
зелень;
сіль;
спеції.
Приготування
У каструлю мультиварки закладаємо нарізану кубиками картоплю, терту моркву, промиту перловку. Цибуля подрібнювати не потрібно. Також туди ж відправляємо і заморожені гриби і використовуються спеції. Вливаємо гарячу воду, щоб прискорити процес варіння, солимо, закриваємо кришкою і встановлюємо програму «Гасіння» і час 2 години. Через 1 годину 45 хвилин цибулю витягуємо. Закладаємо подрібнену зелень і часник. Смак супу тільки покращиться, якщо при подачі в кожну порцію покласти трохи сметанки.
Інгредієнти:
білі гриби заморожені – 350 г;
морква – 130 г;
цибуля – 1 шт.;
борошно – 30 г;
картопля – 3 шт.;
зелень кропу;
лавровий лист;
олія рослинна;
сметана для подачі.
Приготування
Білі заморожені гриби кладемо на сковороду і смажимо до рум'яності, потім притрушиваем їх злегка борошном, відразу ж розмішуємо і смажимо ще зовсім трохи, буквально 2 хвилини. Картоплю нарізаємо брусочками, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Після того як закипить, підсолюємо, додаємо обсмажені білі гриби і лаврові листочки. Обсмажуємо подрібнені цибулю і моркву. Відправляємо зажарку в каструлю. Після цього даємо проваритися ще хвилин 5 а потім розливаємо суп по тарілках, притрушиваем зеленню і в кожну порцію кладемо трохи сметанки.
Інгредієнти:
бульйон курячий – 500 мл;
цибуля – 2 шт.;
заморожені печериці – 450 г;
вершки – 220 мл;
вершкове масло 73% жирності – 45 г;
борошно – 50 р;
сіль;
спеції.
Приготування
Подрібнюємо цибулю, поміщаємо його на сковороду, коли він злегка підрум'яниться, кладемо заморожені печериці. Обсмажуємо, поки гриби злегка не підрум'яняться. Розміщуємо їх в блендер, вливаємо туди приблизно 150 мл курячого бульйону і перетираємо до пюреобразного стану. На сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо в нього борошно і обсмажуємо, постійно помішуючи. Отриману масу змішати з грибами, вливаємо залишок бульйону і кип'ятимо. Вливаємо вершки і прогріваємо, як тільки з'являться перші ознаки кипіння, вогонь відразу вимикаємо.
Інгредієнти:
заморожені гриби – 300 г;
крупа перлова – 130 г;
цибуля - 1 шт.;
картопля – 5 шт.;
запашний перець – 4 шт.;
сіль;
зелень;
лавровий лист;
свіжозмелену чорний перець.
Приготування
Спочатку промиваємо перловку, заливаємо її приблизно 200 мл окропу і залишаємо на 2 години распариваться. У каструлі нагріваємо 25 літра води, закладаємо в неї гриби і доводимо до кипіння. Знімаємо піну, відвар додаємо горошинки перцю і лаврові листи. Проварюємо хвилин 15 а потім витягаємо їх шумівкою. В отриманий грибний відвар кладемо розпарену перлову крупу і варимо її хвилин 30. Цибулька дрібненько кришимо. Обсмажуємо її на рослинній олії до м'якості. Перекладаємо його потім в миску, а в цю ж сковороду кладемо гриби. Обсмажуємо, помішуючи, хвилин 10. Потім повертаємо цибулю, солимо, перчимо й перемішуємо. Картоплю ріжемо кубиками, відправляємо разом з грибами та цибулею в каструлю і варимо хвилин 25. Хвилин за 15 до готовності суп солимо, перчимо. У готовий грибний суп додаємо подрібнену зелень, а потім даємо настоятися під кришкою ще хвилин 15. Приємного апетиту!
Грибний суп в мультиварці із заморожених грибів
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю мультиварки закладаємо нарізану кубиками картоплю, терту моркву, промиту перловку. Цибуля подрібнювати не потрібно. Також туди ж відправляємо і заморожені гриби і використовуються спеції. Вливаємо гарячу воду, щоб прискорити процес варіння, солимо, закриваємо кришкою і встановлюємо програму «Гасіння» і час 2 години. Через 1 годину 45 хвилин цибулю витягуємо. Закладаємо подрібнену зелень і часник. Смак супу тільки покращиться, якщо при подачі в кожну порцію покласти трохи сметанки.
Грибний суп з заморожених білих грибів
Інгредієнти:
Приготування
Білі заморожені гриби кладемо на сковороду і смажимо до рум'яності, потім притрушиваем їх злегка борошном, відразу ж розмішуємо і смажимо ще зовсім трохи, буквально 2 хвилини. Картоплю нарізаємо брусочками, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Після того як закипить, підсолюємо, додаємо обсмажені білі гриби і лаврові листочки. Обсмажуємо подрібнені цибулю і моркву. Відправляємо зажарку в каструлю. Після цього даємо проваритися ще хвилин 5 а потім розливаємо суп по тарілках, притрушиваем зеленню і в кожну порцію кладемо трохи сметанки.
Грибний суп-пюре з заморожених грибів
Інгредієнти:
Приготування
Подрібнюємо цибулю, поміщаємо його на сковороду, коли він злегка підрум'яниться, кладемо заморожені печериці. Обсмажуємо, поки гриби злегка не підрум'яняться. Розміщуємо їх в блендер, вливаємо туди приблизно 150 мл курячого бульйону і перетираємо до пюреобразного стану. На сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо в нього борошно і обсмажуємо, постійно помішуючи. Отриману масу змішати з грибами, вливаємо залишок бульйону і кип'ятимо. Вливаємо вершки і прогріваємо, як тільки з'являться перші ознаки кипіння, вогонь відразу вимикаємо.
Грибний суп з заморожених грибів з перловкою
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку промиваємо перловку, заливаємо її приблизно 200 мл окропу і залишаємо на 2 години распариваться. У каструлі нагріваємо 25 літра води, закладаємо в неї гриби і доводимо до кипіння. Знімаємо піну, відвар додаємо горошинки перцю і лаврові листи. Проварюємо хвилин 15 а потім витягаємо їх шумівкою. В отриманий грибний відвар кладемо розпарену перлову крупу і варимо її хвилин 30. Цибулька дрібненько кришимо. Обсмажуємо її на рослинній олії до м'якості. Перекладаємо його потім в миску, а в цю ж сковороду кладемо гриби. Обсмажуємо, помішуючи, хвилин 10. Потім повертаємо цибулю, солимо, перчимо й перемішуємо. Картоплю ріжемо кубиками, відправляємо разом з грибами та цибулею в каструлю і варимо хвилин 25. Хвилин за 15 до готовності суп солимо, перчимо. У готовий грибний суп додаємо подрібнену зелень, а потім даємо настоятися під кришкою ще хвилин 15. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Грибний суп - класичний рецепт
Чудово ароматний і неймовірно смачний грибний суп у вас вийде, якщо скористаєтеся нашими рекомендаціями. Пропонуємо кілька цікавих варіантів
Суп із заморожених грибів
Грибний суп виходить неймовірно ароматним і смачним. Готувати його можна не тільки з свіжих грибів у грибний сезон полювання, але і в будь-який час
Грибний соус з сушених грибів
Грибний соус з сушених грибів подають до м'яса, до круп'яних і картопляних страв, до макаронів. Приготувати його зовсім не складно. Якщо восени ви
Грибний соус з заморожених грибів
Грибний соус з заморожених грибів по праву вважається найбільш універсальним. Адже цей продукт ідеально поєднується як з вершковою, так і з томатною