Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Юшка з окуня

23-06-2016, 21:32
972
Юшка з окуня
Юшка з окуня – прекрасне перше блюдо, яке оцінять всі ваші домочадці. Бульйон виходить насиченим, а рибка – дуже ніжною і смачною.

Рецепт юшки з окуня


Інгредієнти:

  • окунь річковий – 985 г;

  • вода – 2 л;

  • цибулина – 65 г;

  • спеції ;

  • морква – 95 г;

  • петрушка – за смаком;

  • лавровий лист.


  • Приготування
    Перед тим, як зварити юшку, окуня чистимо, потрошимо і відрізаємо голову з плавниками. Підготовлену тушку нарізаємо шматками і обережно виймаємо всі великі кістки. Далі складаємо рибу в марлю і викладаємо в каструлю з водою. Завдяки такому способу, бульйон вийде прозорим, а філе не розвариться і збереже свою форму. Цибуля обробляємо, розрізаємо на четвертинки і відправляємо в каструлю. Моркву очищаємо, шаткуємо великими брусочками і кидаємо до основних інгредієнтів. Додаємо спеції за смаком, лавровий листочок і доводимо домашню юшку з річкового окуня до кипіння. Потім зменшуємо нагрівання і варимо суп, близько 35 хвилин, прикривши кришкою. Після цього розливаємо страву по тарілках, додаємо в кожну порцію відварне філе і подаємо до столу.

    Юшка з морського окуня


    Інгредієнти:

  • картопля – 155 г;

  • пшоняна крупа – 45 г;

  • цибулина – 65 г;

  • лавровий лист;

  • спеції;

  • олія рослинна;

  • морква – 55 г;

  • свіжа зелень – для прикраси;

  • окунь морський – 705 р.


  • Приготування
    Окуня чистимо, потрошимо, промиваємо й розрізаємо на шматочки. Складаємо рибу в каструлю і заливаємо холодною водою. Накриваємо посуд кришкою і варимо бульйон 25 хвилин на невеликому вогні, знімаючи піну.
    Моркву і цибулю обробляємо, обполіскуємо і дрібно рубаємо. На сковороду наливаємо соняшникова масло, викладаємо овочі і припускаємо 10 хвилин, помішуючи. Варену рибу акуратно виймаємо з каструлі, а бульйон проціджують. Картоплю чистимо і розрізаємо невеликими кубиками. Кидаємо його в рибний бульйон і варимо, прикривши кришкою. Пшоно при необхідності перебираємо і ретельно промиваємо. Додаємо крупи в суп разом з овочевою обсмаженням. Кидаємо спеції за смаком, лавровий лист і варимо юшку до готовності 25 хвилин. Подаємо суп зі шматочком риби, прикрасивши порізаною зеленню.

    Рецепт юшки на багатті з окуня


    Інгредієнти:

  • окунь – 705 м;

  • морква – 65 г;

  • цибулина – 65 г;

  • картопля – 115 г;
  • Юшка з окуня

  • спеції;

  • зелень.


  • Приготування
    Рибу обробити, потрошимо, нарізаємо шматочками і складаємо в баняк. Заливаємо водою і ставимо посуд на вогнище. Через 40 хвилин акуратно виймаємо окуня і розбираємо від кісток. У гарячий бульйон додаємо очищені і дрібно нарізані овочі. Підсолюємо суп по смаку і варимо ще 30 хвилин. У самому кінці додаємо в юшку рибу і знімаємо казанок з багаття. Прикриваємо кришкою, наполягаємо блюдо 15 хвилин, а потім розливаємо наваристу юшку з окуня по тарілках.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Морський окунь у фользі в духовці
    Морський окунь у фользі в духовці
    Пропонуємо урізноманітнити рибне меню новими цікавими рецептами, які описані далі. Розповімо, як оригінально і незвично запекти морського окуня,
    Юшка з скумбрії
    Юшка з скумбрії
    Неймовірно смачним і ароматним вийде суп з скумбрії, якщо ви скористаєтеся нашими рекомендаціями. Така юшка виходить дуже легкою і ситної, адже ця
    Юшка з морського окуня
    Юшка з морського окуня
    Коли хочеться ситної юшки, варто подумати, яка риба найкраще підійде для цього першого страви. Дуже смачним виходить суп з морського окуня.
    Суп з зубатки - рецепт
    Суп з зубатки - рецепт
    Суп з зубатки - це відмінний варіант для легкого, але дуже ситного обіду. Хочете поїсти такий сьогодні? Тоді готуйте його з нашими рецептами! Ми
    Вуха - класичний рецепт
    Вуха - класичний рецепт
    Вуха - справжнє надбання російської кухні, яке століттями подавалося до святкових та буденних столів. Автентичні старорусские, і більш модернізовані
    Юшка з осетрини - рецепт
    Юшка з осетрини - рецепт
    Вуха - це смачний легкий супчик, який за традицією вариться з голови і хвоста рибки. І зараз ми розглянемо кілька рецептів створення юшки з осетрини.