Юшка з скумбрії
А чи знаєте ви, що з скумбрії виходить неймовірно смачний густий суп з чудовим ароматом. Його можна зварити не лише свіжою, але й із замороженої, або навіть з консервованої риби. Далі ми розповімо вам, як варити юшку з скумбрії різними способами.
Інгредієнти:
скумбрія свіжоморожена – 1 шт.;
морква – 2 шт.;
картопля – 2 шт.;
спеції ;
лавровий лист – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
свіжа зелень – 100 г;
лимон – 1 шт.
Приготування
Скумбрію розморожуємо, чистимо і розбираємо на невеликі шматочки. Ставимо На плиту каструлю з водою, закладаємо в неї рибу, 1 очищену моркву, нарізану крупно, цибулину і трохи зелені. Як тільки бульйон закипить, кидаємо в нього очищені і порізані кубиками овочі і солимо за смаком. Варимо суп 40 хвилин, а в кінці додаємо спеції, лавровий листочок, знімаємо з плити і накриваємо кришкою. Наполягаємо вуха півгодини, а потім розливаємо по тарілках і кличемо всіх обідати, посипавши блюдо свіжою зеленню і вичавивши трохи лимонного соку.
Інгредієнти:
вода – 25 л;
картопля – 6 шт.;
рис – 05 склянки;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
заморожена скумбрія – 2 шт.;
томатна паста – за бажанням;
спеції;
свіжий кріп – 1 пучок.
Приготування
Рис промиваємо і відварюємо в ковшичке до напівготовності. З скумбрії видаляємо всі нутрощі, нарізаємо рибу шматками і покласти в каструлю з киплячою водою. Варимо до готовності, а потім виймаємо для видалення кісток і бульйон проціджуємо. Овочі чистимо, нарізаємо кубиками і відварюємо в рибному бульйоні до м'якості. В кінці приготування повертаємо в суп рибні шматочки і готовий рис. Даємо вусі настоятися 10 хвилин і подаємо з гострими спеціями.
Інгредієнти:
вода – 25 л;
консервована скумбрія – 1 банка;
цибулина – 1 шт.;
картопля – 2 шт.;
морква – 1 шт.;
пшоняна крупа – 1 ст. ложка;
спеції;
олія рослинна;
сушений кріп – щіпка.
Приготування
Для приготування юшки з консервованої скумбрії цибулю і моркву чистимо і дрібно ріжемо. У каструлю наливаємо трохи олії і пасеруємо овочі 5 хвилин. Потім кладемо нашатковану соломкою картоплю і вливаємо необхідну кількість води. Підсолюємо за смаком, доводимо до кипіння, додаємо промитий рис і після закипання проварюємо суп 30 хвилин, накривши кришкою. Скумбрію розминаємо виделкою, акуратно викладаємо в каструлю, додаємо сушений кріп, кип'ятимо і знімаємо з вогню.
Юшка з свіжомороженої скумбрії
Інгредієнти:
Приготування
Скумбрію розморожуємо, чистимо і розбираємо на невеликі шматочки. Ставимо На плиту каструлю з водою, закладаємо в неї рибу, 1 очищену моркву, нарізану крупно, цибулину і трохи зелені. Як тільки бульйон закипить, кидаємо в нього очищені і порізані кубиками овочі і солимо за смаком. Варимо суп 40 хвилин, а в кінці додаємо спеції, лавровий листочок, знімаємо з плити і накриваємо кришкою. Наполягаємо вуха півгодини, а потім розливаємо по тарілках і кличемо всіх обідати, посипавши блюдо свіжою зеленню і вичавивши трохи лимонного соку.
Вуха зі скумбрії з рисом
Інгредієнти:
Приготування
Рис промиваємо і відварюємо в ковшичке до напівготовності. З скумбрії видаляємо всі нутрощі, нарізаємо рибу шматками і покласти в каструлю з киплячою водою. Варимо до готовності, а потім виймаємо для видалення кісток і бульйон проціджуємо. Овочі чистимо, нарізаємо кубиками і відварюємо в рибному бульйоні до м'якості. В кінці приготування повертаємо в суп рибні шматочки і готовий рис. Даємо вусі настоятися 10 хвилин і подаємо з гострими спеціями.
Рецепт юшки з скумбрії
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування юшки з консервованої скумбрії цибулю і моркву чистимо і дрібно ріжемо. У каструлю наливаємо трохи олії і пасеруємо овочі 5 хвилин. Потім кладемо нашатковану соломкою картоплю і вливаємо необхідну кількість води. Підсолюємо за смаком, доводимо до кипіння, додаємо промитий рис і після закипання проварюємо суп 30 хвилин, накривши кришкою. Скумбрію розминаємо виделкою, акуратно викладаємо в каструлю, додаємо сушений кріп, кип'ятимо і знімаємо з вогню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з свіжомороженої скумбрії
Простенький рибний суп – відмінний варіант легкого буденного обіду або вечері. Таке блюдо не перевантажує шлунок, забезпечить потрібний набір
Салат з консервованої скумбрії
У даній статті ми пропонуємо декілька оригінальних і досить цікавих рецептів салатів з консервованої скумбрії. При чому консерви можна вибрати
Страви з свіжомороженої скумбрії
Зараз мало кому щастить придбати свіжу скумбрію. Добре, що в магазині її достатньо в мороженому вигляді. Адже можна створити багато цікавих і
Салат з скумбрії
Скумбрія - досить популярна і доступна риба, яка регулярно з'являється на наших столах у свіжому, консервованому або запеченому вигляді. І сьогодні
Скумбрія, запечена з овочами
Скумбрія - досить корисна і смачна риба. Приготувати її можна самими різними способами. І зараз ми розповімо, як запекти її з овочами. Вийде просте і
Юшка з осетрини - рецепт
Вуха - це смачний легкий супчик, який за традицією вариться з голови і хвоста рибки. І зараз ми розглянемо кілька рецептів створення юшки з осетрини.