Салат з консервованої скумбрії
Салат з консервованої скумбрії – справжня знахідка для багатьох господинь. Готується він швидко, а виходить дуже ошатним, смачним і ситним.
Інгредієнти:
консервована скумбрія – 1 банка;
рис – 1 ст.;
яйце – 4 шт.;
болгарський червоний перець – 1 шт.;
майонез – 3 ст. ложки;
спеції;
часник сушений – щіпка;
свіжа зелень.
Приготування
У каструльку наливаємо воду, підсолюємо її, кип'ятимо, всипаємо акуратно рис і варимо до готовності. Тим часом відкриваємо консервовану скумбрію, викладаємо все в миску і розминаємо рибу виделкою. Готовий рис висипаємо в тарілку і залишаємо остигати. Солодкий перчик розрізаємо, очищаємо від насіння і рубаємо кубиками. У миску до риби кладемо рис, заправляємо майонезом, додаємо спеції і червоний перець. Яйця відварюємо, чистимо, шаткуємо кубиками і додаємо в салат з консервованої скумбрії з рисом. Гарненько перемішуємо його і прикрашаємо свіжою зеленню.
Інгредієнти:
консервована скумбрія в томатному соусі – 1 банка;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
яйце варене – 3 шт.;
спеції;
майонез;
горошок консервований – 200 р.
Приготування
Скумбрію викладаємо в миску і розминаємо виделкою. Цибулину і моркву чистимо, подрібнюємо і пасеруємо на олії. Потім викладаємо салат шарами, промазуючи кожен майонезом. Отже, спочатку кладемо рибу, потім розподіляємо обсмажені овочі і посипаємо зверху консервованим зеленим горошком. Прикрашаємо салат тертими яйцями і подаємо до столу.
Інгредієнти:
консервована скумбрія – 250 г;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
картопля – 2 шт.;
сир – 130 г;
яйце – 3 шт.;
майонез;
сіль морська.
Приготування
Рибу викладаємо в миску і подрібнюємо виделкою. Картоплю і моркву миємо й відварюємо в шкірці, підсолюємо воду. Окремо в ковшичке варимо круто курячі яйця, а потім їх остуджуємо і чистимо. Цибулину обробляємо, дрібненько шаткуємо ножем і заливаємо окропом на 5 хвилин, щоб вийшла вся гіркота. Тепер беремо широку тарілку викладаємо рівним шаром скумбрію і посипаємо її цибулею. Далі натираємо на маленькій тертці очищений картопля, промазуємо майонезом і розподіляємо моркву. Точно також подрібнюємо яєчний білок і викладаємо його на поверхні овочів. Знову змащуємо тонким шаром майонезу і присипаємо салат тертим сиром. Прибираємо його в холодильник, а перед подачею, прикрашаємо подрібненим жовтком і петрушкою.
Салат з консервованої скумбрії з яйцем
Інгредієнти:
Приготування
У каструльку наливаємо воду, підсолюємо її, кип'ятимо, всипаємо акуратно рис і варимо до готовності. Тим часом відкриваємо консервовану скумбрію, викладаємо все в миску і розминаємо рибу виделкою. Готовий рис висипаємо в тарілку і залишаємо остигати. Солодкий перчик розрізаємо, очищаємо від насіння і рубаємо кубиками. У миску до риби кладемо рис, заправляємо майонезом, додаємо спеції і червоний перець. Яйця відварюємо, чистимо, шаткуємо кубиками і додаємо в салат з консервованої скумбрії з рисом. Гарненько перемішуємо його і прикрашаємо свіжою зеленню.
Салат з скумбрії в томатному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Скумбрію викладаємо в миску і розминаємо виделкою. Цибулину і моркву чистимо, подрібнюємо і пасеруємо на олії. Потім викладаємо салат шарами, промазуючи кожен майонезом. Отже, спочатку кладемо рибу, потім розподіляємо обсмажені овочі і посипаємо зверху консервованим зеленим горошком. Прикрашаємо салат тертими яйцями і подаємо до столу.
Салат «Мімоза» зі скумбрією
Інгредієнти:
Приготування
Рибу викладаємо в миску і подрібнюємо виделкою. Картоплю і моркву миємо й відварюємо в шкірці, підсолюємо воду. Окремо в ковшичке варимо круто курячі яйця, а потім їх остуджуємо і чистимо. Цибулину обробляємо, дрібненько шаткуємо ножем і заливаємо окропом на 5 хвилин, щоб вийшла вся гіркота. Тепер беремо широку тарілку викладаємо рівним шаром скумбрію і посипаємо її цибулею. Далі натираємо на маленькій тертці очищений картопля, промазуємо майонезом і розподіляємо моркву. Точно також подрібнюємо яєчний білок і викладаємо його на поверхні овочів. Знову змащуємо тонким шаром майонезу і присипаємо салат тертим сиром. Прибираємо його в холодильник, а перед подачею, прикрашаємо подрібненим жовтком і петрушкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з скумбрії
Скумбрія - досить популярна і доступна риба, яка регулярно з'являється на наших столах у свіжому, консервованому або запеченому вигляді. І сьогодні
Салат з кириешки і квасолею
Не знаєте такого смачненького і быстренького зробити на вечерю? Пропонуємо дуже просте рішення - салатик з кириешки і квасолею, який не вимагає
Салат з квасолею та морквою
Салат з квасолею та морквою - чудове блюдо, яке не вимагає багато часу і сил. Для його приготування потрібно мінімум інгредієнтів. Пропонуємо вам
Салат «Мімоза» з горбушею
Мімоза - популярний салат, який часто можна зустріти на святкових столах. Варіантів його створення досить багато. І сьогодні ми поділимося цікавими
Салат з консервованої квасолею
У зиязикай період брак свіжих овочів нам на допомогу приходять консервовані. Якщо у ваших запасах є консервована квасоля - вам дуже пощастило! З
Салат «Парус»
Салат «Парус» додасть різноманітності вашого святкового столу, завдяки оригінальному вигляду і цікавого складу. Останнім часом складно здивувати