Як загасити кабачки?
У цей час одними з найбільш актуальних стають рецепти кабачків. Завдяки своєму легкому смаку і щільною текстурою, вони легко переносять кожен із способів приготування, не гублячись на фоні інших компонентів. У цьому матеріалі ми поговоримо про те, як загасити кабачки.
Найпопулярнішим поєднанням є те, що включає в свій склад не тільки самі кабачки, але і овочеве асорті, а разом з ним м'ясо, найчастіше курку. Саме на такому простому варіанті того, як можна загасити кабачки швидко і смачно, і ми вирішили зупинитися.
Інгредієнти:
куряче філе - 280 м;
бекон - 85 м;
ріпчаста цибуля - 95 г;
часник - 2 зубки;
кабачок - 270 г;
баклажан - 90 г;
солодкий перець - 70 г;
томати консервовані - 430 г;
стручкова квасоля - 90 г;
печериці - 90 г;
вершки - 115 мл;
сушений орегано, базилік - по щіпці.
Приготування
Перед тим, як покласти курку з кабачками і помідорами, обсмажте на сухій жаровні бекон до тих пір, поки з шматочків не витопиться весь жир. До румяному бекону відправте курятину і дайте їй схопитися. Після того, як шматочки курки змінили колір на легкий золотисто-коричневий, до них додають нарізану цибулю і пюре з часникових зубков. Через хвилину слідом можна відправляти перець, баклажани і стручки квасолі. Ще 5 хвилин і в жаровню закладають шматочки кабачків і грибів, приправляють вміст посуду, і всипають сушені трави. Відразу після можна вливати томати разом з соком, в якому вони були законсервовані. Коли всі овочі розм'якшаться, залишиться тільки влити вершки і можна пробувати.
Ще одне відоме блюдо з кабачками і овочами – рататуй. Зазвичай його готують в духовій шафі, але ми зупинимося на простому варіанті, для якого буде потрібно тільки плита і сковорода.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 210 г;
оливкова олія - 35 мл;
баклажан - 135 г;
кабачки - 390 г;
солодкий перець - 215 г;
прованські трави - 1 ст. ложка;
свіжий базилік;
томати - 680 мл
Приготування
Розігрійте достатню кількість оливкової олії і карамелизируйте в ньому півкільця цибулі. Через 12 хвилин посоліть размягчившийся цибулю і додайте інші інгредієнти, крім свіжого базиліка. Овочі для такого рататуя можна швидко нарізати кубиками. Накрийте сковороду кришкою і залиште все вирувати на слабкому вогні протягом години. Готову страву доповніть свіжим базиліком і пробуйте.
Як смачно загасити кабачки з куркою?
Найпопулярнішим поєднанням є те, що включає в свій склад не тільки самі кабачки, але і овочеве асорті, а разом з ним м'ясо, найчастіше курку. Саме на такому простому варіанті того, як можна загасити кабачки швидко і смачно, і ми вирішили зупинитися.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як покласти курку з кабачками і помідорами, обсмажте на сухій жаровні бекон до тих пір, поки з шматочків не витопиться весь жир. До румяному бекону відправте курятину і дайте їй схопитися. Після того, як шматочки курки змінили колір на легкий золотисто-коричневий, до них додають нарізану цибулю і пюре з часникових зубков. Через хвилину слідом можна відправляти перець, баклажани і стручки квасолі. Ще 5 хвилин і в жаровню закладають шматочки кабачків і грибів, приправляють вміст посуду, і всипають сушені трави. Відразу після можна вливати томати разом з соком, в якому вони були законсервовані. Коли всі овочі розм'якшаться, залишиться тільки влити вершки і можна пробувати.
Як загасити кабачки з овочами на сковороді?
Ще одне відоме блюдо з кабачками і овочами – рататуй. Зазвичай його готують в духовій шафі, але ми зупинимося на простому варіанті, для якого буде потрібно тільки плита і сковорода.
Інгредієнти:
Приготування
Розігрійте достатню кількість оливкової олії і карамелизируйте в ньому півкільця цибулі. Через 12 хвилин посоліть размягчившийся цибулю і додайте інші інгредієнти, крім свіжого базиліка. Овочі для такого рататуя можна швидко нарізати кубиками. Накрийте сковороду кришкою і залиште все вирувати на слабкому вогні протягом години. Готову страву доповніть свіжим базиліком і пробуйте.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушкована курка з кабачками
Щоб урізноманітнити звичне м'ясне гаряче, досить додати у склад які-небудь овочі. Поєднавши два абсолютно універсальних продукту - курку і кабачки,
Овочеве рагу з кабачками і м'ясом
Кабачки - це, мабуть, самий універсальний овоч, який поєднується практично з будь-якими продуктами. Кращий спосіб переконатися в цьому - приготувати
Як приготувати рагу з кабачків?
Літо щедро обдаровує нас смачними і багатими на вітаміни овочами. І найкращий спосіб поповнити вітамінний запас - приготувати рагу з кабачків - це
Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і
Тушковані кабачки з помідорами
Якщо ви віддаєте перевагу страви з овочів зверніть увагу на наші рецепти. Сьогодні ми розповімо про те, як готувати тушковані кабачки з помідорами.
Куряче філе з кабачками
Кабачки - це смачний дієтичний продукт. Страв з ними можна приготувати величезну кількість. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижне і