Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як спекти оладки?

Як спекти оладки?

25-05-2016, 18:26
633
Як спекти оладки?
Даний матеріал допоможе недосвідченим господаркам або тим, хто бажає покращити свій кулінарний досвід приготувати для себе і своєї родини неймовірно смачні і завжди вдалі домашні оладки. Достатньо лише слідувати простим рекомендаціям, правильно дотримати пропорції інгредієнтів і результат вас неодмінно порадує.

Як спекти пишні оладки на кефірі або кислому молоці (кисляку)?


Інгредієнти:

  • кефір або кисле молоко (кисляк) – 490 мл;

  • борошно просеянная пшеничне – 400-450 г;

  • ванілін – 1 маленька щіпка;

  • сода харчова – 5 г;

  • оцет – 10 мл;

  • пісок цукровий – 115 г;

  • велика сіль – 1 маленька щіпка;

  • рослинна без аромату олія – 150 мл


  • Приготування
    Даний рецепт приготування оладок не містить яєць, але цей факт грає тільки на користь готовим виробам. Вони виходять м'якими, ніжними, а завдяки кефіру або кисляку ще і пишними.
    Щоб приготувати тісто, виливаємо в миску кефір або кисле молоко, додаємо цукровий пісок, ванілін і сіль і перемішуємо гарненько до розчинення всіх кристалів. Тепер гасимо харчову соду оцтом і вводимо в кефірну масу. На останньому етапі просіваємо борошно і потроху вмішуємо її в тісто, домагаючись його щільності як густа сметана. Вона не повинна стікати струменем з ложки, а лише повільно спадати з неї всією масою.
    Залишилося тільки посмажити оладки на прогрітому у товстостінній сковороді рослинному маслі, яке повинно бути неодмінно без аромату. Подрумянившиеся з двох сторін виробу викладаємо на тарілку і подаємо зі сметаною, медом, варенням або іншим доповненням на свій смак.

    Як спекти смачні оладки на молоці без дріжджів?



  • борошно просеянная пшеничне – 520 г;

  • молоко незбиране – 720 мл;

  • велике яйце куряче – 2 шт.;

  • сода харчова – 10 г;

  • лимонний сік – 15 мл;

  • ванілін – 1 щіпка;

  • велика сіль – 1 невелика щіпка;

  • пісок цукровий – 140 г або по смаку;

  • рослинна без аромату олія – 150 мл


  • Приготування
    Приготування тесту для оладок на молоці починаємо з обробки курячих яєць. Розміщуємо їх в миску і
    Як спекти оладки?
    змішуємо з цукровим піском, ваніліном і сіллю до однорідності і легкої пишноти. Після цього вливаємо в яєчну суміш трохи тепле молочко, вводимо погашену лимонним соком харчову соду і вмішуємо невеликими порціями просіяне борошно. Текстура готового тіста повинна бути, як густа домашня сметана, і тоді вироби вийдуть пишними. Якщо ж ви, навпаки, бажаєте отримати більш плоскі вироби, то трохи зменшуємо густоту тіста.
    Викладаємо невеликі порції приготованого тіста, скориставшись столовою ложкою, в прогріте на сковороді масло рослинне без аромату і даємо оладушкам підсмажитися з двох сторін і придбати бажаний рум'янець.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Оладки на молоці без дріжджів
    Оладки на молоці без дріжджів
    Смачний сніданок - запорука гарного настрою на весь день! Якщо немає бажання морочитися з приготуванням вишукувань пропонуємо зробити найпростіші
    Тісто на оладки
    Тісто на оладки
    Запорукою будь вдалою випічки є правильно приготоване тісто. Це стосується і найпростіших оладок, адже не знаючи деяких нюансів, ви ризикуєте
    Смачні оладки на кефірі
    Смачні оладки на кефірі
    Приготувати оладки - справа не хитра, і багато досвідчені господині стверджують, що найбільш пишним результатом володіють ті, основу яких становить
    Пишні оладки на ряжанці
    Пишні оладки на ряжанці
    Багато досвідчені господині напевно знають, що пишними оладки виходять, так як приготовані на кисломолочної основі. Пропонуємо чудову альтернативу
    Оладки на молоці без яєць
    Оладки на молоці без яєць
    Відомо, що оладки - це таке блюдо, яке на будь-якій основі вийде гарним та пишним, якщо дотримуватися деяких простих правил. Пропонуємо оригінальні
    Пишні оладки на кефірі
    Пишні оладки на кефірі
    Пишні ароматні оладки - улюблене блюдо не тільки дітей, а й багатьох дорослих. Ідеально підходять булочки до сніданку, зі свіжими фруктами або просто