Оладки на молоці без яєць

Як зробити пишні оладки на кислому молоці без яєць - рецепт?
Інгредієнти:
Приготування
Наливаємо кисле молоко в глибоку миску, додаємо цукровий пісок, додаємо дрібку солі і трохи ваніліну і перемішуємо все хорошенечко до розчинення всіх компонентів. Потім просіваємо борошно пшеничне вищого сорту і додаємо в молочну суміш. Перемішуємо все хорошенечко до повного розчинення борошняних грудочок і отримання консистенції густої сметани. Тепер соду змішати з оцтом, додаємо в тісто і ще раз перемішуємо.
Вливаємо олію у сковорідку з товстим дном, розміщуємо її на вогні, і прогріваємо добряче. За допомогою столової ложки відбираємо потроху приготованого тесту і викладаємо в сковороду, формуючи оладки. Даємо виробів підрум'янитися з двох сторін і можемо подавати, виклавши на тарілку і приправивши за бажанням сметаною, рідким медом або улюбленим варенням.
Пишні оладки на молоці і дріжджах без яєць?
Інгредієнти:
Приготування
Прогріваємо молочко до п'ятдесяти градусів, розчиняємо в ньому цукровий пісок, ванільний цукор і, за бажанням сіль, додаємо попередньо просіяне і змішану з сухими дріжджами борошно і перемішуємо гарненько за допомогою віночка. Прикриваємо ємність з отриманим тестом зволоженою чистою тканиною і ставимо в тепле, спокійне місце примітно на одну годину. Протягом цього часу маса спіниться і збільшиться в об'ємі. Не перемішуючи її, приступаємо до випікання оладок.
Чавунну або будь-яку іншу сковороду з товстим дном розміщуємо на плиту на середній вогонь, наливаємо олію і прогріваємо його добряче. Змоченої в теплій воді столовою ложкою набираємо потроху пухирчастого, повітряного тіста і викладаємо в киплячу олію. Коли оладки зарум'яняться з двох сторін, виймаємо їх на блюдо і можемо подавати. Відмінним доповненням до столу буде сметана, рідкий мед або улюблене варення .
Оладки з яблуками на молоці без яєць і дріжджів
Інгредієнти:

Приготування
Просіваємо борошно в глибоку миску, додаємо цукровий пісок, щіпку солі і перемішуємо. Яблучка миємо, чистимо шкірку, вирізаємо серцевину і пропускаємо м'якоть через крупну тертку. Змішуємо борошняну суміш з перетертої яблучною масою, вливаємо невеликими порціями молоко, безперервно помішуючи, і доводимо масу до консистенції густої сметани. Тепер змішуємо соду з оцтом, додаємо в тісто і ще раз гарненько перемішуємо.
Смажимо оладки традиційно: на прогрітій з рафінованим рослинним маслом сковороді до рум'яності з двох сторін.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати оладки на молоці?
Оладки - це самий простий спосіб порадувати рідних смачним і поживним сніданком. Однак не у всіх вони виходять хрусткими і смачними. Розповімо кілька

Оладки на молоці без дріжджів
Смачний сніданок - запорука гарного настрою на весь день! Якщо немає бажання морочитися з приготуванням вишукувань пропонуємо зробити найпростіші

Пишні оладки на сироватці
Багато хто думає, що з сироватки хорошою випічки не вийде, і абсолютно даремно. Постараємося довести зворотне, запропонувавши рецепти чудових пишних

Смачні оладки на кефірі
Приготувати оладки - справа не хитра, і багато досвідчені господині стверджують, що найбільш пишним результатом володіють ті, основу яких становить

Пишні оладки на ряжанці
Багато досвідчені господині напевно знають, що пишними оладки виходять, так як приготовані на кисломолочної основі. Пропонуємо чудову альтернативу

Оладки на воді
Буває, хочеться смачненьких домашніх оладок і швидко, а в холодильнику немає кефіру. Тоді наші рецепти вам точно знадобляться. Пропонуємо кілька