Картопляні зрази з яйцем і цибулею
Якщо ви ще не пробували картопляні зрази з наповненням з яєць і зеленого лука, то рекомендуємо скористатися запропонованими рецептами і оцінити чудовий смак цієї страви.
Інгредієнти:
картопля – 940 м;
пшеничне борошно – 45-60 г;
селянське вершкове масло – 30 г;
стебла цибулі зеленої – 2-3 шт.;
яйця середнього розміру, зварені круто – 3 шт.;
яйце сире – 1 шт.;
сметана густа – 55 г;
гілочки свіжого молодого кропу – 3-5 шт.;
чорний мелений перець – за смаком;
сіль велика – за смаком;
сухарі панірувальні – 120 г;
рослинна рафінована олія.
Приготування
Спочатку підготуємо картопляну основу для страви. Для цього бульби овоча промиваємо, очищаємо, ріжемо на кілька частин і відварюємо до м'якості, посоливши в процесі за смаком воду. Одночасно варимо, очищаємо і нарізаємо кубиками дрібненькими курячі яйця і дрібно шаткуємо вимиті стебла зеленого лука. З'єднуємо яєчну і цибульну масу в миску, додаємо сметану, дрібненько нарізаний кріп, сіль і перчик і акуратно перемішуємо.
З готового картоплі зливаємо воду, розминаємо овочеві скибочки толкушкой і даємо охолонути, після чого додаємо борошно, яйце сире, м'яке масло вершкове і ретельно перемішуємо.
З готової картопляної маси формуємо коржі, наповнюємо кожну начинкою і, підгинаючи краю, оформляємо зрази довгастої форми, за подобою котлет. Тепер паніруємо вироби в сухарях і тут же викладаємо у розігріте на сковороді рослинне без аромату масло. Як тільки зрази підрум'яняться до апетитної скоринки з двох сторін, витягаємо їх на тарілку і подаємо, доповнивши сметаною, овочами і зеленню.
Інгредієнти:
картопля – 940 м;
пшенична борошно – 30 р;
селянське вершкове масло – 35 г;
стебла цибулі зеленої – 2-3 шт.;
яйця середнього розміру, зварені круто – 3 шт.;
сир твердий (бажано пармезан) – 60 г;
чорний свіжозмелену перець – за смаком;
сіль велика – за смаком;
сухарі панірувальні – 115 г;
зелень свіжого кропу – за смаком.
Приготування
Картопляна основа і начинка готується тим же методом, що і в попередньому рецепті. Очищені бульби картоплі відварюємо до м'якості, посоливши при цьому воду, а потім розминаємо до стану пюре і після охолодження змішуємо з маслом і борошном. Відварені круто і очищені курячі яйця подрібнюємо дрібненькими кубиками і змішати з нарізаним зеленим цибулею, додавши при бажанні подрібнену зелень кропу. Твердий сир натираємо на маленькій тертці і вмикаємо розігріватися до 200-220 градусів духовку. Оформляємо зрази, поклавши начинку на сформовану картопляну коржик і защипнувши краю, паніруємо їх у сирної стружці і укладаємо на промаслений лист. Відправляємо вироби запікатися до апетитної рум'яної скоринки.
Картопляні зрази з яйцем і зеленою цибулею - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку підготуємо картопляну основу для страви. Для цього бульби овоча промиваємо, очищаємо, ріжемо на кілька частин і відварюємо до м'якості, посоливши в процесі за смаком воду. Одночасно варимо, очищаємо і нарізаємо кубиками дрібненькими курячі яйця і дрібно шаткуємо вимиті стебла зеленого лука. З'єднуємо яєчну і цибульну масу в миску, додаємо сметану, дрібненько нарізаний кріп, сіль і перчик і акуратно перемішуємо.
З готового картоплі зливаємо воду, розминаємо овочеві скибочки толкушкой і даємо охолонути, після чого додаємо борошно, яйце сире, м'яке масло вершкове і ретельно перемішуємо.
З готової картопляної маси формуємо коржі, наповнюємо кожну начинкою і, підгинаючи краю, оформляємо зрази довгастої форми, за подобою котлет. Тепер паніруємо вироби в сухарях і тут же викладаємо у розігріте на сковороді рослинне без аромату масло. Як тільки зрази підрум'яняться до апетитної скоринки з двох сторін, витягаємо їх на тарілку і подаємо, доповнивши сметаною, овочами і зеленню.
Картопляні зрази з яйцем і зеленою цибулею в сирній паніровці в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Картопляна основа і начинка готується тим же методом, що і в попередньому рецепті. Очищені бульби картоплі відварюємо до м'якості, посоливши при цьому воду, а потім розминаємо до стану пюре і після охолодження змішуємо з маслом і борошном. Відварені круто і очищені курячі яйця подрібнюємо дрібненькими кубиками і змішати з нарізаним зеленим цибулею, додавши при бажанні подрібнену зелень кропу. Твердий сир натираємо на маленькій тертці і вмикаємо розігріватися до 200-220 градусів духовку. Оформляємо зрази, поклавши начинку на сформовану картопляну коржик і защипнувши краю, паніруємо їх у сирної стружці і укладаємо на промаслений лист. Відправляємо вироби запікатися до апетитної рум'яної скоринки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопляні зрази з грибами
Зрази з картоплі з грибами - страва універсальний - його можна з'їсти і на сніданок зі сметанкою, і подати як гарнір до м'ясних закусок, і пригостити
Зрази з яйцем
Найшвидший спосіб приготування ситного обіду - це зробити зрази з начинкою. Вони бувають з картопляної оболонки або м'ясний. А ось в якості
Картопляні зрази з м'ясом
Існує безліч варіантів для наповнення чудових котлеток з картоплі, але все ж традиційним є саме м'ясо. Далі розповімо, як приготувати смачні зрази з
Картопляні зрази з куркою
Картопляні зрази люблять і готують практично в кожній родині! Нічого дивного, адже вони готуються дуже просто. В якості начинки - куряче філе. Готові
Картопляні зрази з сиром
Картопляні зрази можна приготувати з свіжозвареної картоплі або ж із залишків пюре. Головне підібрати хорошу начинку. Пропонуємо начинити зрази
Картопляні зрази з капустою
Картопляні зрази з капустою - досить просте у приготуванні і дуже економічне блюдо, яке вразить вас своїм насиченим і яскравим смаком. Такі зрази