Салат «Козел на городі» - святковий рецепт

Рецепт салату «Козел на городі» з корейською морквою
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування салату «Козел на городі» з корейською морквою спочатку готуємо всі інгредієнти. Для цього шинку, помідори, огірки і китайську капусту шаткуємо тонкою соломкою, а з кукурудзи і моркви обережно зливаємо рідину. Тепер викладаємо все на велике блюдо однаковими секторами. Сухарики розподіляємо гіркою в центрі страви. Майонез і спеції подаємо окремо, і кожен сам заправляє свою порцію.
Святковий рецепт салату «Козел на городі»
Інгредієнти:
Приготування
Овочі гарненько обполіскуємо під водою, обсушуємо на рушник і обробляємо при необхідності. Савойську капусту тонко шаткуємо ножем, а моркву натираємо на тертці. Свіжий огірок, помідори і перець теж рубаємо смужками. Після цього всі овочі ділимо на 2 частини і викладаємо, чергуючи, на плоску тарілку. Зверху салат підсолюємо за смаком і в центр наливаємо сметану. Перед вживанням змішуємо всі інгредієнти між собою і посипаємо рубаним свіжим кропом.
Салат «Козел на городі» з м'ясом
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Для приготування салату «Козел на городі» промиваємо і очищаємо буряк. Потім натираємо її на середній терочке і відкладаємо в сторону. Капусту тонко шаткуємо, підсолюємо і трохи розминаємо руками. Моркву і відварну буряк чистимо і теж подрібнюємо за допомогою терки. Картопля очищаємо, нарізаємо брусочками і викладаємо на розігріту з маслом сковороду. Обсмажуємо його, помішуючи, до готовності і перекладаємо в тарілку. Для приготування заправки змішуємо нежирну сметану з домашньої гірчицею, додаємо подрібнену зелень і видавлюємо часник. Всі продукти викладаємо на тарілку, включаючи кукурудзу. У центрі розподіляємо відварне м'ясо, нарізане шматочками і подаємо готовий салатик, полив зверху заправкою.
Салат «Козел на городі» з чіпсами і куркою
Інгредієнти:

Приготування
Окремо варимо до м'якого стану буряк, а потім охолоджуємо її і чистимо. Відварене куряче філе тонко шаткуємо й обсмажуємо, помішуючи, на маслечко, приправивши меленим чорним перцем. Капусту рубаємо, підсолюємо і розтираємо злегка руками. Очищену моркву, огірок і буряк подрібнюємо окремо на крупній терочке. Тепер формуємо наш салат: в середину викладаємо м'ясо, а навколо розподіляємо, чергуючи підготовлені овочі. Прикрашаємо блюдо подрібненими чіпсами і запрошуємо всіх до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з стеблової селери з огірком
Свіжий, соковитий і дуже легкий салатик з стеблової селери з огірком особливо корисний для тих, хто рахує калорії. Приготувавши його, ви отримаєте

Салат «Чафан»
Салат «Чафан» - досить відоме блюдо. Виглядає воно красиво, акуратно, а тому таку страву не соромно і на святковий стіл поставити. Як його

Салат з моркви і огірка
Салат з огірком і морквою - смачний і простий у приготуванні варіант закуски, який знайде своє місце на святковому, так і повсякденному столі.

Салат з морквою, капустою і буряком
Салат з морквою, капустою і буряком - вітамінне блюдо, яке відмінно очищає кишечник і прискорює обмін речовин. Приготувати його досить нескладно.

Салат зі свіжої моркви
Морква - дуже корисний і смачний овоч, багатий вітаміном А. І зараз ми поділимося з вами поживними і оригінальними рецептами салатів зі свіжої

Салати з корейською морквою - рецепти
Салати з корейською морквою - це оригінальна і пікантна закуска, яку можна подати як до повсякденного, так і святкового столу. Пропонуємо вашій увазі