Салат «Чафан»

Класичний рецепт салату «Чафан»
Класичний рецепт салату «Чафан» можна змінювати за своєю кулінарної фантазії і смаковим уподобанням. Наприклад, варену моркву можна замінити корейської, а яловичину - куркою або свининою.
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати салат «Чафан»? М'ясо нарізаємо дуже тонкою соломкою і обсмажуємо на рослинному маслі. Картоплю чистимо, ріжемо ще тонше, ніж яловичину і так само обсмажуємо до хрусткої скоринки. Цибулю чистимо і шаткуємо півкільцями, замочуємо у воді, щоб пішла вся гіркота. Буряк і моркву ретельно моєму, кладемо в каструлю, заливаємо водою і відварюємо до готовності. Потім охолоджуємо, чистимо і натираємо на крупній тертці. Огірки і помідори ріжемо соломкою.
Беремо велике кругле блюдо і викладаємо на нього всі інгредієнти апетитними купками. У середину кладемо гірку смаженого м'яса, а навколо нього викладаємо моркву, буряк, картоплю, огірки, капусту та помідори. Безпосередньо перед подачею на стіл поливаємо класичний «Чафан» майонезом і ретельно перемішуємо.
Салат «Чафан» з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Як зробити салат «Чафан»? Капусту, буряк, моркву нарізаємо тонкою соломкою. Потім всі маринуємо окремо, додаючи сіль, спеції, чорний перець, тертий часник, оцет і заливаючи розпеченим рослинним маслом.
Куряче філе приправляємо спеціями, обсмажуємо на сковороді і нарізаємо тонкою соломкою. Картоплю чистимо і теж подрібнюємо, обсмажуємо у фритюрі. Коли всі інгредієнти готові, викладаємо кожен продукт гіркою на велике плоске блюдо, поливаємо зверху оливковою олією і лимонним соком. При подачі на стіл прикрашаємо салат «Чафан» без майонезу дрібно посіченою свіжої зеленню.
Салат «Чафан» з корейською морквою
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати салат «Чафан»? М'ясо промиваємо, обсушуємо і нарізаємо тонкою соломкою. Потім перекладаємо в сковороду і обсмажуємо до готовності на рослинній олії.

Тепер беремо велику плоску тарілку, в центр викладаємо картоплю з м'ясом, а навколо кладемо гірками буряк, корейську моркву, зелень і вимочений цибулю. Безпосередньо перед подачею на стіл поливаємо салат майонезом, акуратно перемішуємо і розкладаємо по тарілках. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з буряка і капусти
Овочеві салати дуже корисні для нашого організму. Вони збуджують апетит і постачають наш організм необхідними вітамінами. І сьогодні ми розповімо, як

Салат зі смаженим м'ясом
Салати з смаженим м'ясом - звичайно ж, не є корисним дієтичним і блюдо, але якщо дуже хочеться, то можна. Давайте розберемо кілька варіантів подібної

Салат з морквою, капустою і буряком
Салат з морквою, капустою і буряком - вітамінне блюдо, яке відмінно очищає кишечник і прискорює обмін речовин. Приготувати його досить нескладно.

Салати з корейською морквою - рецепти
Салати з корейською морквою - це оригінальна і пікантна закуска, яку можна подати як до повсякденного, так і святкового столу. Пропонуємо вашій увазі

Салат «Гранатовий браслет» з яловичиною
Салат «Гранатовий браслет» з яловичиною - яскраве і смачне блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. А приготувати його зовсім