» » Салат з маринованими грибами

Салат з маринованими грибами

Салат з маринованими грибами
У салатах можна з'єднати воєдино безліч різних продуктів. І головне, що вийде смачно. Зараз ми розповімо про приготування салату з маринованими грибами.

Листковий салат з маринованими грибами


Інгредієнти:

  • м'ясо куряче без шкіри – 200 г;

  • варена картопля – 3 шт.;

  • солоні огірки – 3 шт.;

  • варена морква – 3 шт.;

  • яйця, зварені круто – 3 шт.;

  • зелений салат – 200 г;

  • опеньки мариновані – 270 г;

  • майонез 67% жирності – 200 р.


  • Приготування
    Відварену моркву, картоплю, солоні огірочки, яйця і м'ясо ріжемо кубиками. Тепер приступаємо до формування салату: в глибоку ємність, змащену рослинним маслом, викладаємо мариновані опеньки. Зверху укладаємо подрібнений салат, покриваємо шаром майонезу. Викладаємо шар моркви, на неї майонез. Потім йдуть солоні огірки, майонез і яйця. Змащуємо майонезом і викладаємо картоплю. Наносимо шар майонезу і, нарешті, викладаємо куряче філе. Ставимо салат в холодильник години на 2 а безпосередньо перед самою подачею акуратно перевертаємо його на плоске блюдо.

    Салат з шинкою і маринованими грибами


    Інгредієнти:

  • шинка – 300 г;

  • картопля – 3 шт.;

  • зелена цибуля – 1 пучок;

  • курячі яйця, зварені круто – 3 шт.;

  • опеньки мариновані – 280 м;

  • майонез 67% жирності – за смаком.


  • Приготування
    Варені яйця дрібненько кришимо, можна нарізати шинку кубиками, а можна і соломкою. Відварну картоплю спочатку чистимо, а потім подрібнюємо як і інші інгредієнти.
    Глибокий салатник змащуємо маслом і викладаємо шарами підготовлені продукти в такому порядку: мариновані грибочки, дрібненько розкришений зелена цибуля, шинка, картопля, яйця. Кожен шар при цьому промазуємо майонезом. Ставимо салат в холодильник перед подачею перевертаємо на плоске блюдо – в результаті грибочки вийдуть на галявині із зелені.

    Салат з куркою і маринованими грибами


    Інгредієнти:

  • м'ясо куряче – 200 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • мариновані печериці – 150 г;

  • морква – 1 шт.;

  • цибуля невеликого розміру – 1 шт.;

  • зелень петрушки – півпучка;

  • майонез 67% жирності – 100 г;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування
    Куряче м'ясо варимо до готовності. Також відварюємо моркву і яйця круто. Далі курку, яйця і моркву шаткуємо дрібненькими кубиками. Дрібненько кришимо цибулю, додаємо мариновані шампіньйони. Якщо вони дрібненькі, то можна залишити їх цілком, а якщо великі, то краще їх нарізати скибочками або кубиками. Додаємо подрібнену зелень, майонез, перець, сіль і перемішуємо. Все, смачний салатик готовий до вживання.

    Простий салат з маринованими грибами


    Інгредієнти:

  • гриби мариновані – 170 г;

  • буряк – 300 г;

  • оселедець солона – 200 г;

  • майонез – 5 ст. ложок;

  • цибуля – 1 шт.;

  • кріп – півпучка;

  • майонез – 5 ст. ложок;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування
    Відварну буряк ріжемо кубиками або тремо на тертці. Оселедець обробляємо на філе, прибираємо всі кісточки і нарізаємо кубиками. Кожен маринований грибочок ріжемо пластинками. Цибулю і кріп дрібненько шаткуємо. Змішуємо всі інгредієнти, додаємо майонез, солимо, злегка перчимо і добре перемішуємо.

    Рецепт салату з м'ясом і маринованими грибами


    Інгредієнти:

  • м'ясо свиняче – 150 г;

  • цибуля невеликого розміру – 1 шт.;

  • помідор – 1 шт.;

  • зелена цибуля – 1 пучок;

  • мариновані гриби – 300 г;
  • Салат з маринованими грибами

  • курячі яйця – 5 шт.;

  • майонез;

  • сіль.


  • Приготування
    Свиняче м'ясо відварне дрібненько нарізаємо. Помідор і яйця нарізаємо кубиками. Цибулька дрібненько кришимо. Викладаємо підготовлені продукти шарами: м'ясо, яке трохи підсолюємо і змащуємо майонезом. На нього кладемо цибулю, яйця, потім знову наносимо шар майонезу. Далі в центр викладаємо помідори, а по контуру розміщуємо мариновані грибочки, які притрушиваем подрібненою зеленою цибулею.
    Додав: admin | 21-11-2015, 14:28
    Переглядів: 1414