Салат з маринованими грибами
У салатах можна з'єднати воєдино безліч різних продуктів. І головне, що вийде смачно. Зараз ми розповімо про приготування салату з маринованими грибами.
Інгредієнти:
м'ясо куряче без шкіри – 200 г;
варена картопля – 3 шт.;
солоні огірки – 3 шт.;
варена морква – 3 шт.;
яйця, зварені круто – 3 шт.;
зелений салат – 200 г;
опеньки мариновані – 270 г;
майонез 67% жирності – 200 р.
Приготування
Відварену моркву, картоплю, солоні огірочки, яйця і м'ясо ріжемо кубиками. Тепер приступаємо до формування салату: в глибоку ємність, змащену рослинним маслом, викладаємо мариновані опеньки. Зверху укладаємо подрібнений салат, покриваємо шаром майонезу. Викладаємо шар моркви, на неї майонез. Потім йдуть солоні огірки, майонез і яйця. Змащуємо майонезом і викладаємо картоплю. Наносимо шар майонезу і, нарешті, викладаємо куряче філе. Ставимо салат в холодильник години на 2 а безпосередньо перед самою подачею акуратно перевертаємо його на плоске блюдо.
Інгредієнти:
шинка – 300 г;
картопля – 3 шт.;
зелена цибуля – 1 пучок;
курячі яйця, зварені круто – 3 шт.;
опеньки мариновані – 280 м;
майонез 67% жирності – за смаком.
Приготування
Варені яйця дрібненько кришимо, можна нарізати шинку кубиками, а можна і соломкою. Відварну картоплю спочатку чистимо, а потім подрібнюємо як і інші інгредієнти.
Глибокий салатник змащуємо маслом і викладаємо шарами підготовлені продукти в такому порядку: мариновані грибочки, дрібненько розкришений зелена цибуля, шинка, картопля, яйця. Кожен шар при цьому промазуємо майонезом. Ставимо салат в холодильник перед подачею перевертаємо на плоске блюдо – в результаті грибочки вийдуть на галявині із зелені.
Інгредієнти:
м'ясо куряче – 200 г;
яйця – 2 шт.;
мариновані печериці – 150 г;
морква – 1 шт.;
цибуля невеликого розміру – 1 шт.;
зелень петрушки – півпучка;
майонез 67% жирності – 100 г;
сіль;
перець.
Приготування
Куряче м'ясо варимо до готовності. Також відварюємо моркву і яйця круто. Далі курку, яйця і моркву шаткуємо дрібненькими кубиками. Дрібненько кришимо цибулю, додаємо мариновані шампіньйони. Якщо вони дрібненькі, то можна залишити їх цілком, а якщо великі, то краще їх нарізати скибочками або кубиками. Додаємо подрібнену зелень, майонез, перець, сіль і перемішуємо. Все, смачний салатик готовий до вживання.
Інгредієнти:
гриби мариновані – 170 г;
буряк – 300 г;
оселедець солона – 200 г;
майонез – 5 ст. ложок;
цибуля – 1 шт.;
кріп – півпучка;
майонез – 5 ст. ложок;
сіль;
перець.
Приготування
Відварну буряк ріжемо кубиками або тремо на тертці. Оселедець обробляємо на філе, прибираємо всі кісточки і нарізаємо кубиками. Кожен маринований грибочок ріжемо пластинками. Цибулю і кріп дрібненько шаткуємо. Змішуємо всі інгредієнти, додаємо майонез, солимо, злегка перчимо і добре перемішуємо.
Інгредієнти:
м'ясо свиняче – 150 г;
цибуля невеликого розміру – 1 шт.;
помідор – 1 шт.;
зелена цибуля – 1 пучок;
мариновані гриби – 300 г;
курячі яйця – 5 шт.;
майонез;
сіль.
Приготування
Свиняче м'ясо відварне дрібненько нарізаємо. Помідор і яйця нарізаємо кубиками. Цибулька дрібненько кришимо. Викладаємо підготовлені продукти шарами: м'ясо, яке трохи підсолюємо і змащуємо майонезом. На нього кладемо цибулю, яйця, потім знову наносимо шар майонезу. Далі в центр викладаємо помідори, а по контуру розміщуємо мариновані грибочки, які притрушиваем подрібненою зеленою цибулею.
Листковий салат з маринованими грибами
Інгредієнти:
Приготування
Відварену моркву, картоплю, солоні огірочки, яйця і м'ясо ріжемо кубиками. Тепер приступаємо до формування салату: в глибоку ємність, змащену рослинним маслом, викладаємо мариновані опеньки. Зверху укладаємо подрібнений салат, покриваємо шаром майонезу. Викладаємо шар моркви, на неї майонез. Потім йдуть солоні огірки, майонез і яйця. Змащуємо майонезом і викладаємо картоплю. Наносимо шар майонезу і, нарешті, викладаємо куряче філе. Ставимо салат в холодильник години на 2 а безпосередньо перед самою подачею акуратно перевертаємо його на плоске блюдо.
Салат з шинкою і маринованими грибами
Інгредієнти:
Приготування
Варені яйця дрібненько кришимо, можна нарізати шинку кубиками, а можна і соломкою. Відварну картоплю спочатку чистимо, а потім подрібнюємо як і інші інгредієнти.
Глибокий салатник змащуємо маслом і викладаємо шарами підготовлені продукти в такому порядку: мариновані грибочки, дрібненько розкришений зелена цибуля, шинка, картопля, яйця. Кожен шар при цьому промазуємо майонезом. Ставимо салат в холодильник перед подачею перевертаємо на плоске блюдо – в результаті грибочки вийдуть на галявині із зелені.
Салат з куркою і маринованими грибами
Інгредієнти:
Приготування
Куряче м'ясо варимо до готовності. Також відварюємо моркву і яйця круто. Далі курку, яйця і моркву шаткуємо дрібненькими кубиками. Дрібненько кришимо цибулю, додаємо мариновані шампіньйони. Якщо вони дрібненькі, то можна залишити їх цілком, а якщо великі, то краще їх нарізати скибочками або кубиками. Додаємо подрібнену зелень, майонез, перець, сіль і перемішуємо. Все, смачний салатик готовий до вживання.
Простий салат з маринованими грибами
Інгредієнти:
Приготування
Відварну буряк ріжемо кубиками або тремо на тертці. Оселедець обробляємо на філе, прибираємо всі кісточки і нарізаємо кубиками. Кожен маринований грибочок ріжемо пластинками. Цибулю і кріп дрібненько шаткуємо. Змішуємо всі інгредієнти, додаємо майонез, солимо, злегка перчимо і добре перемішуємо.
Рецепт салату з м'ясом і маринованими грибами
Інгредієнти:
Приготування
Свиняче м'ясо відварне дрібненько нарізаємо. Помідор і яйця нарізаємо кубиками. Цибулька дрібненько кришимо. Викладаємо підготовлені продукти шарами: м'ясо, яке трохи підсолюємо і змащуємо майонезом. На нього кладемо цибулю, яйця, потім знову наносимо шар майонезу. Далі в центр викладаємо помідори, а по контуру розміщуємо мариновані грибочки, які притрушиваем подрібненою зеленою цибулею.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з крабовими паличками і грибами
Салат з крабовими паличками, напевно, пробували все. І сьогодні ми пропонуємо вам його трохи урізноманітнити, додавши гриби. Вийде вишукано,
Салат з м'ясом і грибами
М'ясні салати виходять не тільки смачними, але і поживними. Проявивши трохи фантазії і помінявши кілька інгредієнтів можна отримати нове блюдо. І
Салат «Лисяча шубка»
Прекрасною альтернативою звичної «оселедця під шубою» з буряком буде салат «Лисяча шубка». Найчастіше готують його з оселедцем, але іноді також
Салат «Гриби під шубою»
Представляємо вашій увазі дуже оригінальний і смачний грибний салат під овочевий шубою. Блюдо виходить дивовижно ніжним і вишуканим, і сподобається
Салат з маринованими опеньками
Мариновані опеньки - не тільки чудова закуска на будь-якому святковому столі, але ще й один з найкращих інгредієнтів для приготування смачних