Класичний салат «Олів'є» з ковбасою - рецепт

Салат «Олів'є» з ковбасою і свіжим огірком - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Вимиваємо добряче бульби картоплі і моркву відварюємо у воді до повної готовності. В іншій каструльці зваримо круто курячі яйця і помістимо на хвилину в холодну воду. По готовності овочі остуджуємо, очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками. Аналогічним чином шаткуємо, попередньо очищені яйця, докторську або молочну ковбасу, раніше вимиті і витерті насухо свіжі огірочки і очищений салатний цибулю. Яблучка очищаємо від шкірки і насіннєвий коробки і теж подрібнюємо.
Далі можна діяти двома способами. Змішати всі підготовлені інгредієнти разом, додавши консервований горошок без розсолу, посолити і заправити майонезом. Але для більш ніжного смаку готового страви досвідчені кулінари рекомендують сполучати і перемішувати компоненти по черзі, починаючи з того, що краще тримають форму і завершуючи більш м'якими. Вибір за вами.
Готовий салат «Олів'є» викладаємо в салатник і за бажанням прикрашаємо по своєму естетичному смаку.
Салат «Олів'є» з копченою ковбасою, куркою і солоними огірками
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування салату «Олів'є» нам потрібно куряче філе, сиру картоплю і моркву довести до готовності. Відварюємо їх традиційно у воді або приготуємо на пару.
Одночасно зваримо круто курячі яйця, окунем їх на хвилину в холодну воду, а потім позбавимо від шкаралупи. По готовності очищаємо також і коренеплоди.
Підготовлені овочі, м'ясо курки, яйця і копчену ковбасу нарізаємо дрібними кубиками. Аналогічно шаткуємо солоні або мариновані огірки і попередньо очищений ріпчасту цибулю.
Змішуємо по черзі підготовлені компоненти, додаємо консервований горошок, попередньо відкинувши його на друшляк, заправляємо майонезом і додаємо сіль за смаком. Все акуратно перемішуємо, накладаємо в салатник і за бажанням надаємо страви урочистий і презентабельний вигляд, прикрасивши гілочками свіжої зелені і скибочками овочів.
Салат «Олів'є» з ковбасою і креветками - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю і моркву миємо й відварюємо до готовності. Воду зливаємо і даємо коренеплодів охолонути. Яйця відваримо круто, окунем в холодну воду на хвилину і потім очистимо. Очищені креветки заливаємо окропом, проварюємо

Тепер відварені овочі, яйця, мариновані огірочки і докторську ковбасу шаткуємо дрібними кубиками. Креветки подрібнюємо шматочками, ідентичними за розміром нарізки інших компонентів.
З'єднайте підготовлені інгредієнти у великій мисці, додаємо консервований горошок, заправляємо за смаком сіллю і майонезом і перемішуємо.
Готовий салат викладаємо в салатник, притрушиваем дрібно нарізаною зеленою цибулею і прикрашаємо за бажанням цілими креветками.
Рекомендуємо добрі рецепти

Олів'є з ковбасою - рецепт
Самим новорічним стравою нашої країни можна з упевненістю назвати «Олів'є». Цей салат міцно закріпився у святковому меню більшості сімей. І звичайно

Класичний вінегрет з горошком - рецепт
Вінегрет - це настільки давня страва, що багато хто не пам'ятають, яким він був спочатку. Виправляємо цю несправедливість і розповімо як зробити

Як приготувати салат «Олів'є»?
Напевно в кожному будинку подають «Олів'є» на святковий стіл або навіть просто на обід. І рецептів неймовірно багато, адже кожна сім'я робить його

«Олів'є» з сьомгою
Олів'є, мабуть, самий знаменитий у нашій країні салат. Готують його по-різному: з куркою, з ковбасою, з рибою. Ось про останньому варіанті ми і

Салат Олів'є з куркою
Олів'є - це завжди смачно Який салат можна назвати більш популярним у нашій країні, ніж олів'є? Без нього святковий стіл здається порожнім, так і у