Класичний салат «Олів'є» з ковбасою - рецепт
Для тих, хто трохи забув складу класичного салату «Олів'є» з ковбасою ми пропонуємо кілька варіантів приготування цього неймовірно популярного новорічного страви, який є бажаним гостем до будь-якого столу.
Інгредієнти:
ковбаса докторська або молочна – 225 г;
бульби картоплі – 530 г;
курячі яйця – 6 шт.;
морква – 120 г;
салатний цибуля – 75 г;
свіжі огірки – 225 г;
антонівські яблука – 180 г;
горошок консервований – 300 г;
майонез – 300 г або по смаку;
сіль.
Приготування
Вимиваємо добряче бульби картоплі і моркву відварюємо у воді до повної готовності. В іншій каструльці зваримо круто курячі яйця і помістимо на хвилину в холодну воду. По готовності овочі остуджуємо, очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками. Аналогічним чином шаткуємо, попередньо очищені яйця, докторську або молочну ковбасу, раніше вимиті і витерті насухо свіжі огірочки і очищений салатний цибулю. Яблучка очищаємо від шкірки і насіннєвий коробки і теж подрібнюємо.
Далі можна діяти двома способами. Змішати всі підготовлені інгредієнти разом, додавши консервований горошок без розсолу, посолити і заправити майонезом. Але для більш ніжного смаку готового страви досвідчені кулінари рекомендують сполучати і перемішувати компоненти по черзі, починаючи з того, що краще тримають форму і завершуючи більш м'якими. Вибір за вами.
Готовий салат «Олів'є» викладаємо в салатник і за бажанням прикрашаємо по своєму естетичному смаку.
Інгредієнти:
ковбаса копчена – 150 г;
філе курячої грудки – 300 г;
бульби картоплі – 430 г;
курячі яйця – 6 шт.;
морква – 230 г;
ріпчаста цибуля – 75 г;
солоні або мариновані огірки – 200 г;
горошок консервований – 300 г;
майонез – 300 г або по смаку;
сіль.
Приготування
Для приготування салату «Олів'є» нам потрібно куряче філе, сиру картоплю і моркву довести до готовності. Відварюємо їх традиційно у воді або приготуємо на пару.
Одночасно зваримо круто курячі яйця, окунем їх на хвилину в холодну воду, а потім позбавимо від шкаралупи. По готовності очищаємо також і коренеплоди.
Підготовлені овочі, м'ясо курки, яйця і копчену ковбасу нарізаємо дрібними кубиками. Аналогічно шаткуємо солоні або мариновані огірки і попередньо очищений ріпчасту цибулю.
Змішуємо по черзі підготовлені компоненти, додаємо консервований горошок, попередньо відкинувши його на друшляк, заправляємо майонезом і додаємо сіль за смаком. Все акуратно перемішуємо, накладаємо в салатник і за бажанням надаємо страви урочистий і презентабельний вигляд, прикрасивши гілочками свіжої зелені і скибочками овочів.
Інгредієнти:
ковбаса докторська або нежирна шинка – 120 г;
очищені креветки – 170 г;
бульби картоплі – 250 г;
курячі яйця – 2-3 шт.;
морква – 100 г;
зелена цибуля – невеликий пучок;
мариновані або солоні огірки – 120 г;
горошок консервований – 100 г;
майонез – за смаком;
сіль.
Приготування
Картоплю і моркву миємо й відварюємо до готовності. Воду зливаємо і даємо коренеплодів охолонути. Яйця відваримо круто, окунем в холодну воду на хвилину і потім очистимо. Очищені креветки заливаємо окропом, проварюємо одну хвилину і відкидаємо на друшляк.
Тепер відварені овочі, яйця, мариновані огірочки і докторську ковбасу шаткуємо дрібними кубиками. Креветки подрібнюємо шматочками, ідентичними за розміром нарізки інших компонентів.
З'єднайте підготовлені інгредієнти у великій мисці, додаємо консервований горошок, заправляємо за смаком сіллю і майонезом і перемішуємо.
Готовий салат викладаємо в салатник, притрушиваем дрібно нарізаною зеленою цибулею і прикрашаємо за бажанням цілими креветками.
Салат «Олів'є» з ковбасою і свіжим огірком - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Вимиваємо добряче бульби картоплі і моркву відварюємо у воді до повної готовності. В іншій каструльці зваримо круто курячі яйця і помістимо на хвилину в холодну воду. По готовності овочі остуджуємо, очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками. Аналогічним чином шаткуємо, попередньо очищені яйця, докторську або молочну ковбасу, раніше вимиті і витерті насухо свіжі огірочки і очищений салатний цибулю. Яблучка очищаємо від шкірки і насіннєвий коробки і теж подрібнюємо.
Далі можна діяти двома способами. Змішати всі підготовлені інгредієнти разом, додавши консервований горошок без розсолу, посолити і заправити майонезом. Але для більш ніжного смаку готового страви досвідчені кулінари рекомендують сполучати і перемішувати компоненти по черзі, починаючи з того, що краще тримають форму і завершуючи більш м'якими. Вибір за вами.
Готовий салат «Олів'є» викладаємо в салатник і за бажанням прикрашаємо по своєму естетичному смаку.
Салат «Олів'є» з копченою ковбасою, куркою і солоними огірками
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування салату «Олів'є» нам потрібно куряче філе, сиру картоплю і моркву довести до готовності. Відварюємо їх традиційно у воді або приготуємо на пару.
Одночасно зваримо круто курячі яйця, окунем їх на хвилину в холодну воду, а потім позбавимо від шкаралупи. По готовності очищаємо також і коренеплоди.
Підготовлені овочі, м'ясо курки, яйця і копчену ковбасу нарізаємо дрібними кубиками. Аналогічно шаткуємо солоні або мариновані огірки і попередньо очищений ріпчасту цибулю.
Змішуємо по черзі підготовлені компоненти, додаємо консервований горошок, попередньо відкинувши його на друшляк, заправляємо майонезом і додаємо сіль за смаком. Все акуратно перемішуємо, накладаємо в салатник і за бажанням надаємо страви урочистий і презентабельний вигляд, прикрасивши гілочками свіжої зелені і скибочками овочів.
Салат «Олів'є» з ковбасою і креветками - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю і моркву миємо й відварюємо до готовності. Воду зливаємо і даємо коренеплодів охолонути. Яйця відваримо круто, окунем в холодну воду на хвилину і потім очистимо. Очищені креветки заливаємо окропом, проварюємо одну хвилину і відкидаємо на друшляк.
Тепер відварені овочі, яйця, мариновані огірочки і докторську ковбасу шаткуємо дрібними кубиками. Креветки подрібнюємо шматочками, ідентичними за розміром нарізки інших компонентів.
З'єднайте підготовлені інгредієнти у великій мисці, додаємо консервований горошок, заправляємо за смаком сіллю і майонезом і перемішуємо.
Готовий салат викладаємо в салатник, притрушиваем дрібно нарізаною зеленою цибулею і прикрашаємо за бажанням цілими креветками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Олів'є з ковбасою - рецепт
Самим новорічним стравою нашої країни можна з упевненістю назвати «Олів'є». Цей салат міцно закріпився у святковому меню більшості сімей. І звичайно
Класичний вінегрет з горошком - рецепт
Вінегрет - це настільки давня страва, що багато хто не пам'ятають, яким він був спочатку. Виправляємо цю несправедливість і розповімо як зробити
Як приготувати салат «Олів'є»?
Напевно в кожному будинку подають «Олів'є» на святковий стіл або навіть просто на обід. І рецептів неймовірно багато, адже кожна сім'я робить його
«Олів'є» з сьомгою
Олів'є, мабуть, самий знаменитий у нашій країні салат. Готують його по-різному: з куркою, з ковбасою, з рибою. Ось про останньому варіанті ми і
Салат Олів'є з куркою
Олів'є - це завжди смачно Який салат можна назвати більш популярним у нашій країні, ніж олів'є? Без нього святковий стіл здається порожнім, так і у