Салат з сирих кабачків
Ймовірно, ви здивуєтеся, дізнавшись, що один з найпопулярніших літніх овочів – кабачок, можна їсти навіть у сирому вигляді. Більш того, сирі кабачки мають ненав'язливий і дуже приємний смак, цікаву текстуру, без проблем засвоюються і віддають вам куди більше своєї користі, ніж після теплової обробки.
Інгредієнти:
кабачок - 470 г;
відварений нут - 1 1/2 ст.;
фіолетовий цибулю - 35 г;
солодкий перець - 70 г;
часникові зубки - 2 шт.;
сік лимона - 30 мл;
бальзамічний оцет - 30 мл;
свіжі трави (м'ята, базилік, орегано).
Приготування
Солодкий фіолетовий цибулю і перець наріжте тонкими півкільцями, а кабачок – півколами. Змішайте підготовлені овочі з вареним нутом, перекладіть в салатник разом зі свіжою зеленню. Приготуйте просту заправку з пюрированного часнику, лимонного соку і бальзаміку. Для аромату і м'якості в кислий соус можна підлити трохи олії. Готовий салат можна пробувати відразу, але краще приготувати його хоча б за 6 годин до подачі для того, щоб овочі просочилися соусом і злегка замариновались.
Інгредієнти:
молодий кабачок - 120 г;
молода морква - 120 г;
жменя бобових паростків;
фіолетова капуста - 140 г;
пір'я зеленої цибулі - 3 шт.;
зелень свіжої петрушки;
сік 1/2 лимона;
соєвий соус - 10 мл;
рослинна олія - 15 мл;
часниковий зубок - 1 шт.
Приготування
Наріжте кабачок і моркву тонкою соломкою, змішайте овочі з нашаткованим листям капусти і бобовими паростками. Доповніть свіжу суміш зеленню і приступайте до заправки. Для заправки збийте лимонний сік з соєвим соусом, пюрированным часниковим зубком і рослинним маслом. Полийте заправкою салат і відразу ж сервіруйте його.
Інгредієнти:
кабачки - 360 г;
томати черрі - 2 жмені;
редис - 70 г;
пучок листя базиліка;
винний оцет - 15 мл;
діжонська гірчиця - 10 г;
мед - 5 г;
сік лимона - 15 мл;
оливкова олія - 30 мл
Приготування
Кабачки наріжте тонкою соломкою уздовж так, щоб вийшла довга локшина. Посипте кабачкову локшину сіллю і залиште на півгодини, щоб овоч випустив зайву рідину. Відіжміть локшину і покладіть її в салатник разом з половинками томатів черрі і тонкими кружечками редиски. Доповніть овочі базиликовыми листочками і приступайте до заправки. Для заправки змішайте лимонний сік з маслом оливи, медом і гірчицею – готово! Заправляйте блюдо і милуйтеся влітку на тарілці.
Інгредієнти:
кабачок - 210 г;
морква корейська - 80 г;
червонокачанна капуста - 90 г;
жменя бобових паростків;
солодкий перець - 60 г;
свіжий огірок - 90 г;
пір'я зеленої цибулі, листя коріандру - за смаком;
часникові зубки - 2 шт.;
арахісове масло - 70 г;
соєвий соус - 60 мл;
вода - 60 мл;
кленовий сироп - 60 мл;
сік лайма - 55 мл;
тертий імбир - 1 ч. ложка.
Приготування
Натерти кабачок і свіжий огірок, відіжміть овочі від надлишків вологи і змішайте з корейською морквою, півкільцями солодкого перцю і зеленню. Збийте арахісове масло з водою і кленовим сиропом. Доповніть заправку імбиром, соком лайма і пастою з часнику. Заправте блюдо, перемішайте і пробуйте.
Інгредієнти:
кабачок - 120 г;
томат - 80 г;
свіжий огірок - 80 г;
грецький йогурт - 40 г;
сік лимона - 15 мл;
свіжий кріп - 1 ч. ложка;
часниковий зубок;
мелений кумін і коріандр - по щіпці.
Приготування
Наріжте огірок, кабачок уздовж тонкою соломкою, щоб вийшла овочева «локшина». Додайте томати. Для заправки змішайте йогурт з соком лимона, кропом, нарізаним часником, кумином і коріандром. Заправте салат йогуртовим соусом і подавайте до столу.
Салат з сирих кабачків – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Солодкий фіолетовий цибулю і перець наріжте тонкими півкільцями, а кабачок – півколами. Змішайте підготовлені овочі з вареним нутом, перекладіть в салатник разом зі свіжою зеленню. Приготуйте просту заправку з пюрированного часнику, лимонного соку і бальзаміку. Для аромату і м'якості в кислий соус можна підлити трохи олії. Готовий салат можна пробувати відразу, але краще приготувати його хоча б за 6 годин до подачі для того, щоб овочі просочилися соусом і злегка замариновались.
Салат з молодих сирих кабачків
Інгредієнти:
Приготування
Наріжте кабачок і моркву тонкою соломкою, змішайте овочі з нашаткованим листям капусти і бобовими паростками. Доповніть свіжу суміш зеленню і приступайте до заправки. Для заправки збийте лимонний сік з соєвим соусом, пюрированным часниковим зубком і рослинним маслом. Полийте заправкою салат і відразу ж сервіруйте його.
Салат з сирих кабачків з медом
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки наріжте тонкою соломкою уздовж так, щоб вийшла довга локшина. Посипте кабачкову локшину сіллю і залиште на півгодини, щоб овоч випустив зайву рідину. Відіжміть локшину і покладіть її в салатник разом з половинками томатів черрі і тонкими кружечками редиски. Доповніть овочі базиликовыми листочками і приступайте до заправки. Для заправки змішайте лимонний сік з маслом оливи, медом і гірчицею – готово! Заправляйте блюдо і милуйтеся влітку на тарілці.
Салат з сирих кабачків з корейською морквою і курятиною
Інгредієнти:
Приготування
Натерти кабачок і свіжий огірок, відіжміть овочі від надлишків вологи і змішайте з корейською морквою, півкільцями солодкого перцю і зеленню. Збийте арахісове масло з водою і кленовим сиропом. Доповніть заправку імбиром, соком лайма і пастою з часнику. Заправте блюдо, перемішайте і пробуйте.
Салат з сирих кабачків з огірком
Інгредієнти:
Приготування
Наріжте огірок, кабачок уздовж тонкою соломкою, щоб вийшла овочева «локшина». Додайте томати. Для заправки змішайте йогурт з соком лимона, кропом, нарізаним часником, кумином і коріандром. Заправте салат йогуртовим соусом і подавайте до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кабачки на мангалі
На багатті виходять чи не найбільш смачні страви. Пропонуємо вам приготувати дивовижні, легкі, але в теж час ситні кабачки на мангалі. Вони хороші як
Рулети з кабачків з сиром і часником
Розповімо, як зробити дуже легкий і неймовірно ніжну холодну закуску. Поєднання молодих кабачків, сиру та часнику точно не залишить ваших гостей
Як посмажити кабачки з часником на сковороді?
Експрес-рецепт овочевої закуски, популярною під час сезону молодих кабачків! З часником обсмажені кабачки набувають пікантну гостроту і насичений
Закуска з кабачків
Кабачки - це овоч, який просто створений для приготування смачних і легких закусок. Вони поєднуються з багатьма продуктами, у тому числі з м'ясом,
Салат з квасолі з морквою і цибулею
Салати з квасолею і морквою, які ми вам пропонуємо приготувати, можна вживати і в святкові, і в пісні дні. Виходить дуже смачно і ситно. Особливу
Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і