Салати з авокадо - прості рецепти
Завдяки високому вмісту корисних для нашого організму жирів, авокадо вважається одним з найбільш корисних продуктів серед усього іншого овочевого асортименту середньостатистичного супермаркету, і що може бути простіше і смачніше, ніж зробити цей продукт ще більш корисним в салаті?
Інгредієнти:
консервований тунець - 1 банка;
стиглий авокадо - 270 г;
свіжий томат - 60 г;
сік 1 лайма;
йогурт або майонез - 40 г;
пір'я зеленої цибулі, зелень петрушки.
Приготування
Зливаємо сік з банки з тунцем і розбираємо рибу на шматочки. Разом з тунцем в салатник кладемо томат, очищену м'якоть авокадо і поливаємо все лаймовим соком, який не тільки додасть страві смак, але і вбереже маслянистий плід від потемніння. Заправляємо салат виходячи з власних смакових переваг, додаємо йогурт з січеною зеленню і перемішуємо.
Страву можна подавати просто в салатнику, можна викласти в порожнисту шкірку авокадо, а можна і зовсім не подрібнювати половинку авокадо, а помістити в порожнину від насіння суміш тунця і томата з зеленню і соусом.
Інгредієнти:
Для салату:
горіхи пекан - 50 г;
шалот - 80 г;
груші - 230 г;
авокадо - 100 г;
листя молодого шпинату, руколи.
Для заправки:
шалот - 30 г;
бальзамічний оцет - 50 г;
діжонська гірчиця - 35 г;
оливкова олія - 65 мл
Приготування
Так як заправка готується швидше за все, ми почнемо саме з неї. Збиваємо шалот з оцтом, маслом і гірчицею до однорідності, додаємо спеції виходячи зі смакових уподобань.
Виставляємо температуру 220°С, а поки духовка розігрівається, чистимо пару цибулин і загорнути їх фольгою, а горішки висипаємо на деко. Швидко обсмажуємо горішки, перемішуючи, а на їх місце ставимо цибулини. Хвилин 18-20 буде цілком достатньо для того, щоб вони повністю пропеклися і стали м'якими.
Що залишився лук просто дрібно шаткуємо. З груш видаляємо серцевину з насінням і нарізаємо плоди шматочками "на один укус". Поливаємо груші маслом і ставимо в духовку хвилин на 10. Змішуємо теплі груші з запеченим і свіжим цибулею, шматочками стиглого авокадо, зеленню і обсмаженими горіхами. Залишається лише полити салат соусом і можна пробувати.
Інгредієнти:
мікс салатної зелені;
авокадо - 95 г;
жменя виноградних ягід;
оливки - 75 г;
солодкий перець - 100 г;
будь-які горіхи - 60 г;
тертий пармезан - 50 г;
багет;
олія оливкова - 50 мл;
сік лимона - 25 мл+цедра;
оцет яблучний - 10 мл;
горгонзола - 260 г;
зерна 1 гранат;
часникові зубчики - 2 шт.;
кленовий сироп - 15 мл
Приготування
Для нашої простої заправки необхідно буде з'єднати лимонний сік і цедру з оцтом і олією, додати трохи кленового сиропу і ретельно все змішати.
Розрізаємо зубчики часнику навпіл і натираємо зрізом тонкі скибочки багета. Обсмажуємо на сухій сковороді або в духовці до хрускоту.
Тепер залишається у салатнику змішати все інше, включаючи салат, нарізаний виноград і авокадо, оливки, обидва види сирів і гранатові зерна. Полийте салат заправкою і подавайте з крутонами.
Інгредієнти:
Для салату:
бекон - 4 скибочки;
куряча грудка - 265 г;
салат романо - 2 головки;
огірки (великі, свіжі) - 220 г;
томати свіжі - 120 г;
тертий чеддер - 100 г;
зелень цибулі і базиліка;
м'якоть авокадо - 135 р.
Для заправки:
лимонний сік - 95 г;
гірчиця - 15 г;
оливкова олія - 65 мл
Приготування
Перед тим, як приготувати салат з авокадо, куру відварюємо, а смужки бекону смажимо до хрускоту. Шаткуємо романо і змішуємо його з зеленню, скибочками курятини, крихтою бекону, помідорами та огірками, а також авокадо. Додаємо тертий сир. Збиваємо масло, сік і гірчицю, а потім поливаємо міксом салат і перемішуємо.
Смачний салат з тунцем і авокадо – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Зливаємо сік з банки з тунцем і розбираємо рибу на шматочки. Разом з тунцем в салатник кладемо томат, очищену м'якоть авокадо і поливаємо все лаймовим соком, який не тільки додасть страві смак, але і вбереже маслянистий плід від потемніння. Заправляємо салат виходячи з власних смакових переваг, додаємо йогурт з січеною зеленню і перемішуємо.
Страву можна подавати просто в салатнику, можна викласти в порожнисту шкірку авокадо, а можна і зовсім не подрібнювати половинку авокадо, а помістити в порожнину від насіння суміш тунця і томата з зеленню і соусом.
Легкий салат з грушею і авокадо
Інгредієнти:
Для салату:
Для заправки:
Приготування
Так як заправка готується швидше за все, ми почнемо саме з неї. Збиваємо шалот з оцтом, маслом і гірчицею до однорідності, додаємо спеції виходячи зі смакових уподобань.
Виставляємо температуру 220°С, а поки духовка розігрівається, чистимо пару цибулин і загорнути їх фольгою, а горішки висипаємо на деко. Швидко обсмажуємо горішки, перемішуючи, а на їх місце ставимо цибулини. Хвилин 18-20 буде цілком достатньо для того, щоб вони повністю пропеклися і стали м'якими.
Що залишився лук просто дрібно шаткуємо. З груш видаляємо серцевину з насінням і нарізаємо плоди шматочками "на один укус". Поливаємо груші маслом і ставимо в духовку хвилин на 10. Змішуємо теплі груші з запеченим і свіжим цибулею, шматочками стиглого авокадо, зеленню і обсмаженими горіхами. Залишається лише полити салат соусом і можна пробувати.
Смачний салат з авокадо і гранатом
Інгредієнти:
Приготування
Для нашої простої заправки необхідно буде з'єднати лимонний сік і цедру з оцтом і олією, додати трохи кленового сиропу і ретельно все змішати.
Розрізаємо зубчики часнику навпіл і натираємо зрізом тонкі скибочки багета. Обсмажуємо на сухій сковороді або в духовці до хрускоту.
Тепер залишається у салатнику змішати все інше, включаючи салат, нарізаний виноград і авокадо, оливки, обидва види сирів і гранатові зерна. Полийте салат заправкою і подавайте з крутонами.
Салат з авокадо з куркою
Інгредієнти:
Для салату:
Для заправки:
Приготування
Перед тим, як приготувати салат з авокадо, куру відварюємо, а смужки бекону смажимо до хрускоту. Шаткуємо романо і змішуємо його з зеленню, скибочками курятини, крихтою бекону, помідорами та огірками, а також авокадо. Додаємо тертий сир. Збиваємо масло, сік і гірчицю, а потім поливаємо міксом салат і перемішуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з беконом і авокадо
Трохи незвичне поєднання таких продуктів як бекон і авокадо, в результаті дають дуже навіть непогану комбінацію! Ви можете переконатися в цьому самі,
Салат з креветками і апельсином
Салат з креветками і апельсином - відмінною варіант аперитиву на святковій вечірці. Ми підготували для вас кілька цікавих варіантів створення цієї
Салат з креветками та авокадо
Салат з креветками та авокадо - чудове блюдо для святкового столу. Такий смачний і ароматний салатик неодмінно припаде до смаку вашим гостям і
Салат з авокадо і куркою
Легкий салат з авокадо і куркою - корисне блюдо, яке наситить ваш організм білком. Таку універсальну закуску можна подати як повсякденний, так і