Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат з беконом і авокадо

Салат з беконом і авокадо

21-06-2015, 14:15
392
Салат з беконом і авокадо
Салат з беконом і авокадо трохи більш легкий, ніж здається після прочитання його назви. Авокадо становлять лише корисні жири, єдино псує картину холестерин бекону, але й той тут представлений в міру (якщо це поняття взагалі може перебувати в одному реченні слово «холестерин»). Доповнюємо картину свіжими овочами, салатом, може бути сирому, і на ділі отримуємо смачне і досить легке блюдо.

Салат «Цезар» з беконом і авокадо – рецепт


Інгредієнти:

  • курячі яйця - 3 шт.;

  • бекон - 6 смужок;

  • латук - 1 головка;

  • авокадо - 120 г;

  • томати черрі - 100 г;

  • пармезан - 50 г;

  • чіабатта;

  • червоний цибуля - 40 г;

  • майонез - 50 г;

  • сік 1 лимона;

  • часниковий зубчик;

  • молоко - 20 мл


  • Приготування
    Курні яйця, попередньо відварені круто, чистимо і розрізаємо на четвертинки. Бекон можна обсмажити на сковороді до хрускоту, а можна розкласти на покритому пергаментом деку і тримати в духовці близько 6 хвилин. З чіабатти також можна зробити грінки на сковороді або в духовці.
    Поки бекон і грінки смажаться, готуємо інші інгредієнти салату. Головку розбираємо на листя латуку, крупно рвемо руками і з'єднуємо з половинками черрі, а також тонкими кільцями цибулі. Поверх розкладаємо крихту з бекону, грінки і тонкі скибочки Пармезану, нарізані з допомогою слайсера або овочечистки.
    Заправляти наш салат можна простим соусом, що представляє собою суміш з майонезу, сік лайма, розтертого в пасту зубчики часнику і молока.

    Простий салат з беконом і авокадо


    Інгредієнти:

  • паста - 320 г;

  • бекон - 5 скибочок;

  • авокадо - 250 г;

  • майонез - 80 г;
  • Салат з беконом і авокадо

  • лимонний сік - 30 мл;

  • цедра 1 лимона;

  • листя чебрецю;

  • оливкова олія - 60 мл


  • Приготування
    Почнемо з приготування простого соусу на основі майонезу, лимонного соку, лимонної цедри і листя чебрецю. Поступово, не перестаючи збивати соус віночком, починаємо вливати олію. Додавання солі і перцю залишається на ваш розсуд.
    Відварюємо пасту, дотримуючись вказівок в інструкції, і охолодити її. Смужки бекону викладаємо на пергамент і обсмажуємо в духовій шафі протягом 8 хвилин. Альтернативою запікання в духовці може стати проста смаження на сковороді. Коли бекон не стане хрустким і золотистим, змішуємо його з пастою, попередньо розламавши на більш дрібні шматочки. Додаємо в салат м'якоть авокадо, соус і перемішуємо. Салат з беконом, авокадо і макаронами подаємо охолодженим.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салати з авокадо - прості рецепти
    Салати з авокадо - прості рецепти
    Авокадо - дивовижний плід, який можна купити в будь-якому супермаркеті. Однак багато господинь віддають його обходити стороною, тому що здається, що
    Салат «Цезар» з помідорами
    Салат «Цезар» з помідорами
    Салат «Цезар» - один з найулюбленіших і найпопулярніших страв на нашому столі. Класичне поєднання таких інгредієнтів як, курка, сир і салат під
    Салат з креветками та авокадо
    Салат з креветками та авокадо
    Салат з креветками та авокадо - чудове блюдо для святкового столу. Такий смачний і ароматний салатик неодмінно припаде до смаку вашим гостям і
    Салат з авокадо і куркою
    Салат з авокадо і куркою
    Легкий салат з авокадо і куркою - корисне блюдо, яке наситить ваш організм білком. Таку універсальну закуску можна подати як повсякденний, так і