Салат «Обжорка» з куркою

Зазвичай такий салат готують з різноманітних видів м'яса і риби з додаванням овочів і заправкою з майонезу або олії і оцту, але ми все ж зупинимося на одному варіанті цієї страви, який передбачає використання курячого м'яса.
Рецепт салату «Обжорка» з куркою
Найбільш простий і дешевий рецепт салату «Обжорка» головним чином складається з курячого філе, моркви і огірків. Чим не ідеальна закуска до ситного вечері?
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку відварюємо до готовності в підсоленій воді, а після розбираємо на волокна за допомогою виделки. Солоні огірки нарізаємо кубиками, моркву тремо на дрібній тертці, заправляємо лимонним соком з дрібкою солі і пасеруємо з подрібненою цибулею. З'єднуємо всі інгредієнти в сервіровочної посуді, заправляємо майонезом, приправляємо за смаком і подаємо до столу.
Салат «Обжорка» з курячим м'ясом і квасолею - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Курячий окорочек очищаємо від шкіри і ставимо варитися в підсоленій воді до готовності. Готове куряче м'ясо відокремлюємо від кісток і довільно подрібнюємо.
Готуємо пасеровку з нарізаної цибулі і моркви, коли овочі стануть м'якими, додаємо шампіньйони і стручкову квасолю, тримаємо пасеровку на сковороді до випаровування вологи не забувши приправити.
У салатник закладаємо м'ясо, консервовану кукурудзу, нашу пасеровку з грибами та квасолею. Заправляємо салат сумішшю майонезу та сметани (пропорції 2:1), прикрашаємо зеленню і подаємо до столу як ситне окрему страву.
Салат «Обжорка» з копченою куркою
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати салат «Обжорка», чорнослив замочуємо в теплій воді, а корейську моркву і гриби (попередньо нарізавши їх пластинками) припускаємо на сковороді без олії 2-3 хвилини, до випаровування зайвої вологи.
Куряче філе і огірки ріжемо тонкою соломкою, за аналогією подрібнюємо і чорнослив. Всі інгредієнти викладаємо в салатницю і заправляємо майонезом і спеціями. Подаємо в загальному салатнику, або порційно - у креманках, присипавши солоним арахісом.
Салат «Обжорка» шарами
Інгредієнти:

Приготування
Курячу грудку відварюємо і нарізаємо кубиками, маслини ріжемо кільцями, а огірок соломкою. Свіжі печериці обсмажуємо до золотистого кольору на рослинній олії і викладаємо невелику порцію на дно салатника. Шар промазуємо майонезом, зверху кладемо трохи грудки, знову майонез, далі морква, чорнослив і гриби, всі верстви також промазуємо майонезній заправкою. У разі необхідності повторюємо шари.
Готовий салат можна сервірувати порційно, або на загальному блюді, прикрасивши зеленим цибулею. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат «Обжорка» з сухариками
Салат «Обжорка» має безліч варіацій. Сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати його з сухариками, причому і з покупними, і з домашніми. А ще в

Салат з грибами і морквою
Салат - дивовижне блюдо, досить додати або замінити один інгредієнт, і виходить новий варіант закуски. І сьогодні ми поговоримо про салаті з грибами

Салат з яловичиною - рецепт
М'ясні салати завжди відрізняються надзвичайної ситністю. І сьогодні ми поговоримо про різних варіантах створення салатів з яловичиною. Знайомимося з

Рецепт салату "Обжорка" з грибами
Салат «Обжорка» - це чудове рішення для святкового столу, коли зовсім не хочеться рахувати калорії. І сьогодні ми розповімо, як його зробити з

Салат «Обжорка» з яловичиною
Салат «Обжорка» не дарма отримав таку назву, коли спробуєш хоч трошки, зупинитися дуже складно! «Обжорка» з яловичиною виходить дуже ситним та

Салат Олів'є з куркою
Олів'є - це завжди смачно Який салат можна назвати більш популярним у нашій країні, ніж олів'є? Без нього святковий стіл здається порожнім, так і у