Салат «Міністерський»
Вся принадність салатів полягає в тому, що змінивши кілька інгредієнтів, ми одержуємо абсолютно нове блюдо. Пропонуємо вам кілька варіантів приготування салату «Міністерський». Існує багато страв, які носять таку назву. Вони досить сильно відрізняються за складом, але є те, що, безсумнівно, об'єднує їх - вони неймовірно смачні.
Як приготувати салат «Міністерський» з куркою і грибами?
Інгредієнти:
куряче філе - 500 г;
печериці - 300 г;
цибуля (великий) - 2 шт.;
сіль, перець - за смаком;
майонез - за смаком;
рослинна олія для смаження;
листя салату.
Приготування
Куряче філе відварюємо до готовності, коли воно охолоне, нарізаємо соломкою. Гриби обсмажуємо на олії до готовності. Цибулю ріжемо півкільцями і також обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Коли всі компоненти охололи, з'єднуємо їх. Сіль, перець і майонез додаємо за смаком і добре вимішуємо. На дно блюда кладемо листя зеленого салату, а зверху вже викладаємо наш міністерський салат.
Салат «Міністерський» з млинцями - рецепт
Інгредієнти:
філе куряче - 300 г;
мариновані огірки - 300 г;
червоний болгарський перець - 1 шт.;
яйця - 4 шт.;
цибуля (середня) - 2 шт.;
майонез, сіль - за смаком.
Приготування
Спочатку приготуємо млинці. Для цього яйця збиваємо зі столовою ложкою майонезу і обсмажуємо млинці з двох сторін. Філе відварюємо. Цибулю нарізаємо півкільцями і смажимо, поки він не стане золотистим. Тут важливо не перестаратися, підгоріти він не повинен. Всі інгредієнти, включаючи млинці, нарізаємо соломкою, додаємо цибулю, солимо за смаком і заправляємо майонезом. Салат «міністерський» з млинцями готовий.
Салат «Міністерський» з сьомгою
Інгредієнти:
сьомга малосольна - 300 г;
яйця - 3 шт.;
картопля - 3 шт.;
морква - 1 шт.;
огірок - 1 шт.;
цибуля зелена - 1 пучок;
майонез - 150 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Яйця відварюємо «круто», картоплю і моркву до готовності. Очищаємо і нарізаємо кубиками. Огірок і сьомгу також ріжемо кубиками. Огірок можна брати як свіжий, так і маринований. Зелену цибулю дрібно кришимо. Всі інгредієнти змішуємо і заправляємо майонезом, солимо і перчимо за смаком.
Салат «Міністерський» з яловичиною
Інгредієнти:
відварна яловичина - 300 г;
свіжий огірок - 1 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
цибуля (великий) - 1 шт.;
оцет - 2 ст. ложка;
цукор, сіль, перець - по щіпці;
майонез.
Приготування
Цибулю нарізаємо півкільцями, тепер його потрібно замаринувати. Для цього спочатку обдаємо його окропом, це робиться для того, щоб пішла гіркота. Тепер готуємо маринад: у 200 мл води розводимо 2 столові ложки оцту, додаємо по дрібці солі, цукру і чорного меленого перцю. Отриманим маринадом заливаємо цибулю і залишаємо хвилин на 30. А самі тим часом готуємо інші інгредієнти: яловичину, огірок, перець нарізаємо соломкою, додаємо маринований цибулю, заправляємо майонезом, додаємо сіль за смаком.
У цьому салаті допускається використання будь-якого іншого м'яса замість яловичини.
Салат «Міністерський» з куркою
Інгредієнти:
курка - 300 г;
гриби - 250 г;
цибуля - 1 шт.;
яйця - 3 шт.;
огірок свіжий - 1 шт.;
майонез;
рослинна олія для смаження;
зелень для прикраси.
Приготування
Цей салат відрізняється від попередніх тим, що в ньому інгредієнти не змішуються, а викладаються шарами.
Отже, курку і яйця відварюємо, гриби обсмажуємо на рослинному маслі. Цибулю ріжемо півкільцями і також обсмажуємо до золотистого кольору. Нарізану курку викладаємо в салатник першим шаром, змащуємо майонезом, потім викладаємо гриби, попередньо злив з них рідина і масло, знову змащуємо майонезом. Потім йде цибулю, після нього нарізану соломкою огірок, майонез і натерті на крупній тертці яйця. Верх салату також змащуємо майонезом і прикрашаємо зеленню. Ця страва дуже красиво виглядає, коли приготовлено з допомогою рознімної форми. Бортик форми встановлюємо на блюдо, всередині формуємо салат, а потім знімаємо форму.
Як приготувати салат «Міністерський» з куркою і грибами?
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе відварюємо до готовності, коли воно охолоне, нарізаємо соломкою. Гриби обсмажуємо на олії до готовності. Цибулю ріжемо півкільцями і також обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Коли всі компоненти охололи, з'єднуємо їх. Сіль, перець і майонез додаємо за смаком і добре вимішуємо. На дно блюда кладемо листя зеленого салату, а зверху вже викладаємо наш міністерський салат.
Салат «Міністерський» з млинцями - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку приготуємо млинці. Для цього яйця збиваємо зі столовою ложкою майонезу і обсмажуємо млинці з двох сторін. Філе відварюємо. Цибулю нарізаємо півкільцями і смажимо, поки він не стане золотистим. Тут важливо не перестаратися, підгоріти він не повинен. Всі інгредієнти, включаючи млинці, нарізаємо соломкою, додаємо цибулю, солимо за смаком і заправляємо майонезом. Салат «міністерський» з млинцями готовий.
Салат «Міністерський» з сьомгою
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо «круто», картоплю і моркву до готовності. Очищаємо і нарізаємо кубиками. Огірок і сьомгу також ріжемо кубиками. Огірок можна брати як свіжий, так і маринований. Зелену цибулю дрібно кришимо. Всі інгредієнти змішуємо і заправляємо майонезом, солимо і перчимо за смаком.
Салат «Міністерський» з яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю нарізаємо півкільцями, тепер його потрібно замаринувати. Для цього спочатку обдаємо його окропом, це робиться для того, щоб пішла гіркота. Тепер готуємо маринад: у 200 мл води розводимо 2 столові ложки оцту, додаємо по дрібці солі, цукру і чорного меленого перцю. Отриманим маринадом заливаємо цибулю і залишаємо хвилин на 30. А самі тим часом готуємо інші інгредієнти: яловичину, огірок, перець нарізаємо соломкою, додаємо маринований цибулю, заправляємо майонезом, додаємо сіль за смаком.
У цьому салаті допускається використання будь-якого іншого м'яса замість яловичини.
Салат «Міністерський» з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Цей салат відрізняється від попередніх тим, що в ньому інгредієнти не змішуються, а викладаються шарами.
Отже, курку і яйця відварюємо, гриби обсмажуємо на рослинному маслі. Цибулю ріжемо півкільцями і також обсмажуємо до золотистого кольору. Нарізану курку викладаємо в салатник першим шаром, змащуємо майонезом, потім викладаємо гриби, попередньо злив з них рідина і масло, знову змащуємо майонезом. Потім йде цибулю, після нього нарізану соломкою огірок, майонез і натерті на крупній тертці яйця. Верх салату також змащуємо майонезом і прикрашаємо зеленню. Ця страва дуже красиво виглядає, коли приготовлено з допомогою рознімної форми. Бортик форми встановлюємо на блюдо, всередині формуємо салат, а потім знімаємо форму.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат «Червоне море»
Салат «Червоне море» має багато варіацій, тому в даній статті ми розглянемо найпоширеніші рецепти з крабовими паличками, креветками, сьомгою і
Салат з крабовими паличками і грибами
Салат з крабовими паличками, напевно, пробували все. І сьогодні ми пропонуємо вам його трохи урізноманітнити, додавши гриби. Вийде вишукано,
Салат з грибами і морквою
Салат - дивовижне блюдо, досить додати або замінити один інгредієнт, і виходить новий варіант закуски. І сьогодні ми поговоримо про салаті з грибами
Салат з яловичиною - рецепт
М'ясні салати завжди відрізняються надзвичайної ситністю. І сьогодні ми поговоримо про різних варіантах створення салатів з яловичиною. Знайомимося з
Салат «Лисяча шубка»
Прекрасною альтернативою звичної «оселедця під шубою» з буряком буде салат «Лисяча шубка». Найчастіше готують його з оселедцем, але іноді також
Салат з чорносливом і печерицями
Чорнослив добре підходить для створення других страв, десертів і, звичайно ж, салатів. І сьогодні ми поговоримо про дивовижному салаті з чорносливом