Салат «Золота рибка»

Салат «Золота рибка» з горбушею
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю і моркву ретельно миємо й відварюємо в шкірці до готовності. Яйце також відварюємо круто. Готові очищені овочі (весь картоплю і 3 моркви) і горбушу нарізаємо дрібними кубиками, цибулю теж дрібно кришимо. З'єднуємо всі, заправляємо майонезом, якщо потрібно досолює за смаком. На плоске блюдо викладаємо листя салату таким чином, щоб у нас вийшли плавники і хвіст рибки. Зверху кладемо салат, надаємо йому круглу форму. Потім натираємо на дрібній тертці яйце (попередньо відріжте кружечок від цілого яйця - це буде очей) і насипаємо на частину салату - це буде голова рибки. Моркву очищаємо і нарізаємо тонкими кружечками, викладаємо їх на частину салату, трохи накладаючи кожен шар на попередній. Це буде луска рибки. З пари кружечків моркви робимо ротик, з яйця - око, а вії можна зробити з маслин.
Салат «Золота рибка» з сьомгою
Інгредієнти:
Приготування
Печериці нарізаємо пластинами і тушкуємо на сковороді до випаровування рідини. Сьомгу нарізаємо соломкою, сир тремо на крупній тертці, а капусту дрібно шаткуємо. Часник пропускаємо через прес, всі інгредієнти з'єднуємо, заправляємо майонезом, при необхідності досолює за смаком. У салатник викладаємо листя зелені, а зверху вже наш салат перед подачею на стіл посипаємо сухарями. Для прикраси із сьомги можете змайструвати золоту рибку.
Салат «Золота рибка» з крекером
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю нарізаємо дрібними кубиками. Можна обдати його окропом і трохи потримати в маринаді: воді з додаванням оцту і цукру. Сир натираємо на крупній тертці, консерви розминаємо виделкою, попередньо злив рідина. Салат викладаємо шарами на плоске блюдо, змащуючи кожен шар майонезом: цибулю, половина крекеру, сир, крекер, горбуша. Потім, натерте на тертці 1 яйце. Зверху прикрашаємо салат подрібненою зеленню кропу. А з другого яйця робимо золоту рибку - око можна зробити з горошини перцю, плавники і хвіст - з солодкого перцю або помідора.
Рецепт салату «Золота рибка» з м'ясом криля і тунцем
Інгредієнти:
Приготування
Моркву відварюємо до готовності, яйця варимо круто. Готову моркву чистимо, 2 штуки натираємо на дрібній тертці,

Рекомендуємо добрі рецепти

Салат «Лисяча шубка»
Прекрасною альтернативою звичної «оселедця під шубою» з буряком буде салат «Лисяча шубка». Найчастіше готують його з оселедцем, але іноді також

Морський салат з крабовими паличками
Салати з морепродуктами завжди залишаються улюбленцями на святковому столі. Давайте поговоримо про дивних морських салатиках з крабовими паличками.

Салат з горбушею
Горбуша - смачна представниця сімейства лососевих. Її часто вживають у консервованому і солоному вигляді. З неї можна приготувати дивовижні салатики

Салат з моркви з сиром
Салати - смачне і цікаве блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Варіантів їх створення з різними інгредієнтами дуже багато. І сьогодні ми розповімо,

Салат «Мімоза» з горбушею
Мімоза - популярний салат, який часто можна зустріти на святкових столах. Варіантів його створення досить багато. І сьогодні ми поділимося цікавими

Салат «Конвалія»
Салат «Конвалія» - це чудова закуска на святковий стіл, відмінна заміна доволі набридлому крабовому салату. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих