Салат з горбушею

Рецепт салату «Мімоза» з горбушею
Інгредієнти:
Приготування
Картопля варимо в мундирі, даємо йому охолонути, чистимо і натираємо на крупній тертці. Яйця варимо в круту і відокремлюємо жовтки від білків. Вершкове масло натираємо на крупній тертці. Форму змащуємо майонезом і викладаємо зверху шар картоплі, зверху знову домашній майонез . Консервовану горбушу добре розминаємо виделкою і викладаємо її наступним шаром. Зверху риби викладаємо цибулю. Цибулю попередньо краще залити окропом або навіть замаринувати (салат вийде ніжніше). Зверху знову шар майонезу.
Наступним шаром йдуть яєчні білки, натерті на крупній тертці, і вершкове масло, потім майонез. Після білків і масла йде шар морквини і шар тертого сиру, не забуваємо кожен шар промащувати майонезом. Останнім шаром йдуть яєчні жовтки, їх краще натерти на дрібній тертці. Ставимо наш салат в холодильник години на два, для того щоб він добре просочився.
Салат з копченою горбушею
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо рибу і видаляємо кісточки, ріжемо на шматочки. Сир бринзу добре подрібнюємо. Цибулю нарізаємо півкільцями, яблуко чистимо і натираємо на крупній тертці, потім скроплюємо соком лимона, щоб яблуко не потемніло. Інгредієнти викладаємо шарами на блюдо.
Спочатку копчену горбушу, цибулю, потім яблуко і посипаємо все меленим перцем. Зверху все рясно змащуємо майонезом. І відправляємо в холодильник. Перед тим як подаємо на стіл, посипаємо салат натертою бринзою і прикрашаємо зеленню і сухариками.
Салат з горбушею солоною
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю миємо й відварюємо в шкірці, яйця варимо в круту. Даємо охолонути продуктам і чистимо. Твердий сир натираємо на крупній тертці, окремо натираємо крабові палички, картоплю і яйця. Солону горбушу нарізаємо кубиками. Викладаємо шарами продукти в глибокий салатник. На кожен шар наносимо майонез. Спочатку викладаємо шар картоплі, потім шар яєць, твердий сир і крабові палички, верхнім шаром викласти горбушу. Салат ставимо в холодильник на дві години, щоб шари просочилися.
Салат з відвареної горбушею
Інгредієнти:
Приготування

Після нарізаємо відварна картопля, огірок і моркву на дрібні кубики. Яблуко нарізаємо дрібною соломкою або натираємо на крупній тертці. Листя салату рвемо на дрібні шматочки. Змішуємо все з майонезом або сметаною. Зверху прикрашаємо сиром, натертим на середній тертці. Салат можна також укладати шарами смак від цього не зміниться.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат «Лисяча шубка»
Прекрасною альтернативою звичної «оселедця під шубою» з буряком буде салат «Лисяча шубка». Найчастіше готують його з оселедцем, але іноді також

Салат "Мімоза" з крабовими паличками
«Мімоза» - популярний салат, який знайомий багатьом. Свою назву він отримав від відомого весняного квітки. Варіантів його створення досить багато. І

Салат «Мімоза» з горбушею
Мімоза - популярний салат, який часто можна зустріти на святкових столах. Варіантів його створення досить багато. І сьогодні ми поділимося цікавими

Салат «Конвалія»
Салат «Конвалія» - це чудова закуска на святковий стіл, відмінна заміна доволі набридлому крабовому салату. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих

Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.

Горбуша копчена
Горбуша - корисна і смачна рибка, з якої можна створити безліч страв. І сьогодні ми розповімо, що можна приготувати з копченої горбуші. Це може бути