Салат «Конвалія»

Салат «Конвалія» з крабовими паличками
Інгредієнти:
Для оформлення:
Приготування
Яйця, окремо білок від жовтка, плавлений сир і огірок, вершкове масло натираємо на тертці. Салат викладається на блюдо шарами.
Першим шаром викладаємо яєчний білок, потім плавлений сир, вершкове масло , огірок. Наступним шаром йде цибулю (дрібно нарізаний цибулю заливаємо окропом злегка мнемо, а після віджимаємо його). Далі йдуть крабові палички, теж натерті на тертці або крабовая вермішель. Натертий яєчний жовток з'єднуємо з нарізаним кропом і викладаємо наступним шаром. Всі шари промазуємо майонезом крім останнього. Бока салату прикрашаємо натертими крабовими паличками і кропом. Приступаємо до оформлення. З листя цибулі-порею вирізаємо листя конвалії, з яєчного білка квіточки, викладаємо на салат у вигляді квітів конвалії. Даємо салату просочитися і подаємо до столу.
Салат «Конвалія» з яблуком
Інгредієнти:
Приготування
Салат викладаємо шарами. Першим шаром викладаємо натерті яєчні білки і змащуємо їх майонезом. Потім викладаємо крабове м'ясо. Наступним шаром викладаємо натерту плавлений сир, за ним йдуть жовтки три штуки (натерті на тертці). Далі кладемо натерте яблуко, перемешенное з майонезом. Тепер шари повторюються, викладаємо крабове м'ясо і останнім шаром, що залишилися яєчні жовтки. Прикрашаємо салат зеленню, свіжим огірочком і білком яйця.
Новорічний салат «Конвалія»
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо в круту і від'єднуємо білки від жовтків, прослаиваем майонезом. Потім натираємо зверху крабові палички або можна нарізати дрібними шматочками і знову майонез. Далі тремо на тертці очищену яблучко, прослаиваем майонезом і зверху натираємо сир і тут же трьом вершкове масло (воно повинно бути замороженим), зверху майонез. В окремій ємності яєчні жовтки розминаємо в крихту і нею посипаємо останній шар салату. Для прикраси із моркви зробити римські цифри, а з буряка стрілки годинника. І викласти годинник з моркви і буряка зверху.
Рецепт салату «Конвалія»
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо і відокремлюємо білки від жовтків, половинку одного білка залишаємо для прикраси і натираємо

Прикрашаємо салат, для цього з шкірки огірка вирізаємо листочки і стебла, а з яєчного білка самі квіточки конвалії. Збираємо квіти в композицію на поверхні салату, прикрашаємо листочками петрушки.
Рекомендуємо добрі рецепти

Морський салат з крабовими паличками
Салати з морепродуктами завжди залишаються улюбленцями на святковому столі. Давайте поговоримо про дивних морських салатиках з крабовими паличками.

Салат "Мімоза" з крабовими паличками
«Мімоза» - популярний салат, який знайомий багатьом. Свою назву він отримав від відомого весняного квітки. Варіантів його створення досить багато. І

Салат з горбушею
Горбуша - смачна представниця сімейства лососевих. Її часто вживають у консервованому і солоному вигляді. З неї можна приготувати дивовижні салатики

Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.

Салат з крабовими паличками
Крабовий салат Крабові палички, в яких, як всім відомо, немає нічого від крабів, потрапили на наші столи не так давно - всього пару десятиліть тому.