Салат «Лисичка»

Салат «Лисичка» з корейською морквою
Дуже простий у приготуванні, але шалено ніжний і смачний салат. Переконайтеся в цьому самі!
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати салат «Лисичка»? Для початку беремо куряче філе, промиваємо, обсушуємо і відварюємо в злегка підсоленій воді до готовності. Потім, остуджуємо і розбираємо м'ясо на волокна, або ж нарізаємо тонкими смужками разом з маринованими огірками. Далі натираємо на крупній тертці сир. Змішуємо в салатнику огірки, корейську моркву, видавлений часник, сир, заправляємо все майонезом і насолоджуємося дивовижним смаком цього простого блюда. Перед подачею на стіл, можете прикрасити салат «Лисичка» ядерцями граната!
Салат «Лисичка під шубою»
Всім добре відомо популярне блюдо «Оселедець під шубою». Але деякі люди не люблять буряк, тому ми пропонуємо вам трохи урізноманітнити звичний салат і спробувати щось новеньке.
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування салату «Лисичка в шубці» беремо солону оселедець, чистимо, відокремлюємо від кісток і ріжемо дрібними шматочками. Далі нарізаємо тонкою соломкою гриби і ріпчасту цибулю. Злегка обсмажуємо одну половину цибулі з грибами, а другу - з натертою на крупній тертці морквою. Картоплю миємо й відварюємо його в мундирі. Потім очищаємо і натираємо на тертці. Далі викладаємо підготовлені інгредієнти шарами в наступному порядку, не забуваючи промащувати все майонезом. Отже, на дно салатника кладемо шматочки оселедця, потім обсмажену цибулю з грибами, далі відварна картопля і зверху накриваємо все рудою шапкою з моркви з цибулею.
Обмазуємо майонезом і поставити на 2 години в холодильник для просочення.
По закінченню часу салат «Лисичка з оселедцем» готовий, ласуйте на здоров'я!
Салат «Під шубою лисички»
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе відварюємо в злегка підсоленій воді і нарізаємо дрібними шматочками. Яйця теж варимо круто і очищаємо від шкаралупи. Гриби нарізаємо кубиками. Ріпчасту цибулю очищаємо, нарізаємо півкільцями і маринуємо. Для цього кладемо їх у пиалку, солимо небагато, сахарим і, окропивши трохи оцтом, тримаємо 5 хвилин, щільно накривши кришкою.
Далі викладаємо салат шарами у такому порядку:

Потім, прикрашаємо за бажанням наш салат, надаючи йому вигляд лисички. Для цього грудку посипаємо трохи покришеним жовтком, а кінчик хвостика - тертим білком, оченята робимо зі свіжого огірка, а носик - з чорного перцю.
Ось такий у нас з вами вийшов красивий, апетитний, яскравий і смачний салатик!
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат зі спаржею
А ви знаєте, що спаржа дуже корисна? Якщо так, то ви точно повинні вживати її в їжу. Не знаєте як її приготувати? Що ж, тоді ми поділимося з вами

Салат з крабовими паличками і грибами
Салат з крабовими паличками, напевно, пробували все. І сьогодні ми пропонуємо вам його трохи урізноманітнити, додавши гриби. Вийде вишукано,

Салат з грибами і морквою
Салат - дивовижне блюдо, досить додати або замінити один інгредієнт, і виходить новий варіант закуски. І сьогодні ми поговоримо про салаті з грибами

Салат «Лисяча шубка»
Прекрасною альтернативою звичної «оселедця під шубою» з буряком буде салат «Лисяча шубка». Найчастіше готують його з оселедцем, але іноді також

Салат «Гриби під шубою»
Представляємо вашій увазі дуже оригінальний і смачний грибний салат під овочевий шубою. Блюдо виходить дивовижно ніжним і вишуканим, і сподобається