Салат «Мисливський»

Салат «Мисливський» з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Гриби ріжемо пластинами, обсмажуємо на вершковому маслі і охолоджуємо. Моркву і картоплю відварюємо в мундирі, очистити і подрібнюємо кубиками. Болгарський перець нарізаємо довільними шматочками, а шинку - тонкою соломкою. Всі компоненти салату змішуємо в глибокому салатнику і заливаємо заправкою, яку ми з вами готуємо заздалегідь: гарненько збиваємо яблучний оцет, оливкову олію, кладемо гірчицю, трохи цукру, солі і чорного меленого перцю. Перед подачею на стіл посипаємо готовий салат дрібно порубаним зеленою цибулею.
Салат «Мисливський» з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо соломкою розм'якшений чорнослив, перець, огірок і м'ясо. Волоські горіхи подрібнюємо, залишивши трохи цілих ядерець для прикраси. Яйце відварюємо круто, охолоджуємо, очищаємо від шкаралупи і половинку тремо на дрібній тертці. Білокачанну капусту тоненько шаткуємо. Тепер готуємо соус для салату: змішати лимонний сік, майонез і соєвий соус. Потім викладаємо салат шарами в наступній послідовності: чорнослив, м'ясо, цибулю, огірки, зверху поливаємо заправкою. Далі продовжуємо: перець, тертий сир, огірки, яйце, горіхи, змащуємо поверхню майонезом, посипаємо капустою, прикрашаємо зеленню і цілими ядрами волоських горіхів.
Цей салатик добре подавати в порціонних салатниках, красиво він виглядає в широких прозорих склянках або креманках.
Салат «Мисливський» з яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Мариновані гриби відкидаємо на друшляк, а яловичину злегка відварюємо в підсоленій воді до м'якості. Тим часом готуємо заправку: в маринад від грибів додаємо оливкову олію і натертий на дрібній тертці часник. Охолоджене м'ясо нарізаємо тонкими скибочками, швидко обсмажуємо на сильному вогні і викладаємо в салатник. Додаємо мікс салатів, гриби, заливаємо заправкою і ретельно перемішуємо. Готовий «Мисливський» салат з м'ясом ставимо на 30 хвилин у холодильник, а потім подаємо до столу.
Салат «Мисливський» з ковбасками
Інгредієнти:
Приготування
Квасолю заздалегідь замочуємо на деякий час, краще всього на ніч, потім промиваємо і ставимо варитися в злегка підсоленій воді. Готову квасолю проціджуємо і викладаємо в тарілку. Ковбаски дрібно ріжемо кружальцями і трохи обсмажуємо на

Якщо ви любите м'ясні салати, то неодмінно спробуйте рецепти теплого салату з яловичиною і салат з шинкою .
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат зі свинячим язиком
Якщо ви хочете приготувати ситний салат, то радимо вам почитати цю статтю. У ній описані рецепти створення салатів зі свинячого язика. Кожен з них

Салат «Червона шапочка»
«Червона шапочка» - це дуже незвичайний і дуже смачний салат. Його готувати не складніше, ніж звичний нам Олів'є. А значить можна витратити трохи

Салат із стручкової квасолею
Хрустка стручкова квасоля надає салату не тільки текстури, але і ще більше збагачує його вітамінами. Готувати такий по-справжньому літній салат ми

Салат з шинкою
Буженина - це запечене спеціальним способом м'ясо. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити салат з нею. Читайте наші корисні рецепти і готуйте

Салат з яловичиною і перцем
М'ясні салати займають особливе місце на наших столах. Їх готують і до свят, і на повсякденні трапези. І сьогодні розповімо, як зробити смачний і

Салат з чорносливом і печерицями
Чорнослив добре підходить для створення других страв, десертів і, звичайно ж, салатів. І сьогодні ми поговоримо про дивовижному салаті з чорносливом