Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат «Мисливський»

Салат «Мисливський»

22-03-2015, 21:18
2 462
Салат «Мисливський»
Рецептів приготування «Мисливського» салату дуже багато. Давайте розглянемо з вами деякі з них.

Салат «Мисливський» з грибами


Інгредієнти:

  • вершкове масло - 10 г;

  • печериці - 400 г;

  • картопля - 5 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • шинка - 300 г;

  • зелена цибуля;

  • оливкова олія - 3 ст. ложки;

  • гірчиця - 1 ст. ложка;

  • яблучний оцет - 1 ст. ложка;

  • сіль, цукор, перець - за смаком.


  • Приготування
    Гриби ріжемо пластинами, обсмажуємо на вершковому маслі і охолоджуємо. Моркву і картоплю відварюємо в мундирі, очистити і подрібнюємо кубиками. Болгарський перець нарізаємо довільними шматочками, а шинку - тонкою соломкою. Всі компоненти салату змішуємо в глибокому салатнику і заливаємо заправкою, яку ми з вами готуємо заздалегідь: гарненько збиваємо яблучний оцет, оливкову олію, кладемо гірчицю, трохи цукру, солі і чорного меленого перцю. Перед подачею на стіл посипаємо готовий салат дрібно порубаним зеленою цибулею.

    Салат «Мисливський» з куркою


    Інгредієнти:

  • волоські горіхи - 50 г;

  • чорнослив - 50 г;

  • відварене куряче філе - 50 г;

  • сир - 15 г;

  • цибуля ріпчаста - 05 шт.;

  • огірки - 2 шт.;

  • яйце - 1 шт.;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • білокачанна капуста - 100 г;

  • майонез для заправки;

  • соєвий соус - за смаком.


  • Приготування
    Нарізаємо соломкою розм'якшений чорнослив, перець, огірок і м'ясо. Волоські горіхи подрібнюємо, залишивши трохи цілих ядерець для прикраси. Яйце відварюємо круто, охолоджуємо, очищаємо від шкаралупи і половинку тремо на дрібній тертці. Білокачанну капусту тоненько шаткуємо. Тепер готуємо соус для салату: змішати лимонний сік, майонез і соєвий соус. Потім викладаємо салат шарами в наступній послідовності: чорнослив, м'ясо, цибулю, огірки, зверху поливаємо заправкою. Далі продовжуємо: перець, тертий сир, огірки, яйце, горіхи, змащуємо поверхню майонезом, посипаємо капустою, прикрашаємо зеленню і цілими ядрами волоських горіхів.
    Цей салатик добре подавати в порціонних салатниках, красиво він виглядає в широких прозорих склянках або креманках.

    Салат «Мисливський» з яловичиною


    Інгредієнти:

  • яловичина - 300 г;

  • мариновані гриби - 200 г;

  • часник - 4 зубчики;

  • сіль, спеції - за смаком;

  • мікс салатів - 300 г;

  • оливкова олія - 30 мл;

  • зелень - за бажанням.


  • Приготування
    Мариновані гриби відкидаємо на друшляк, а яловичину злегка відварюємо в підсоленій воді до м'якості. Тим часом готуємо заправку: в маринад від грибів додаємо оливкову олію і натертий на дрібній тертці часник. Охолоджене м'ясо нарізаємо тонкими скибочками, швидко обсмажуємо на сильному вогні і викладаємо в салатник. Додаємо мікс салатів, гриби, заливаємо заправкою і ретельно перемішуємо. Готовий «Мисливський» салат з м'ясом ставимо на 30 хвилин у холодильник, а потім подаємо до столу.

    Салат «Мисливський» з ковбасками


    Інгредієнти:

  • квасоля - 100 г;

  • помідори - 3 шт.;

  • мисливські ковбаски - 200 г;

  • петрушка - 20 г;

  • пір'я зеленої цибулі - 70 г;

  • майонез для заправки;

  • сіль - за смаком;

  • рослинна олія - 30 мл


  • Приготування
    Квасолю заздалегідь замочуємо на деякий час, краще всього на ніч, потім промиваємо і ставимо варитися в злегка підсоленій воді. Готову квасолю проціджуємо і викладаємо в тарілку. Ковбаски дрібно ріжемо кружальцями і трохи обсмажуємо на
    Салат «Мисливський»
    розігрітому рослинному маслі, після цього остуджуємо і перемішуємо з квасолею. Помідори подрібнюємо маленькими шматочками і теж викладаємо до решти інгредієнтів. Цибулю чистимо, миємо і дрібно шаткуємо разом з петрушкою, а потім додаємо в салат. Все ретельно перемішуємо, посипаємо сіллю і перцем за смаком, а потім заправляємо майонезом. Готовий мисливський салат з ковбасою слід вживати відразу ж після приготування ще теплим.
    Якщо ви любите м'ясні салати, то неодмінно спробуйте рецепти теплого салату з яловичиною і салат з шинкою .
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат зі свинячим язиком
    Салат зі свинячим язиком
    Якщо ви хочете приготувати ситний салат, то радимо вам почитати цю статтю. У ній описані рецепти створення салатів зі свинячого язика. Кожен з них
    Салат «Червона шапочка»
    Салат «Червона шапочка»
    «Червона шапочка» - це дуже незвичайний і дуже смачний салат. Його готувати не складніше, ніж звичний нам Олів'є. А значить можна витратити трохи
    Салат із стручкової квасолею
    Салат із стручкової квасолею
    Хрустка стручкова квасоля надає салату не тільки текстури, але і ще більше збагачує його вітамінами. Готувати такий по-справжньому літній салат ми
    Салат з шинкою
    Салат з шинкою
    Буженина - це запечене спеціальним способом м'ясо. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити салат з нею. Читайте наші корисні рецепти і готуйте
    Салат з яловичиною і перцем
    Салат з яловичиною і перцем
    М'ясні салати займають особливе місце на наших столах. Їх готують і до свят, і на повсякденні трапези. І сьогодні розповімо, як зробити смачний і
    Салат з чорносливом і печерицями
    Салат з чорносливом і печерицями
    Чорнослив добре підходить для створення других страв, десертів і, звичайно ж, салатів. І сьогодні ми поговоримо про дивовижному салаті з чорносливом