Салат із стручкової квасолею
Стручкова або, як її ще називають, спаржева квасоля - продукт легкий і дуже корисний. У ній міститься зовсім мало калорій, зате багато вітамінів і таких корисних речовин як кальцій, залізо, магній, фолієва кислота. При цьому вживання в їжу спаржевої квасолі покращує роботу печінки і нирок. Зараз ми вам розповімо рецепти приготування смачних салатів зі стручковою квасолею.
Інгредієнти:
стручкова квасоля - 350 г;
жовтий болгарський перець - 1/2 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
маринована червона квасоля - 240 г;
оцет - 1 ст. ложка;
масло рослинне - 4 ст. ложки;
сіль, цукор, чорний мелений перець - за смаком.
Приготування
Спочатку відварюємо стручкову квасолю в підсоленій воді хвилин 5. Потім відкидаємо на друшляк, і коли вона трохи охолоне, додаємо мариновану червону квасолю, перець, порізаний кубиками і подрібнену цибулю. Після цього вливаємо в ємність з овочами олію, за смаком додаємо оцет, сіль, цукор і перець, добре все перемішуємо.
Інгредієнти:
картопля - 3 шт.;
мова - 05 кг;
морква - 1 шт.;
консервована квасоля - 1 банка (240 г);
стручкова квасоля - 200 г;
оливки чорні - 1 банка;
огірки мариновані - 3 шт.;
пекінська капуста - 200 г;
майонез, сіль, перець, зелень - за смаком.
Приготування
Мова миємо, заливаємо окропом і варимо до готовності, на це піде близько 15-2 годин. Потім трохи охолоджуємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо соломкою. Картоплю і моркву відварюємо в шкірці, чистимо і нарізаємо кубиками. Стручкову квасолю викладаємо на сковороду з рослинною олією, додаємо 50 мл води і тушкуємо, поки рідина не випарується, а потім солимо і перчимо за смаком. Мариновані огірки нарізаємо соломкою, а пекінську капусту шаткуємо. З'єднайте підготовлені інгредієнти, додаємо консервовану квасоля, оливки, майонез, подрібнену зелень і перемішуємо. Потім пробуємо: якщо потрібно за смаком додаємо сіль.
Інгредієнти:
яйця - 5 шт.;
стручкова квасоля - 400 г;
часник - 3 зубчики;
сіль, перець, майонез, зелена цибуля - за смаком.
Приготування
Квасолю відварюємо до готовності в підсоленій воді, це займе близько 7 хвилин. Яйця варимо круто, потім заливаємо холодною водою, чистимо і ріжемо кубиками. З'єднуємо остиглу квасоля з яйцями, додаємо видавлений часник і подрібнений зелений лук, заправляємо салат майонезом або сметаною, сіль і перець додаємо за смаком. Подаємо яєчний салат з квасолею, прикрасивши зеленню.
Інгредієнти:
Для салату:
стручкова квасоля - 05 кг;
болгарський перець - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
куряче філе - 250 г;
рослинна олія для смаження.
Для заправки:
бальзамічний оцет - 2 ст. ложки;
гаряча вода - 50 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Квасолю відварюємо протягом 2-3 хвилин, вона повинна залишитися злегка твердуватою, після чого воду зливаємо. Куряче філе миємо, обсушуємо, ріжемо смужками або кубиками і обсмажуємо на рослинній олії до появи рум'яної скоринки. Перець і цибулю очищаємо і нарізаємо так само як філе. Додаємо на сковороду ще масла й обсмажуємо в ньому перець з цибулею до м'якості, потім викладаємо квасоля і тушкуємо все разом ще 5 хвилин на невеликому вогні під закритою кришкою. Тепер готуємо заправку: змішуємо гарячу воду з бальзамічним оцтом, додаємо сіль і перець, після чого пробуємо заправку - вона повинна бути достатньо солоної, так як овочі і м'ясо в процесі приготування не досаливались. З'єднуємо курку з овочами і заливаємо все отриманою сумішшю, добре перемішуємо і подаємо теплий салат до столу.
Рецепт салату зі стручковою квасолею
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку відварюємо стручкову квасолю в підсоленій воді хвилин 5. Потім відкидаємо на друшляк, і коли вона трохи охолоне, додаємо мариновану червону квасолю, перець, порізаний кубиками і подрібнену цибулю. Після цього вливаємо в ємність з овочами олію, за смаком додаємо оцет, сіль, цукор і перець, добре все перемішуємо.
Смачний салат із стручкової квасолею
Інгредієнти:
Приготування
Мова миємо, заливаємо окропом і варимо до готовності, на це піде близько 15-2 годин. Потім трохи охолоджуємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо соломкою. Картоплю і моркву відварюємо в шкірці, чистимо і нарізаємо кубиками. Стручкову квасолю викладаємо на сковороду з рослинною олією, додаємо 50 мл води і тушкуємо, поки рідина не випарується, а потім солимо і перчимо за смаком. Мариновані огірки нарізаємо соломкою, а пекінську капусту шаткуємо. З'єднайте підготовлені інгредієнти, додаємо консервовану квасоля, оливки, майонез, подрібнену зелень і перемішуємо. Потім пробуємо: якщо потрібно за смаком додаємо сіль.
Салат із стручкової квасолею і яйцями
Інгредієнти:
Приготування
Квасолю відварюємо до готовності в підсоленій воді, це займе близько 7 хвилин. Яйця варимо круто, потім заливаємо холодною водою, чистимо і ріжемо кубиками. З'єднуємо остиглу квасоля з яйцями, додаємо видавлений часник і подрібнений зелений лук, заправляємо салат майонезом або сметаною, сіль і перець додаємо за смаком. Подаємо яєчний салат з квасолею, прикрасивши зеленню.
Гарячий салат із стручкової квасолею
Інгредієнти:
Для салату:
Для заправки:
Приготування
Квасолю відварюємо протягом 2-3 хвилин, вона повинна залишитися злегка твердуватою, після чого воду зливаємо. Куряче філе миємо, обсушуємо, ріжемо смужками або кубиками і обсмажуємо на рослинній олії до появи рум'яної скоринки. Перець і цибулю очищаємо і нарізаємо так само як філе. Додаємо на сковороду ще масла й обсмажуємо в ньому перець з цибулею до м'якості, потім викладаємо квасоля і тушкуємо все разом ще 5 хвилин на невеликому вогні під закритою кришкою. Тепер готуємо заправку: змішуємо гарячу воду з бальзамічним оцтом, додаємо сіль і перець, після чого пробуємо заправку - вона повинна бути достатньо солоної, так як овочі і м'ясо в процесі приготування не досаливались. З'єднуємо курку з овочами і заливаємо все отриманою сумішшю, добре перемішуємо і подаємо теплий салат до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з квасолею і помідорами
Незмінним атрибутом нашого столу завжди залишаються салати. Їх різновидів дуже багато. І що готувати вибирати, звичайно, вам. А ми пропонуємо вам
Салат з квасолею та грибами
Не знаєте, щоб таке смачненьке приготувати на швидку руку на вечерю або до приходу гостей? Рекомендуємо зробити салат з консервованої квасолею і
Салат з квасолею та морквою
Салат з квасолею та морквою - чудове блюдо, яке не вимагає багато часу і сил. Для його приготування потрібно мінімум інгредієнтів. Пропонуємо вам
Салат з кукурудзи й квасолі
Салат з кукурудзи й квасолі - прекрасний варіант для подачі на фуршеті або святковому торжестві. Варіантів його приготування може бути безліч, все
Салат з печерицями та квасолею
Салат з печерицями та квасолею - чудове поживне блюдо, яке можна подати на ланч або обід. Приготувати його досить нескладне, головне мати необхідні
Салат з консервованої квасолею
У зиязикай період брак свіжих овочів нам на допомогу приходять консервовані. Якщо у ваших запасах є консервована квасоля - вам дуже пощастило! З