Салат з капусти з морквою
Здоровий перекус у вигляді овочів і салатів з них - неодмінна основа меню будь-якого, хто піклуватися про своєму організмі. Різноманітність салатів завжди робить трапезу оригінальною і особливою, а низька калорійність дозволяє їсти досхочу.
Інгредієнти:
морква - 4 шт.;
капуста - 1/2 качана;
червоний цибуля - 1 шт.;
листя м'яти - жменя;
листя коріандру - жменя;
смажений арахіс - жменя;
сік 2 лаймів;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
коричневий цукор - 1 ч. ложка;
перець чилі - за смаком.
Приготування
Моркву нарізаємо тонкою соломкою, капусту і цибулю шаткуємо. Укладаємо овочі в салатник. В окремому посуді робимо заправку для овочевого салату : змішуємо сік лаймів, цукор, трохи оливкової олії і чилі за смаком. Заправляємо салат отриманий соусом, присмачую свіжою зеленню і обсмаженими горіхами.
Літній салат з капустою і морквою чудово доповнить будь-яку трапезу.
Салат - це не тільки поживне і корисне блюдо, але ще й надзвичайно красиве. Приклад тому - салат з червонокачанної капустою, буряком і гранатом. Крім насиченого кольору цей салат має не менш насичений смак.
Інгредієнти:
яблука - 3 шт.;
капуста червонокачанна - 650 г;
буряк - 250 г;
морква - 2 шт.;
яблучний оцет - 2 ст. ложки;
сік 1/2 лимона;
оливкова олія - 5 ст. ложок;
зерна граната - 50 г;
петрушка.
Приготування
Яблука, шаткуємо капусту і буряк на дрібній шатківниці, останню не забуваємо попередньо очистити. Ретельно перемішуємо складові салату, додаємо оцет, лимонний сік, масло і трохи солі. Знову перемішуємо салат з капустою, яблуками і морквою, і подаємо, посипавши петрушкою і зернами граната.
Для того, щоб приготувати гарний овочевий салат, немає ніякої необхідності використовувати готові соуси, адже з допомогою наявних у більшості з нас інгредієнтів можна на швидку руку створити власний, неповторний смак.
Інгредієнти:
Для салату:
капуста - 1/2 качана;
болгарський перець - 1 шт.;
брокколі - 1 шт.;
зелена цибуля - 1 пучок.
Для заправки:
сік 1 лимона;
рослинне масло - 3 ст. ложки;
майонез - 1 ст. ложка;
сметана - 1 ст. ложка;
часник сушений - 1/2 ч. ложки;
сіль - 1/2 ч. ложки;
зелена цибуля, петрушка.
Приготування
Почнемо приготування салату з заправки: у невеликій мисці змішуємо лимонний сік, олія, майонез, сметану, часник сушений, трохи солі і по столовій ложці подрібненої зелені. Ретельно все перемішуємо і відправляємо в холодильник.
Білокачанну капусту дрібно шаткуємо, перець нарізаємо тонкими кільцями, суцвіття броколі розбираємо, дрібно нарізаємо зелену цибулю. Перемішуємо овочі і заправляємо їх охолодженим соусом. Такий салат з білокачанної капустою , морквою і перцем чудово підійде в якості сайдинга до бургерів, або будь-якого іншого тяжкого м'ясної страви.
Іноді смачні страви не повинні бути занадто перевантажені інгредієнтами, доказ тому - нижче представлений салат.
Інгредієнти:
Для салату:
морква - 1 шт.;
капуста - 1/4 качана;
огірок - 1 шт.
Для заправки:
рисовий оцет - 3/4 ст. ложки;
кунжутне масло - 1 ст. ложка;
соєвий соус - 1 ст. ложка;
сік лайма - 1 /2 ст. ложки;
сік імбиру - 1/2 ст. ложки.
Приготування
Капусту, моркву і огірок дрібно шаткуємо. У невеликій мисці змішуємо інгредієнти для заправки: оцет, олію, соєвий соус, сік лайма і імбирний сік. Нехай вас не бентежить останній інгредієнт, адже для того, щоб отримати імбирний сік, необхідно натерти корінь імбиру і просто ретельно віджати його. Тепер залишається лише заправити наш салат і можна подавати до столу.
Рецепт салату з капусти з морквою
Інгредієнти:
Приготування
Моркву нарізаємо тонкою соломкою, капусту і цибулю шаткуємо. Укладаємо овочі в салатник. В окремому посуді робимо заправку для овочевого салату : змішуємо сік лаймів, цукор, трохи оливкової олії і чилі за смаком. Заправляємо салат отриманий соусом, присмачую свіжою зеленню і обсмаженими горіхами.
Літній салат з капустою і морквою чудово доповнить будь-яку трапезу.
Салат з капустою, буряком і морквою
Салат - це не тільки поживне і корисне блюдо, але ще й надзвичайно красиве. Приклад тому - салат з червонокачанної капустою, буряком і гранатом. Крім насиченого кольору цей салат має не менш насичений смак.
Інгредієнти:
Приготування
Яблука, шаткуємо капусту і буряк на дрібній шатківниці, останню не забуваємо попередньо очистити. Ретельно перемішуємо складові салату, додаємо оцет, лимонний сік, масло і трохи солі. Знову перемішуємо салат з капустою, яблуками і морквою, і подаємо, посипавши петрушкою і зернами граната.
Салат з капустою, перцем, морквою і цибулею
Для того, щоб приготувати гарний овочевий салат, немає ніякої необхідності використовувати готові соуси, адже з допомогою наявних у більшості з нас інгредієнтів можна на швидку руку створити власний, неповторний смак.
Інгредієнти:
Для салату:
Для заправки:
Приготування
Почнемо приготування салату з заправки: у невеликій мисці змішуємо лимонний сік, олія, майонез, сметану, часник сушений, трохи солі і по столовій ложці подрібненої зелені. Ретельно все перемішуємо і відправляємо в холодильник.
Білокачанну капусту дрібно шаткуємо, перець нарізаємо тонкими кільцями, суцвіття броколі розбираємо, дрібно нарізаємо зелену цибулю. Перемішуємо овочі і заправляємо їх охолодженим соусом. Такий салат з білокачанної капустою , морквою і перцем чудово підійде в якості сайдинга до бургерів, або будь-якого іншого тяжкого м'ясної страви.
Салат з капустою, морквою і огірком
Іноді смачні страви не повинні бути занадто перевантажені інгредієнтами, доказ тому - нижче представлений салат.
Інгредієнти:
Для салату:
Для заправки:
Приготування
Капусту, моркву і огірок дрібно шаткуємо. У невеликій мисці змішуємо інгредієнти для заправки: оцет, олію, соєвий соус, сік лайма і імбирний сік. Нехай вас не бентежить останній інгредієнт, адже для того, щоб отримати імбирний сік, необхідно натерти корінь імбиру і просто ретельно віджати його. Тепер залишається лише заправити наш салат і можна подавати до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з помідорами і капустою
Салати - це чудовий перекус і доповнення до будь-якої страви. І сьогодні ми пропонуємо зробити дивовижний літній салатик з помідорами та капустою.
Салат з моркви і огірка
Салат з огірком і морквою - смачний і простий у приготуванні варіант закуски, який знайде своє місце на святковому, так і повсякденному столі.
Салат з капусти з яблуками
У літній період, коли багато свіжих овочів і фруктів, звичайно ж, хочеться чогось легкого і вітамінного. І тому ми рекомендуємо вам приготувати
Салат з морквою, капустою і буряком
Салат з морквою, капустою і буряком - вітамінне блюдо, яке відмінно очищає кишечник і прискорює обмін речовин. Приготувати його досить нескладно.
Салат з моркви і яблук
Салат з моркви і яблук - це легка закуска, яку зробити досить просто. Така страва неодмінно оцінять ті, хто дотримуються дієти і стежать за своєю
Салат з капусти і моркви з оцтом
Салат з капусти і моркви з оцтом - відмінне джерело вітамінів і мікроелементів для нашого організму. Також ці речовини покращують роботу