Салат з редьки з морквою
Салат, приготовлений із свіжої редьки з морквою, у багатьох людей зазвичай асоціюється з настанням зими і холодів, коли до весняних помідорів і огірків ще далеко, і ми згадуємо саме про такому корисному коренеплоді. Існує безліч різновидів редьки: чорна, зелена, бєлай, дайкон і т. д. Але кожен сорт використовується і підходить для приготування індивідуальних страв.
Так, наприклад, на відміну від класичної чорної редьки, для салатів найчастіше використовується зелена, так як її плід набагато смачніше і ніжніше. А ось для того, щоб смак салату вийшов більш яскравим і насиченим, в нього додають сир і моркву. Давайте не будемо втрачати часу дарма і дізнаємося з вами, як приготувати салати з редьки.
Салат з редьки з морквою і сметаною
Інгредієнти:
морква - 1 шт.;
редька - 2 шт.;
сметана або майонез - 20 мл;
сіль, цукровий пісок за смаком.
Приготування
Редьку і моркву чистимо, промиваємо, нарізаємо тонкою соломкою, або натираємо на дрібній тертці. Потім змішуємо овочі в миску, додаємо сіль, цукор і заправляємо сметаною.
Чорна редька з морквою
Інгредієнти:
редька чорна - 1 шт.;
варена морква - 2 шт.;
зелене яблуко - 1 шт.;
варена картопля - 2 шт.;
куряче яйце - 3 шт.;
цибулина - 1 шт.;
майонез для заправки.
Приготування
Розглянемо варіант, як приготувати смачний салат з чорної редьки . Спочатку готуємо всі овочі. Для цього редьку миємо, чистимо, натираємо на дрібній тертці і злегка віджимаємо сік, що виділився. Картоплю і моркву відварюємо в мундирі, а потім разом з яблуком і цибулею чистимо і шаткуємо окремо дрібними кубиками.
Яйця відварюємо круто, охолоджуємо, знімаємо шкаралупу і відокремлюємо білок від жовтка. Тепер починаємо викладати салат шарами. Спочатку все дно посипаємо подрібненою картоплею, солимо, перчимо і промазуємо майонезом. Далі викладаємо трохи редьку, цибулю, моркву, знову редьку, майонез, яблуко, яєчний білок і жовток, подрібнені на тертці. Ставимо готовий салат на стіл і чекаємо хвилин 30 щоб трохи просочилася.
Салат редька з морквою і яблуком
Інгредієнти:
редька - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
яблуко - 1 шт.;
сметана - 05 склянки;
цибулина - 1 шт.
Приготування
Редьку, яблуко і моркву очищаємо від шкірки, натираємо на крупній тертці, додаємо подрібнений і обсмажений на рослинному маслечко ріпчасту цибулю. Готовий салат заправляємо сметаною або майонезом, перемішуємо і ставимо на стіл.
Салат із зеленої редьки з морквою
Інгредієнти:
редька зелена - 1 шт.;
майонез - 1 ст. ложка;
сир - 50 г;
морква - 1 шт.;
сіль;
часник - 1 зубчик.
Приготування
Отже, редьку чистимо і кладемо на 15 хвилин у холодну воду, щоб позбутися від зайвої гіркоти. Моркву чистимо і тремо на крупній тертці разом з сирком. Часник подрібнюємо, а вимочену редьку нарізаємо на крупній тертці. Перекладаємо всі інгредієнти в миску, підсолюємо за смаком і перемішуємо з майонезом. Подаємо салат, притрусивши свіжою зеленню.
Салат з редьки «Дайкон» з морквою
Інгредієнти:
редька дайкон - 1 шт.;
твердий сир - 100 г;
морква - 1 шт.;
часник - 1 зубчик;
сіль, чорний мелений перець - за смаком;
зелень - свіжий кріп;
майонез - за смаком.
Приготування
Твердий сир натираємо на дрібну терочку. Редьку дайкон чистимо і нарізаємо тонкою соломкою разом з очищеною морквою. Після цього змішуємо овочі в салатник, додаємо сир і пропущений через прес зубчик часничку. Посипаємо свіжим кропом і все ретельно перемішуємо. Заправляємо салат майонезом, пробуємо на сіль і підсолюємо за необхідності. Подаємо страву відразу ж на стіл, поки салат свіжий і не виділився овочевий сік .
Так, наприклад, на відміну від класичної чорної редьки, для салатів найчастіше використовується зелена, так як її плід набагато смачніше і ніжніше. А ось для того, щоб смак салату вийшов більш яскравим і насиченим, в нього додають сир і моркву. Давайте не будемо втрачати часу дарма і дізнаємося з вами, як приготувати салати з редьки.
Салат з редьки з морквою і сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Редьку і моркву чистимо, промиваємо, нарізаємо тонкою соломкою, або натираємо на дрібній тертці. Потім змішуємо овочі в миску, додаємо сіль, цукор і заправляємо сметаною.
Чорна редька з морквою
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо варіант, як приготувати смачний салат з чорної редьки . Спочатку готуємо всі овочі. Для цього редьку миємо, чистимо, натираємо на дрібній тертці і злегка віджимаємо сік, що виділився. Картоплю і моркву відварюємо в мундирі, а потім разом з яблуком і цибулею чистимо і шаткуємо окремо дрібними кубиками.
Яйця відварюємо круто, охолоджуємо, знімаємо шкаралупу і відокремлюємо білок від жовтка. Тепер починаємо викладати салат шарами. Спочатку все дно посипаємо подрібненою картоплею, солимо, перчимо і промазуємо майонезом. Далі викладаємо трохи редьку, цибулю, моркву, знову редьку, майонез, яблуко, яєчний білок і жовток, подрібнені на тертці. Ставимо готовий салат на стіл і чекаємо хвилин 30 щоб трохи просочилася.
Салат редька з морквою і яблуком
Інгредієнти:
Приготування
Редьку, яблуко і моркву очищаємо від шкірки, натираємо на крупній тертці, додаємо подрібнений і обсмажений на рослинному маслечко ріпчасту цибулю. Готовий салат заправляємо сметаною або майонезом, перемішуємо і ставимо на стіл.
Салат із зеленої редьки з морквою
Інгредієнти:
Приготування
Отже, редьку чистимо і кладемо на 15 хвилин у холодну воду, щоб позбутися від зайвої гіркоти. Моркву чистимо і тремо на крупній тертці разом з сирком. Часник подрібнюємо, а вимочену редьку нарізаємо на крупній тертці. Перекладаємо всі інгредієнти в миску, підсолюємо за смаком і перемішуємо з майонезом. Подаємо салат, притрусивши свіжою зеленню.
Салат з редьки «Дайкон» з морквою
Інгредієнти:
Приготування
Твердий сир натираємо на дрібну терочку. Редьку дайкон чистимо і нарізаємо тонкою соломкою разом з очищеною морквою. Після цього змішуємо овочі в салатник, додаємо сир і пропущений через прес зубчик часничку. Посипаємо свіжим кропом і все ретельно перемішуємо. Заправляємо салат майонезом, пробуємо на сіль і підсолюємо за необхідності. Подаємо страву відразу ж на стіл, поки салат свіжий і не виділився овочевий сік .
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з редьки з майонезом
Редька - корисний, але в теж час гіркий овоч, і багато господинь не використовують її в створенні різних страв, тому що не знають як її правильно
Салат з редьки з яйцем
Редька - корисна рослина, яку широко використовують в кулінарії. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити смачний і корисний салат з редьки з
Салат з квасолею та морквою
Салат з квасолею та морквою - чудове блюдо, яке не вимагає багато часу і сил. Для його приготування потрібно мінімум інгредієнтів. Пропонуємо вам
Страви з редьки
Редька - корисний овоч, в якому міститься велика кількість вітамінів і мінералів. Але далеко не всі господині знають, що з неї смачного можна
Як зберегти редьку на зиму?
Редька - корисна рослина, що володіє характерним гірким смаком. Вона покращує травлення, збуджує апетит, очищає печінку. В ній міститься дуже багато
Редька по-корейськи - рецепт
Страви східної кухні можна зустріти на наших столах досить часто. Давайте розглянемо декілька варіантів створення редьки по-корейськи. Любителям