Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат з капустою і шинкою

Салат з капустою і шинкою

22-03-2015, 19:50
2 388
Салат з капустою і шинкою
Салат з капусти, шинки і сиру - це ніжна і смачна закуска, яка як ніколи до речі як до святкового столу, так і до звичайного вечері в колі родини. Готувати салат можна і з пекінської капусти і шинки, додавши кукурудзу. Загалом, все залежить тільки від вашої уяви і бажання порадувати близьких новим блюдом.
Для початку познайомимося з простим і легко запам'ятовується рецептом салату з шинкою, капустою і огірком. При бажанні замінюємо кукурудзу зеленим консервованим горошком. А ще урізноманітнити салат можна хрусткими пікантними сухариками.

Салат з капустою, шинкою і огірком


Інгредієнти:

  • капуста свіжа - 200 г;

  • огірок свіжий - 2 шт.;

  • шинка - 300 г;

  • кукурудза консервована - 1 банка;

  • листя салату;

  • сіль - за смаком;

  • майонез - за смаком.


  • Приготування
    Капусту очистити від верхнього листя, тонко нашинковываем, солимо і мнемо руками до появи соку. Потім моєму огірок нарізаємо тонкими пластинками, а шинку нарізаємо кубиками або соломкою. Після чого змішуємо всі інгредієнти, включаючи банку кукурудзи, з якої попередньо зливаємо рідину. Далі заправляємо блюдо майонезом, і при бажанні додаємо свіжу мелкорубленную зелень.
    Готовий салат викладаємо на промиті і підсушені салатні листя. Прикрасити нашу закуску можна ягодами брусниці, авокадо або гілочками кропу.
    Наступний салат ми будемо готувати з пекінської капусти і шинки. Однак можна варіювати види капусти за бажанням, або ж змішати, наприклад брюссельську і білокачанну. Також гурмани можуть додати в блюдо трохи копченої курки або авокадо.

    Салат з пекінської капусти і шинки


    Інгредієнти:

  • пекінська капуста - 1 шт.;

  • огірок свіжий - 1 шт.;

  • шинка - 300 г;

  • сир твердих сортів - 100г;

  • майонез - за смаком;

  • сіль і спеції - за смаком.


  • Приготування
    Пекінську капусту промиваємо і нашинковываем, але не дуже тонко. Огірочок також гарненько промиваємо й обсушуємо,
    Салат з капустою і шинкою
    потім нарізаємо соломкою. Шинку нарізаємо також. При необхідності замінюємо її вареною ковбасою. Потім все перемішуємо і солимо за смаком. Сир у свою чергу подрібнюємо за допомогою середньої терки і додаємо в загальну миску, потім заправляємо салат майонезом за смаком.
    При бажанні і достатній запас часу додаємо в наш салат кілька зварених круто яєць. Страва буде чудово поєднуватися з м'ясними нарізками , салатами з морепродуктів і гарячими гарнірами. А всім тим, хто стежить за фігурою, можемо порекомендувати заправити салат оливковою олією, вершковим, сирним або часниковим соусом .
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з куркою і капустою
    Салат з куркою і капустою
    Салати з куркою - це завжди смачно, вишукано і святково. Їх готують з найрізноманітнішими інгредієнтами. Сьогодні ми хочемо порекомендувати вам
    Салат з капустою і ковбасою
    Салат з капустою і ковбасою
    Салати - це, безумовно, відмінна закуска на будь-якому столі. Та й готувати їх досить просто і швидко. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити чудовий
    Салат з помідорами і капустою
    Салат з помідорами і капустою
    Салати - це чудовий перекус і доповнення до будь-якої страви. І сьогодні ми пропонуємо зробити дивовижний літній салатик з помідорами та капустою.
    Салат з капусти з огірком
    Салат з капусти з огірком
    Салати - це невід'ємний атрибут будь-якого столу, хоч святкового, хоч буденного. І сьогодні мова піде про легкої літньої закуски - дивовижних
    Салат з огірком і яйцем
    Салат з огірком і яйцем
    Швидкий і простий у приготуванні салат з огірком і яйцем може стати як стравою святкового формату, так і закускою на кожен день, яку зручно брати з