Салат з анчоусами
Салат з анчоусами - вишукане й яскраве страва, що прийдеться до смаку всім домочадцям. Незважаючи на велику кількість свіжої зелені, воно виходить досить ситним, але в той же час не обтяжує шлунок і містить багато вітамінів. Пропонуємо вам кілька перевірених рецептиков приготування салату з анчоусами, а який приготувати - виберіть самі!
Інгредієнти:
філе анчоуса в маслі - 400 г;
яйце перепелине - 6 шт.;
каперси великі - 3 ст. ложки;
огірок свіжий - 1 шт.;
листя салату - 1 пучок;
цукор - щіпка;
сіль дрібна - щіпка;
соус табаско - 3 краплі;
сік лимонний - за смаком;
олія оливкова - за смаком.
Приготування
Листя свіжого салату обполіскуємо, струшуємо і розриваємо на дрібні шматочки. Перепелині яйця відварюємо круто, заливаємо холодною водою, чистимо від шкаралупи і розрізаємо навпіл. Огірочок промиваємо, шаткуємо кружечками, а лимонний сік з'єднайте з оливковим маслом, соусом і додаємо спеції. Тепер викладаємо салатні листя в миску, додаємо всі підготовлені інгредієнти, анчоуси, поливаємо заправкою і акуратно перемішуємо. Викладаємо готовий салат на блюдо і подаємо до столу.
Інгредієнти:
листя салату - 100 г;
консервовані анчоуси - 10 шт.;
яйце куряче - 2 шт.;
сир пармезан - 50 г;
батон - 05 шт.;
лимон - за смаком;
діжонська гірчиця - 1 ст. ложка;
олія оливкова - для заправки;
спеції.
Приготування
У батона зрізаємо шкірку, м'якоть подрібнюємо руками на невеликі шматочки, викладаємо на деко, скроплюємо маслом і запікаємо в духовці до золотистого кольору. Яйця відварюємо круто в ковшичке, остуджуємо, чистимо і витягаємо жовтки. Пармезан натираємо на крупній терочке, а з лимона вичавлюємо сік. Тепер розтираємо часничок з чорним перчиком і анчоусами, додаємо гірчицю , яєчні желточки і лимонний сік. Збиваємо соус віночком, поступово підливаючи оливкове масло. Листя салату промиваємо, обсушуємо, нарываем руками, заправляємо соусом і перемішуємо. Зверху викладаємо крутони, прикрашаємо анчоусами і посипаємо тертим сиром.
Інгредієнти:
свіжі печериці - 4 шт.;
в'ялені помідори - 4 шт.;
сир твердих сортів - 30 г;
часник - 1 зубчик;
філе анчоуса - 1 шт.;
олія оливкова - 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Печериці обробляємо, нарізаємо скибочками і обсмажуємо до золотистого кольору. В'ялені помідори шаткуємо смужками. Часник чистимо, розтираємо з анчоусом в ступці, приправляємо спеціями і розбавляємо маслом. Зелень викладаємо на тарілку, зверху розкладаємо грибочки, помідори, поливаємо заправкою і присипаємо сиром.
Салат з анчоусами і каперсами
Інгредієнти:
Приготування
Листя свіжого салату обполіскуємо, струшуємо і розриваємо на дрібні шматочки. Перепелині яйця відварюємо круто, заливаємо холодною водою, чистимо від шкаралупи і розрізаємо навпіл. Огірочок промиваємо, шаткуємо кружечками, а лимонний сік з'єднайте з оливковим маслом, соусом і додаємо спеції. Тепер викладаємо салатні листя в миску, додаємо всі підготовлені інгредієнти, анчоуси, поливаємо заправкою і акуратно перемішуємо. Викладаємо готовий салат на блюдо і подаємо до столу.
Рецепт салату «Цезар з анчоусами»
Інгредієнти:
Приготування
У батона зрізаємо шкірку, м'якоть подрібнюємо руками на невеликі шматочки, викладаємо на деко, скроплюємо маслом і запікаємо в духовці до золотистого кольору. Яйця відварюємо круто в ковшичке, остуджуємо, чистимо і витягаємо жовтки. Пармезан натираємо на крупній терочке, а з лимона вичавлюємо сік. Тепер розтираємо часничок з чорним перчиком і анчоусами, додаємо гірчицю , яєчні желточки і лимонний сік. Збиваємо соус віночком, поступово підливаючи оливкове масло. Листя салату промиваємо, обсушуємо, нарываем руками, заправляємо соусом і перемішуємо. Зверху викладаємо крутони, прикрашаємо анчоусами і посипаємо тертим сиром.
Салат з анчоусами і в'яленими помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Печериці обробляємо, нарізаємо скибочками і обсмажуємо до золотистого кольору. В'ялені помідори шаткуємо смужками. Часник чистимо, розтираємо з анчоусом в ступці, приправляємо спеціями і розбавляємо маслом. Зелень викладаємо на тарілку, зверху розкладаємо грибочки, помідори, поливаємо заправкою і присипаємо сиром.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з каперсами
Салат з каперсами - чудова страва для фуршетного і святкового столу. Варіантів створення цієї закуски багато. У нашій статті ми розберемо, як
Рецепти салатів з персиками
Персики - це чудовий і дуже корисний фрукт, який додають в багато страви, найчастіше в десерти. Але виявляється, що персики добре додавати в різні
Салат з беконом
Серед усього розмаїття рецептів для приготування салатів, буває складно вибрати щось по-справжньому вартісне. Ми допоможемо вам у цьому! Пропонуємо
Салат «Цезар» з куркою і сухариками
Салат «Цезар» - популярне блюдо північноамериканської кухні. В даний час існує безліч рецептів його приготування. І сьогодні ми розповімо, як його
Салат Цезар
Хрусткий салат Завдяки винахідливості і винахідливості власника невеликого ресторанчика, розташованого недалеко від Голлівуду, Цезаря Кардіні,