Салат з беконом
Всі салати з беконом готуються досить швидко і просто. Плюс таких страв полягає в те, що копчені продукти дуже поживні, і після такого перекусу ви довго будете ситі. Пропонуємо вам кілька рецептів оригінальних салатів з беконом.
Інгредієнти:
бекон - 100 г;
помідори черрі - 6 шт.;
листя салату - 4 шт.;
білий хліб - 3 скибочки;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
лимонний сік - 1 ст. ложка.
Приготування
Бекон дрібно шаткуємо й обсмажуємо 5 хвилин на сухій сковорідці до легкого підрум'янення. Білий хлібець нарізаємо кубиками, запікаємо в духовці і викладаємо в миску. Додаємо бекон, листя салату і розрізані навпіл помідори. Лимонний сік з'єднайте з оливковою олією, поливаємо заправкою салат і ретельно перемішуємо.
Інгредієнти:
бекон копчений - 80 г;
консервована кукурудза - 4 ст. ложки;
сухарі - 1 ст.;
часник - 1 зубчик;
петрушка - за смаком;
квасоля консервована - 1 банка;
майонез для заправки.
Приготування
Для приготування салату з квасолею, бекон нарізаємо смужками, викладаємо на невелику сковорідку і обсмажуємо на середньому вогні, помішуючи. Потім перекладаємо його на паперову серветку і залишаємо остигати. Петрушку промиваємо, просушуємо і подрібнюємо, залишивши кілька листочків для прикраси. Консервовану квасолю та кукурудзу відкидаємо на друшляк. Якщо у вас немає готових сухариків, то нарізаємо хліб кубиками, обсмажуємо на масло і охолодити. Після цього змішуємо всі інгредієнти в мисці, заправляємо майонезом, видавлюємо зубчик часничку і перемішуємо. Далі прибираємо готовий салат зі смаженим беконом в холодильник на півгодини, накривши миску кришкою.
Інгредієнти:
грудка куряча - 150 г;
бекон - 100 г;
помідори черрі - 150 г;
сир твердий - 100 г;
листя салату;
сухарики.
Для заправки:
олія оливкова - 3 ст. ложки;
гірчиця діжонська - 1 ч. ложка;
яйце куряче - 1 шт.;
оцет білий винний - 05 ч. ложки;
каперси -5 шт.;
сік лимона - 1 ч. ложка;
анчоус - 5 шт.;
часник - 1 зубчик;
тертий сир - 1 ст. ложка;
спеції.
Приготування
Курячу грудку промиваємо, обсушуємо, натираємо сіллю і перчиком, даємо просочитися приблизно півгодини і обсмажуємо в розпеченому рослинному маслечко до готовності. Потім м'ясо остуджуємо і ріжемо невеликими скибочками. Бекон шаткуємо тонкими смужками і підрум'янюємо на сухій сковорідці. Помідори розрізаємо навпіл. Тепер давайте приготуємо заправку для нашого салату: розбиваємо яйце і акуратно вливаємо в мисочку тільки жовточок. Додаємо оливкова масло, кладемо гірчицю, лимонний сік, винний оцет і збиваємо. Потім додаємо подрібнені анчоуси, каперси, видавлюємо часник і додаємо тертий сир. Все ретельно перемішуємо. Салатні листя охолоджуємо, подрібнюємо руками на невеликі шматочки, укладаємо на дно салатниці і рясно поливаємо приготованим соусом. Далі викладаємо всі інгредієнти, прикрашаємо салат з беконом і куркою сирними пластинками і безпосередньо перед подачею додаємо сухарики.
Інгредієнти:
сирокопчений бекон - 200 г;
сир твердий - 100 г;
яйце - 6 шт.;
листовий салат - 1 пучок;
олія оливкова - для заправки;
соус - за смаком.
Приготування
Листя салату заливаємо хвилин на 30 холодною водою, споліскують і обсушуємо. Варені і очищені яйця розрізаємо на четвертинки, а бекон обсмажуємо до рум'янцю на сухій сковороді і шаткуємо смужками. Подрібнюємо сир на терочке. Потім вистилаємо блюдо листям салату, збризкуємо їх соусом, викладаємо зверху бекон, а навколо розкладаємо яйця, посипаємо все сиром і поливаємо маслом.
Салат з беконом та помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Бекон дрібно шаткуємо й обсмажуємо 5 хвилин на сухій сковорідці до легкого підрум'янення. Білий хлібець нарізаємо кубиками, запікаємо в духовці і викладаємо в миску. Додаємо бекон, листя салату і розрізані навпіл помідори. Лимонний сік з'єднайте з оливковою олією, поливаємо заправкою салат і ретельно перемішуємо.
Салат з беконом і сухариками
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування салату з квасолею, бекон нарізаємо смужками, викладаємо на невелику сковорідку і обсмажуємо на середньому вогні, помішуючи. Потім перекладаємо його на паперову серветку і залишаємо остигати. Петрушку промиваємо, просушуємо і подрібнюємо, залишивши кілька листочків для прикраси. Консервовану квасолю та кукурудзу відкидаємо на друшляк. Якщо у вас немає готових сухариків, то нарізаємо хліб кубиками, обсмажуємо на масло і охолодити. Після цього змішуємо всі інгредієнти в мисці, заправляємо майонезом, видавлюємо зубчик часничку і перемішуємо. Далі прибираємо готовий салат зі смаженим беконом в холодильник на півгодини, накривши миску кришкою.
Салат «Цезар» з беконом
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Курячу грудку промиваємо, обсушуємо, натираємо сіллю і перчиком, даємо просочитися приблизно півгодини і обсмажуємо в розпеченому рослинному маслечко до готовності. Потім м'ясо остуджуємо і ріжемо невеликими скибочками. Бекон шаткуємо тонкими смужками і підрум'янюємо на сухій сковорідці. Помідори розрізаємо навпіл. Тепер давайте приготуємо заправку для нашого салату: розбиваємо яйце і акуратно вливаємо в мисочку тільки жовточок. Додаємо оливкова масло, кладемо гірчицю, лимонний сік, винний оцет і збиваємо. Потім додаємо подрібнені анчоуси, каперси, видавлюємо часник і додаємо тертий сир. Все ретельно перемішуємо. Салатні листя охолоджуємо, подрібнюємо руками на невеликі шматочки, укладаємо на дно салатниці і рясно поливаємо приготованим соусом. Далі викладаємо всі інгредієнти, прикрашаємо салат з беконом і куркою сирними пластинками і безпосередньо перед подачею додаємо сухарики.
Салат з беконом і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Листя салату заливаємо хвилин на 30 холодною водою, споліскують і обсушуємо. Варені і очищені яйця розрізаємо на четвертинки, а бекон обсмажуємо до рум'янцю на сухій сковороді і шаткуємо смужками. Подрібнюємо сир на терочке. Потім вистилаємо блюдо листям салату, збризкуємо їх соусом, викладаємо зверху бекон, а навколо розкладаємо яйця, посипаємо все сиром і поливаємо маслом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з макаронами і куркою
Салати з макаронами - це не тільки смачне, але і ситне блюдо. Відмінно підходить як для подачі на святковий стіл, так для простого перекусу. І
Салат з анчоусами
Салат з анчоусами - ситне і вишукане блюдо, яке неодмінно оцінять ваші домочадці по достоїнству. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних
Бекон - рецепт
Бекон - один з універсальних продуктів, який можна використовувати і в закусках, і в основних блюдах. Популярними стають й салати з беконом, які
Грецький салат з креветками - рецепт
Іноді так хоче побалувати себе і своїх близьких чимось новеньким і оригінальним. У нас є для вас чудовий варіант - зробіть грецький салат з
Салат «Цезар» з куркою і сухариками
Салат «Цезар» - популярне блюдо північноамериканської кухні. В даний час існує безліч рецептів його приготування. І сьогодні ми розповімо, як його
Салат Цезар
Хрусткий салат Завдяки винахідливості і винахідливості власника невеликого ресторанчика, розташованого недалеко від Голлівуду, Цезаря Кардіні,