Бекон - рецепт
Бекон дуже полюбився мешканцям нашої країни. Хоча лікарі, звичайно, не рекомендують їсти його часто, але іноді можна побалувати себе стравами з беконом, які виходять дуже ароматними і чудово смачними! Ну а щоб трохи збалансувати його шкоду для здоров'я, їжте його тільки в поєднанні з легкими і корисними продуктами. Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів приготування бекону.
Інгредієнти:
бекон - 150 г;
цибуля-порей - 1 шт.;
масло рослинне - 30 мл;
спеції;
яйце - 6 шт.
Приготування
Цибуля - порей обробляємо і шаткуємо кільцями, а бекон нарізаємо шматочками, заздалегідь видаливши шкіру. Тепер ставимо на плиту сковороду, наливаємо в неї масло, розігріваємо і тушкуємо цибулю з беконом до золотистого кольору. Потім розбиваємо яйця, приправляємо спеціями і посипаємо прованськими травами. Смажимо яєчню до бажаної готовності жовтка і підсолюємо за смаком. Готову страву подаємо на стіл гарячою, прикрасивши за бажанням свіжою зеленню.
Інгредієнти:
куряче філе - 3 шт.;
вершковий сир - 200 г;
болгарський перець - 2 шт.;
свіжа зелень - 2 ст. ложки;
сирокопчений бекон - 8 скибочок;
спеції.
Приготування
Куряче філе нарізаємо на тонкі поздовжні пластинки. Кожну з них гарненько відбиваємо, натираємо сіллю і перчиком. Потім курячі шматочки промазуємо вершковим сиром, посипаємо дрібно нарубаної свіжої зеленню і перцем, порубаним кубиками. Звертаємо все це справа в плотненький рулетик і загорнути кожен смужкою бекону. Викладаємо наші заготовки в злегка змащену рослинним маслом форму для випікання і відправляємо в розігріту духовку на 30 хвилин. Після цього страву злегка охолоджуємо і подаємо до столу.
Інгредієнти:
тісто;
бекон - за смаком;
ананас - за смаком;
ковбаса;
сир - 200 г;
олія оливкова - за смаком;
паста томатна - 1 ст.;
кукурудзяне борошно - 05 склянки;
спеції: майоран, паприка - за смаком.
Приготування
Готове тісто заздалегідь дістаємо з холодильника і залишаємо охолонути до кімнатної температури. Потім перекладаємо його на лист, присипаний борошном, промазуємо маслом, томатною пастою, видавлюємо часничок і посипаємо спеціями. Далі красиво викладаємо всі інгредієнти начинки, посипаємо рясно тертим сиром і відправляємо піцу на 30 хвилин у розігріту духовку. Запікаємо страву до готовності і появи апетитною рум'яною кірочки.
Інгредієнти:
креветки тигрові - 350 г;
бекон - 100 р.
Для маринаду:
соус соєвий - 100 мл;
часник - 1 зубчик;
сироп кленовий - 1 десертна ложка;
лимонний сік - 1 ст. ложка;
свіжий імбир, приправи.
Приготування
Для приготування маринаду змішуємо в пиалке соєвий соус, тертий імбир, лимонний сік, кленовий сироп і видавлюємо через прес часник. Креветки очистити від панцира, викладаємо в маринад і залишаємо приблизно на 35 хвилин. Потім кожну креветку обертаємо беконом і нанизуємо по кілька штук на дерев'яну шпажку. Смажимо тигрові креветки на сухій сковороді по 15 хвилинки з кожного боку.
Інгредієнти:
бекон - 100 г;
помідори черрі - 6 шт.;
листя салату - 5 шт.;
білий хліб - 3 скибочки;
олія оливкова - 2 ст. ложки;
лимонний сік - 1 ст. ложка.
Приготування
Бекон не крупно нарізаємо і обсмажуємо 5 хвилин на сухій сковороді до легкого підрум'янення. Хліб подрібнюємо кубиками і злегка підсмажуємо на іншій сковороді. Тепер з'єднуємо сухарики, салат, бекон і розрізані навпіл помідори черрі. Сік лимона з'єднуємо з оливковим маслом і поливаємо цією заправкою нашу страву.
Рецепт яєчні з беконом
Інгредієнти:
Приготування
Цибуля - порей обробляємо і шаткуємо кільцями, а бекон нарізаємо шматочками, заздалегідь видаливши шкіру. Тепер ставимо на плиту сковороду, наливаємо в неї масло, розігріваємо і тушкуємо цибулю з беконом до золотистого кольору. Потім розбиваємо яйця, приправляємо спеціями і посипаємо прованськими травами. Смажимо яєчню до бажаної готовності жовтка і підсолюємо за смаком. Готову страву подаємо на стіл гарячою, прикрасивши за бажанням свіжою зеленню.
Рецепт рулетиків з беконом
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе нарізаємо на тонкі поздовжні пластинки. Кожну з них гарненько відбиваємо, натираємо сіллю і перчиком. Потім курячі шматочки промазуємо вершковим сиром, посипаємо дрібно нарубаної свіжої зеленню і перцем, порубаним кубиками. Звертаємо все це справа в плотненький рулетик і загорнути кожен смужкою бекону. Викладаємо наші заготовки в злегка змащену рослинним маслом форму для випікання і відправляємо в розігріту духовку на 30 хвилин. Після цього страву злегка охолоджуємо і подаємо до столу.
Рецепт піци з беконом
Інгредієнти:
Приготування
Готове тісто заздалегідь дістаємо з холодильника і залишаємо охолонути до кімнатної температури. Потім перекладаємо його на лист, присипаний борошном, промазуємо маслом, томатною пастою, видавлюємо часничок і посипаємо спеціями. Далі красиво викладаємо всі інгредієнти начинки, посипаємо рясно тертим сиром і відправляємо піцу на 30 хвилин у розігріту духовку. Запікаємо страву до готовності і появи апетитною рум'яною кірочки.
Рецепт креветок в беконі
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Для приготування маринаду змішуємо в пиалке соєвий соус, тертий імбир, лимонний сік, кленовий сироп і видавлюємо через прес часник. Креветки очистити від панцира, викладаємо в маринад і залишаємо приблизно на 35 хвилин. Потім кожну креветку обертаємо беконом і нанизуємо по кілька штук на дерев'яну шпажку. Смажимо тигрові креветки на сухій сковороді по 15 хвилинки з кожного боку.
Рецепт салату з беконом
Інгредієнти:
Приготування
Бекон не крупно нарізаємо і обсмажуємо 5 хвилин на сухій сковороді до легкого підрум'янення. Хліб подрібнюємо кубиками і злегка підсмажуємо на іншій сковороді. Тепер з'єднуємо сухарики, салат, бекон і розрізані навпіл помідори черрі. Сік лимона з'єднуємо з оливковим маслом і поливаємо цією заправкою нашу страву.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат «Цезар» з помідорами
Салат «Цезар» - один з найулюбленіших і найпопулярніших страв на нашому столі. Класичне поєднання таких інгредієнтів як, курка, сир і салат під
Салат «Цезар» з пекінською капустою
Салат «Цезар» з пекінською капустою - смачне і легке страва, що приготувати досить просто. У нашій статті ми зібрали кілька найбільш вишуканих
Салат з беконом
Серед усього розмаїття рецептів для приготування салатів, буває складно вибрати щось по-справжньому вартісне. Ми допоможемо вам у цьому! Пропонуємо
Паста з беконом
Варіантів приготування італійської пасти існує дуже багато. І сьогодні ми розберемо прості рецепти створення пасти з беконом. Вийде просто,
Бекон в духовці - рецепт
Бекон часто використовується як допоміжний продукт для приготування багатьох страв. Завдяки йому страва набуває особливий м'який солонуватий смак.
Рулети з бекону
Рулети з бекону - ситна і смачна гаряча закуска, яка неодмінно прикрасить будь-який святковий торжество. У нашій статті ми зібрали кілька