Бекон - рецепт

Рецепт яєчні з беконом
Інгредієнти:
Приготування
Цибуля - порей обробляємо і шаткуємо кільцями, а бекон нарізаємо шматочками, заздалегідь видаливши шкіру. Тепер ставимо на плиту сковороду, наливаємо в неї масло, розігріваємо і тушкуємо цибулю з беконом до золотистого кольору. Потім розбиваємо яйця, приправляємо спеціями і посипаємо прованськими травами. Смажимо яєчню до бажаної готовності жовтка і підсолюємо за смаком. Готову страву подаємо на стіл гарячою, прикрасивши за бажанням свіжою зеленню.
Рецепт рулетиків з беконом
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе нарізаємо на тонкі поздовжні пластинки. Кожну з них гарненько відбиваємо, натираємо сіллю і перчиком. Потім курячі шматочки промазуємо вершковим сиром, посипаємо дрібно нарубаної свіжої зеленню і перцем, порубаним кубиками. Звертаємо все це справа в плотненький рулетик і загорнути кожен смужкою бекону. Викладаємо наші заготовки в злегка змащену рослинним маслом форму для випікання і відправляємо в розігріту духовку на 30 хвилин. Після цього страву злегка охолоджуємо і подаємо до столу.
Рецепт піци з беконом
Інгредієнти:
Приготування
Готове тісто заздалегідь дістаємо з холодильника і залишаємо охолонути до кімнатної температури. Потім перекладаємо його на лист, присипаний борошном, промазуємо маслом, томатною пастою, видавлюємо часничок і посипаємо спеціями. Далі красиво викладаємо всі інгредієнти начинки, посипаємо рясно тертим сиром і відправляємо піцу на 30 хвилин у розігріту духовку. Запікаємо страву до готовності і появи апетитною рум'яною кірочки.
Рецепт креветок в беконі
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Для приготування маринаду змішуємо в пиалке соєвий соус, тертий імбир, лимонний сік, кленовий сироп і видавлюємо через прес часник. Креветки очистити від панцира, викладаємо в маринад і залишаємо приблизно на 35 хвилин. Потім кожну креветку обертаємо беконом і нанизуємо по кілька штук на дерев'яну шпажку. Смажимо тигрові креветки на сухій сковороді по 15 хвилинки з кожного боку.
Рецепт салату з беконом
Інгредієнти:

Приготування
Бекон не крупно нарізаємо і обсмажуємо 5 хвилин на сухій сковороді до легкого підрум'янення. Хліб подрібнюємо кубиками і злегка підсмажуємо на іншій сковороді. Тепер з'єднуємо сухарики, салат, бекон і розрізані навпіл помідори черрі. Сік лимона з'єднуємо з оливковим маслом і поливаємо цією заправкою нашу страву.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат «Цезар» з помідорами
Салат «Цезар» - один з найулюбленіших і найпопулярніших страв на нашому столі. Класичне поєднання таких інгредієнтів як, курка, сир і салат під

Салат «Цезар» з пекінською капустою
Салат «Цезар» з пекінською капустою - смачне і легке страва, що приготувати досить просто. У нашій статті ми зібрали кілька найбільш вишуканих

Салат з беконом
Серед усього розмаїття рецептів для приготування салатів, буває складно вибрати щось по-справжньому вартісне. Ми допоможемо вам у цьому! Пропонуємо

Паста з беконом
Варіантів приготування італійської пасти існує дуже багато. І сьогодні ми розберемо прості рецепти створення пасти з беконом. Вийде просто,

Бекон в духовці - рецепт
Бекон часто використовується як допоміжний продукт для приготування багатьох страв. Завдяки йому страва набуває особливий м'який солонуватий смак.

Рулети з бекону
Рулети з бекону - ситна і смачна гаряча закуска, яка неодмінно прикрасить будь-який святковий торжество. У нашій статті ми зібрали кілька