Салат з каперсами
Пропонуємо вам кілька рецептів салату з каперсами. Така страва прикрасить ваш стіл і стане основним козирем будь-якого святкового застілля!
Інгредієнти:
молода картопля - 8 шт.;
стручкова зелена квасоля - 180 г;
олія оливкова - 130 мл;
часник - 1 зубчик;
філе тунця - 400 г;
гірчиця діжонська - 1 ч. ложка;
оцет винний білий - 2 ст. ложки;
помідори черрі - 12 шт.;
маслини - 90 г;
філе анчоуса - 8 шт.;
яйце куряче - 2 шт.;
каперси - 2 ст. ложки;
лимон - 1 шт.
Приготування
Для приготування салату з анчоусами і каперсами готуємо спочатку всі інгредієнти. Картоплю відварюємо в мундирі, потім зливаємо воду, очищаємо її, нарізаємо невеликими шматочками і перекладаємо в миску. У квасолі відрізаємо хвостики, шаткуємо її скибочками і бланшируем приблизно 3 хвилини в киплячій воді. Далі відкидаємо на друшляк, промиваємо під холодною водою і викладаємо до картоплі. Рибу подрібнюємо кубиками і обсмажуємо в гарячому масло на сковороді приблизно 3 хвилини до золотистої скоринки.
Після цього додаємо анчоуси до овочів і перемішуємо. Яйця відварюємо круто, промиваємо в холодній воді, чистимо і розрізаємо ножем на невеликі шматочки. Для приготування заправки змішуємо подрібнений часничок з гірчицею та оцтом, а потім вливаємо оливкове масло і перемішуємо. На дно салатниці викладаємо листя салату, зверху кладемо приготований салат, маслини, подрібнені помідори і каперси. Поливаємо блюдо соусом і прикрашаємо шматочками яєць і анчоусами. Зверху збризкуємо салат з помідорами і каперсами лимонним соком і подаємо до столу.
Інгредієнти:
креветки - 1 кг;
картопля - 500 г;
каперси - 70 г;
майонез - 200 мл;
яйце куряче - 5 шт.;
креветки - 1 кг;
столовий оцет - за смаком;
зелень петрушки;
спеції.
Приготування
Креветки промиваємо і відварюємо 15 хвилин в оцті. Картоплю чистимо, варимо до м'якості і нарізаємо кубиками. Курячі яйця відварюємо круто, очищаємо і шаткуємо невеликими шматочками. Тепер, всі приготовані інгредієнти в мисці з'єднуємо, додаємо каперси і заправляємо майонезом. Все ретельно перемішуємо, викладаємо в салатник і прикрашаємо дрібно нарізаною зеленню петрушечки.
Інгредієнти:
ракові шийки - 85 м;
куряча грудка - 90 г;
яйце перепелине - 2 шт.;
картопля - 150 г;
морква - 1 шт.;
огірки - 100 г;
консервований зелений горошок - 30 г;
зелені яблука - 2 шт.;
лимон - 05 шт.;
зелена цибуля - 4 г;
мариновані огірки - 40 г;
каперси - 10 г;
зерниста гірчиця - 15 г;
ворчестерський соус - 10 мл;
майонез - 50 мл
Приготування
Картоплю і моркву миємо й відварюємо протягом 10 хвилин на слабенькому вогні. Курку і яйця варимо в окремій каструльці протягом 8 хвилин. Яблуко очищаємо, шаткуємо кубиками і поливаємо лимонним соком. Потім очищаємо овочі і подрібнюємо разом зі свіжим і солоним огірочком. Каперси розрізаємо навпіл, а цибулю дрібно рубаємо. Складаємо все в миску, додаємо горошок, кладемо майонез, соус, гірчицю і ретельно перемішуємо. Прикрашаємо салат раковими шийками, яблучками і половиночками перепелиних яєць.
Інгредієнти:
куряча грудка - 400 г;
вода - 5 ст.;
майонез - 50 мл;
натуральний йогурт - 50 мл;
діжонська гірчиця - 1 ст. ложка;
каперси - 3 ст. ложки;
червоний виноград - 30 г;
горіхи - за смаком;
зелений виноград - 30 г;
чорний виноград - 30 г;
спеції.
Приготування
Курячі грудки відварюємо до готовності в підсоленій воді, остуджуємо і подрібнюємо м'ясо кубиками. Майонез з'єднайте з йогуртом і гірчицею . Ягідки винограду розрізаємо на половиночки, викладаємо в миску, додаємо курку, каперси, горішки і викладаємо майонезну суміш. Перемішуємо салат і приправляємо спеціями за смаком.
Салат з каперсами і тунцем
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування салату з анчоусами і каперсами готуємо спочатку всі інгредієнти. Картоплю відварюємо в мундирі, потім зливаємо воду, очищаємо її, нарізаємо невеликими шматочками і перекладаємо в миску. У квасолі відрізаємо хвостики, шаткуємо її скибочками і бланшируем приблизно 3 хвилини в киплячій воді. Далі відкидаємо на друшляк, промиваємо під холодною водою і викладаємо до картоплі. Рибу подрібнюємо кубиками і обсмажуємо в гарячому масло на сковороді приблизно 3 хвилини до золотистої скоринки.
Після цього додаємо анчоуси до овочів і перемішуємо. Яйця відварюємо круто, промиваємо в холодній воді, чистимо і розрізаємо ножем на невеликі шматочки. Для приготування заправки змішуємо подрібнений часничок з гірчицею та оцтом, а потім вливаємо оливкове масло і перемішуємо. На дно салатниці викладаємо листя салату, зверху кладемо приготований салат, маслини, подрібнені помідори і каперси. Поливаємо блюдо соусом і прикрашаємо шматочками яєць і анчоусами. Зверху збризкуємо салат з помідорами і каперсами лимонним соком і подаємо до столу.
Салат з каперсами і креветками
Інгредієнти:
Приготування
Креветки промиваємо і відварюємо 15 хвилин в оцті. Картоплю чистимо, варимо до м'якості і нарізаємо кубиками. Курячі яйця відварюємо круто, очищаємо і шаткуємо невеликими шматочками. Тепер, всі приготовані інгредієнти в мисці з'єднуємо, додаємо каперси і заправляємо майонезом. Все ретельно перемішуємо, викладаємо в салатник і прикрашаємо дрібно нарізаною зеленню петрушечки.
Салат «Олів'є» з каперсами
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю і моркву миємо й відварюємо протягом 10 хвилин на слабенькому вогні. Курку і яйця варимо в окремій каструльці протягом 8 хвилин. Яблуко очищаємо, шаткуємо кубиками і поливаємо лимонним соком. Потім очищаємо овочі і подрібнюємо разом зі свіжим і солоним огірочком. Каперси розрізаємо навпіл, а цибулю дрібно рубаємо. Складаємо все в миску, додаємо горошок, кладемо майонез, соус, гірчицю і ретельно перемішуємо. Прикрашаємо салат раковими шийками, яблучками і половиночками перепелиних яєць.
Салат з каперсами і куркою
Інгредієнти:
Приготування
Курячі грудки відварюємо до готовності в підсоленій воді, остуджуємо і подрібнюємо м'ясо кубиками. Майонез з'єднайте з йогуртом і гірчицею . Ягідки винограду розрізаємо на половиночки, викладаємо в миску, додаємо курку, каперси, горішки і викладаємо майонезну суміш. Перемішуємо салат і приправляємо спеціями за смаком.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з анчоусами
Салат з анчоусами - ситне і вишукане блюдо, яке неодмінно оцінять ваші домочадці по достоїнству. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних
Салат з беконом
Серед усього розмаїття рецептів для приготування салатів, буває складно вибрати щось по-справжньому вартісне. Ми допоможемо вам у цьому! Пропонуємо
Салат з консервованої квасолею
У зиязикай період брак свіжих овочів нам на допомогу приходять консервовані. Якщо у ваших запасах є консервована квасоля - вам дуже пощастило! З
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.
Тартар з тунця
Тартар - це французька страва, так званий своєрідний спосіб подачі сирого м'яса та риби. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами створення
Салат Олів'є з куркою
Олів'є - це завжди смачно Який салат можна назвати більш популярним у нашій країні, ніж олів'є? Без нього святковий стіл здається порожнім, так і у