Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат з каперсами

Салат з каперсами

22-03-2015, 14:12
1 036
Салат з каперсами
Пропонуємо вам кілька рецептів салату з каперсами. Така страва прикрасить ваш стіл і стане основним козирем будь-якого святкового застілля!

Салат з каперсами і тунцем


Інгредієнти:

  • молода картопля - 8 шт.;

  • стручкова зелена квасоля - 180 г;

  • олія оливкова - 130 мл;

  • часник - 1 зубчик;

  • філе тунця - 400 г;

  • гірчиця діжонська - 1 ч. ложка;

  • оцет винний білий - 2 ст. ложки;

  • помідори черрі - 12 шт.;

  • маслини - 90 г;

  • філе анчоуса - 8 шт.;

  • яйце куряче - 2 шт.;

  • каперси - 2 ст. ложки;

  • лимон - 1 шт.


  • Приготування
    Для приготування салату з анчоусами і каперсами готуємо спочатку всі інгредієнти. Картоплю відварюємо в мундирі, потім зливаємо воду, очищаємо її, нарізаємо невеликими шматочками і перекладаємо в миску. У квасолі відрізаємо хвостики, шаткуємо її скибочками і бланшируем приблизно 3 хвилини в киплячій воді. Далі відкидаємо на друшляк, промиваємо під холодною водою і викладаємо до картоплі. Рибу подрібнюємо кубиками і обсмажуємо в гарячому масло на сковороді приблизно 3 хвилини до золотистої скоринки.
    Після цього додаємо анчоуси до овочів і перемішуємо. Яйця відварюємо круто, промиваємо в холодній воді, чистимо і розрізаємо ножем на невеликі шматочки. Для приготування заправки змішуємо подрібнений часничок з гірчицею та оцтом, а потім вливаємо оливкове масло і перемішуємо. На дно салатниці викладаємо листя салату, зверху кладемо приготований салат, маслини, подрібнені помідори і каперси. Поливаємо блюдо соусом і прикрашаємо шматочками яєць і анчоусами. Зверху збризкуємо салат з помідорами і каперсами лимонним соком і подаємо до столу.

    Салат з каперсами і креветками


    Інгредієнти:

  • креветки - 1 кг;

  • картопля - 500 г;

  • каперси - 70 г;

  • майонез - 200 мл;

  • яйце куряче - 5 шт.;

  • креветки - 1 кг;

  • столовий оцет - за смаком;

  • зелень петрушки;

  • спеції.


  • Приготування
    Креветки промиваємо і відварюємо 15 хвилин в оцті. Картоплю чистимо, варимо до м'якості і нарізаємо кубиками. Курячі яйця відварюємо круто, очищаємо і шаткуємо невеликими шматочками. Тепер, всі приготовані інгредієнти в мисці з'єднуємо, додаємо каперси і заправляємо майонезом. Все ретельно перемішуємо, викладаємо в салатник і прикрашаємо дрібно нарізаною зеленню петрушечки.

    Салат «Олів'є» з каперсами


    Інгредієнти:

  • ракові шийки - 85 м;

  • куряча грудка - 90 г;

  • яйце перепелине - 2 шт.;

  • картопля - 150 г;

  • морква - 1 шт.;

  • огірки - 100 г;

  • консервований зелений горошок - 30 г;

  • зелені яблука - 2 шт.;

  • лимон - 05 шт.;

  • зелена цибуля - 4 г;

  • мариновані огірки - 40 г;

  • каперси - 10 г;

  • зерниста гірчиця - 15 г;

  • ворчестерський соус - 10 мл;

  • майонез - 50 мл


  • Приготування
    Картоплю і моркву миємо й відварюємо протягом 10 хвилин на слабенькому вогні. Курку і яйця варимо в окремій каструльці протягом 8 хвилин. Яблуко очищаємо, шаткуємо кубиками і поливаємо лимонним соком. Потім очищаємо овочі і подрібнюємо разом зі свіжим і солоним огірочком. Каперси розрізаємо навпіл, а цибулю дрібно рубаємо. Складаємо все в миску, додаємо горошок, кладемо майонез, соус, гірчицю і ретельно перемішуємо. Прикрашаємо салат раковими шийками, яблучками і половиночками перепелиних яєць.

    Салат з каперсами і куркою


    Інгредієнти:

  • куряча грудка - 400 г;

  • вода - 5 ст.;

  • майонез - 50 мл;

  • натуральний йогурт - 50 мл;

  • діжонська гірчиця - 1 ст. ложка;

  • каперси - 3 ст. ложки;

  • червоний виноград - 30 г;

  • горіхи - за смаком;
    Салат з каперсами

  • зелений виноград - 30 г;

  • чорний виноград - 30 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Курячі грудки відварюємо до готовності в підсоленій воді, остуджуємо і подрібнюємо м'ясо кубиками. Майонез з'єднайте з йогуртом і гірчицею . Ягідки винограду розрізаємо на половиночки, викладаємо в миску, додаємо курку, каперси, горішки і викладаємо майонезну суміш. Перемішуємо салат і приправляємо спеціями за смаком.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з анчоусами
    Салат з анчоусами
    Салат з анчоусами - ситне і вишукане блюдо, яке неодмінно оцінять ваші домочадці по достоїнству. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних
    Салат з беконом
    Салат з беконом
    Серед усього розмаїття рецептів для приготування салатів, буває складно вибрати щось по-справжньому вартісне. Ми допоможемо вам у цьому! Пропонуємо
    Салат з консервованої квасолею
    Салат з консервованої квасолею
    У зиязикай період брак свіжих овочів нам на допомогу приходять консервовані. Якщо у ваших запасах є консервована квасоля - вам дуже пощастило! З
    Кальмаровий салат
    Кальмаровий салат
    Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.
    Тартар з тунця
    Тартар з тунця
    Тартар - це французька страва, так званий своєрідний спосіб подачі сирого м'яса та риби. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами створення
    Салат Олів'є з куркою
    Салат Олів'є з куркою
    Олів'є - це завжди смачно Який салат можна назвати більш популярним у нашій країні, ніж олів'є? Без нього святковий стіл здається порожнім, так і у