Рецепти салатів з персиками
Персики мають дуже ніжний і вишуканий смак, завдяки якому широко використовуються в різних стравах. Вони відмінно поєднуються з куркою, сиром, креветками та іншими інгредієнтами. Ми розповімо вам сьогодні кілька оригінальних рецептів приготування салатів з персиків.
Інгредієнти:
персики - 4 шт.;
куряче філе - 200 г;
сир - 100 г;
оливки - 100 г;
майонез.
Приготування
Персики ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку акуратно і розламуємо кожен фрукт навпіл, витягуючи кісточку. Один персик нарізаємо кубиками і прибираємо його в миску, куди будемо безпосередньо складати салат. Філе відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо і ріжемо кубиками. Сир шаткуємо дрібними кубиками, а оливки подрібнюємо кільцями. Далі всі інгредієнти змішуємо і заправляємо майонезом. Половинки персиків викладаємо зрізами вгору на плоске блюдо, викладати в поглиблення кожної половинки салат і прикрашаємо його свіжою зеленню.
Інгредієнти:
персики - 3 шт.;
рукола - 100 г;
сир моцарелла - 200 г;
сік лимонний - 40 мл;
спеції.
Приготування
Персики промиваємо, просушуємо, розрізаємо на половинки, виймаємо кісточки, шаткуємо скибочками і злегка обсмажуємо на сковороді. Рукколу викладаємо в тарілку. Моцарелу подрібнюємо кубиками і змішуємо всі інгредієнти між собою. Для заправки з'єднуємо лимонний сік, оливкова масло і спеції. Отриманим соусом заливаємо салатик і подаємо до столу.
Інгредієнти:
консервовані персики - 80 г;
куряче філе - 120 г;
кедрові горіхи - 10 г;
помідори черрі - 8 шт.;
базилік - 20 г;
мед - 10 мл;
соєвий соус - 10 мл;
діжонська гірчиця - 10 мл;
олія оливкова - 10 мл;
устричний соус - 10 мл
Приготування
Для приготування салату з персиками і помідорами в миску насипаємо апельсиновий перець, виливаємо соєвий і устричний соуси, кладемо гірчицю, мед і перемішуємо. Філе курки нарізаємо невеликими скибочками, викладаємо в маринад і залишаємо на 7 хвилин. Цим часом промиваємо і просушуємо базилік, листя салату і нарываем зелень руками на маленькі шматочки. Персики нарізаємо невеликими кубиками, викладаємо їх у миску з зеленню і поливаємо оливковою маслом. Помідори черрі розрізаємо на 2 частини. Мариноване філе куряче обсмажуємо до готовності на сковороді, перекладаємо м'ясо на паперовий рушник, а потім додаємо в салат разом з персиками і помідорками. Перед подачею прикрашаємо наш салатик кедровими горішками.
Інгредієнти:
очищені - 400 г;
персики - 2 шт.;
салатні листя - 1 пучок;
яйце - 2 шт.;
олія оливкова - 1 ст. ложки.
Для заправки:
лимон - 1 шт.;
свіжий базилік - 05 пучка;
олія оливкова - 3 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Яйця відварюємо, остуджуємо повністю і очищаємо від шкаралупи. Базилік і салатні листя промиваємо, обсушуємо на рушник і рубаємо ножем. З лимона акуратно знімаємо цедру і натираємо чайну ложечку на дрібній тертці. З очищеного плода віджимаємо сік, змішуємо його з оливковим маслом, цедрою, подрібненим базиліком і спеціями. Очищені креветки перекладаємо в миску, поливаємо частиною заправки, перемішуємо і відставляємо в сторону на 20 хвилин. Персики промиваємо, обсушуємо, ріжемо на половинки і видаляємо кісточки. Салатні листя викладаємо на велику тарілку, потім розкладаємо зверху персикові шматочки. Замариновані креветки кидаємо на сковороду з розігрітим оливковою маслом і, помішуючи, обсмажуємо до золотистого кольору. Варені яєчка розрізаємо на четвертиночки і разом з морепродуктів викладаємо на блюдо з салатом. Збризкуємо страва залишилася заправкою і подаємо на стіл.
Рецепт салату з персиками
Інгредієнти:
Приготування
Персики ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку акуратно і розламуємо кожен фрукт навпіл, витягуючи кісточку. Один персик нарізаємо кубиками і прибираємо його в миску, куди будемо безпосередньо складати салат. Філе відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо і ріжемо кубиками. Сир шаткуємо дрібними кубиками, а оливки подрібнюємо кільцями. Далі всі інгредієнти змішуємо і заправляємо майонезом. Половинки персиків викладаємо зрізами вгору на плоске блюдо, викладати в поглиблення кожної половинки салат і прикрашаємо його свіжою зеленню.
Салат з персиком і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Персики промиваємо, просушуємо, розрізаємо на половинки, виймаємо кісточки, шаткуємо скибочками і злегка обсмажуємо на сковороді. Рукколу викладаємо в тарілку. Моцарелу подрібнюємо кубиками і змішуємо всі інгредієнти між собою. Для заправки з'єднуємо лимонний сік, оливкова масло і спеції. Отриманим соусом заливаємо салатик і подаємо до столу.
Салат з консервованими персиками
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування салату з персиками і помідорами в миску насипаємо апельсиновий перець, виливаємо соєвий і устричний соуси, кладемо гірчицю, мед і перемішуємо. Філе курки нарізаємо невеликими скибочками, викладаємо в маринад і залишаємо на 7 хвилин. Цим часом промиваємо і просушуємо базилік, листя салату і нарываем зелень руками на маленькі шматочки. Персики нарізаємо невеликими кубиками, викладаємо їх у миску з зеленню і поливаємо оливковою маслом. Помідори черрі розрізаємо на 2 частини. Мариноване філе куряче обсмажуємо до готовності на сковороді, перекладаємо м'ясо на паперовий рушник, а потім додаємо в салат разом з персиками і помідорками. Перед подачею прикрашаємо наш салатик кедровими горішками.
Салат з креветками і персиками
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Яйця відварюємо, остуджуємо повністю і очищаємо від шкаралупи. Базилік і салатні листя промиваємо, обсушуємо на рушник і рубаємо ножем. З лимона акуратно знімаємо цедру і натираємо чайну ложечку на дрібній тертці. З очищеного плода віджимаємо сік, змішуємо його з оливковим маслом, цедрою, подрібненим базиліком і спеціями. Очищені креветки перекладаємо в миску, поливаємо частиною заправки, перемішуємо і відставляємо в сторону на 20 хвилин. Персики промиваємо, обсушуємо, ріжемо на половинки і видаляємо кісточки. Салатні листя викладаємо на велику тарілку, потім розкладаємо зверху персикові шматочки. Замариновані креветки кидаємо на сковороду з розігрітим оливковою маслом і, помішуючи, обсмажуємо до золотистого кольору. Варені яєчка розрізаємо на четвертиночки і разом з морепродуктів викладаємо на блюдо з салатом. Збризкуємо страва залишилася заправкою і подаємо на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з анчоусами
Салат з анчоусами - ситне і вишукане блюдо, яке неодмінно оцінять ваші домочадці по достоїнству. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних
Салат з беконом
Серед усього розмаїття рецептів для приготування салатів, буває складно вибрати щось по-справжньому вартісне. Ми допоможемо вам у цьому! Пропонуємо
Салат з восьминогів
Восьминіг в наших краях - справжній делікатес, але дістати його зовсім не складно. Любителі морепродуктів знають, що страви з восьминога не тільки
Салат з кедровими горішками
Іноді незначний інгредієнт у страві додає неповторний смак. Додаючи в салат кедрові горішки, ми отримуємо оригінальне блюдо з чудовим смаком, до того
Персики в сиропі на зиму
Персики - смачний і корисний фрукт, який можна додавати в різні десерти, робити сік, варення і т. д. І сьогодні ми розповімо, як приготувати персики
Салат «Цезар» з куркою і сухариками
Салат «Цезар» - популярне блюдо північноамериканської кухні. В даний час існує безліч рецептів його приготування. І сьогодні ми розповімо, як його