Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат з фарфалле

Салат з фарфалле

22-03-2015, 14:01
660
Салат з фарфалле
Салати з макаронними виробами виходять дуже ситними і можуть стати не тільки закускою, але і повноцінним основною стравою. Їх можна їсти як в теплом, так і в холодному вигляді. Заправляти такі салатики можна сметанкою, майонезом або рослинним маслом.

Салат з фарфалле, помідорами та базиліком


Інгредієнти:

  • паста фарфалле (метелики) - 3 ст.;

  • бальзамічний оцет - 10 мл;

  • листя базиліка - за смаком;

  • помідори черрі - 20 шт.;

  • сир моцарела - 180 г;

  • олія оливкова - 5 ст. ложок;

  • кедрові горіхи - 6 ст. ложок;

  • часник - 2 зубчики;

  • спеції.


  • Приготування
    Пасту відварюємо в підсоленій воді і просушуємо. Базилік, кедрові горішки, часник і оливкове масло розминаємо в ступці до отримання кашкоподібного стану. Додаємо туди бальзамічний оцет, порізані на четвертинки помідори, моцарелу і пасту. Підсолюємо салат з фарфалле і овочами за смаком і добре перемішуємо.

    Салат з фарфалле в італійському стилі


    Інгредієнти:

  • консервований тунець в олії - 180 г;

  • паста фарфалле - 200 г;

  • червоний болгарський перець - 05 шт.;

  • солодкий жовтий перець болгарський - 05 шт.;

  • маслини - 10 шт.;

  • олія оливкова - 2 ст. ложки;

  • адигейський сир - 100 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Перець промиваємо, обробляємо і шаткуємо соломкою. Маслини нарізаємо тонкими кільцями, а фарфалле відварюємо в підсоленій воді. Потім відкидаємо макарони на друшляк, а потім змішуємо з консервованим тунцем. Додаємо перчик, маслини, сирок, покришений шматочками, заправляємо оливковою маслом і подаємо до столу.

    Салат з фарфалле і цвітною капустою


    Інгредієнти:

  • цвітна капуста - 200 г;

  • паста фарфалле - 100 г;

  • селера - 100 г;

  • шинка - 200 г;

  • морква - 1 шт.;

  • майонез - 4 ст. ложки;

  • спеції.
  • Салат з фарфалле


    Приготування
    Воду кип'ятимо, солимо за смаком, додаємо макарошки і варимо до готовності. Потім відкидаємо на друшляк і окремо відварюємо до готовності цвітну капусту. Селера миємо, чистимо і шаткуємо дрібними кубиками. Морква обробляємо і нарізаємо точно такими ж шматочками, а потім бланшируем з селерою до готовності 10-15 хвилин. Цим часом дрібно ріжемо шинку і починаємо збирати салатик. У салатник викладаємо спочатку відвареної селеру, моркву, додаємо шинку і фарфалле. Цвітну капусту дрібно ріжемо й додаємо в салатник. Заправляємо все майонезом, перемішуємо, прикрашаємо за бажанням зеленню і подаємо на стіл.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з моцарелою і помідорами
    Салат з моцарелою і помідорами
    Моцарелла - це різновид італійського сиру, який продається у вигляді кульок, замочених в розсолі. Він відмінно підходить для приготування різних
    Салат з болгарським перцем - рецепт
    Салат з болгарським перцем - рецепт
    Салатик з болгарським перцем - відмінний варіант для святкового або буденного столу. Таке цікаве блюдо неодмінно оцінять ваші домочадці. А
    Салат «Бонапарт»
    Салат «Бонапарт»
    Салат «Бонапарт» сподобається любителям ситних салатів, заправлених майонезом. Тут поєднуються такі продукти, як м'ясо, гриби, картопля і сир. Дуже
    Фарфалле
    Фарфалле
    Фарфалле - це вид італійської пасти. Готується вона з куркою, овочами, рибою і морепродуктами. Як раз про рецепти цих поєднань і піде мова в
    Грецький салат з пекінської капустою
    Грецький салат з пекінської капустою
    Грецький салат вважається однією з найбільш вишуканих і смачних закусок. А якщо до нього додати пекінську капусту, то блюдо придбає незвичайний