Салат з фарфалле
Салати з макаронними виробами виходять дуже ситними і можуть стати не тільки закускою, але і повноцінним основною стравою. Їх можна їсти як в теплом, так і в холодному вигляді. Заправляти такі салатики можна сметанкою, майонезом або рослинним маслом.
Інгредієнти:
паста фарфалле (метелики) - 3 ст.;
бальзамічний оцет - 10 мл;
листя базиліка - за смаком;
помідори черрі - 20 шт.;
сир моцарела - 180 г;
олія оливкова - 5 ст. ложок;
кедрові горіхи - 6 ст. ложок;
часник - 2 зубчики;
спеції.
Приготування
Пасту відварюємо в підсоленій воді і просушуємо. Базилік, кедрові горішки, часник і оливкове масло розминаємо в ступці до отримання кашкоподібного стану. Додаємо туди бальзамічний оцет, порізані на четвертинки помідори, моцарелу і пасту. Підсолюємо салат з фарфалле і овочами за смаком і добре перемішуємо.
Інгредієнти:
консервований тунець в олії - 180 г;
паста фарфалле - 200 г;
червоний болгарський перець - 05 шт.;
солодкий жовтий перець болгарський - 05 шт.;
маслини - 10 шт.;
олія оливкова - 2 ст. ложки;
адигейський сир - 100 г;
спеції.
Приготування
Перець промиваємо, обробляємо і шаткуємо соломкою. Маслини нарізаємо тонкими кільцями, а фарфалле відварюємо в підсоленій воді. Потім відкидаємо макарони на друшляк, а потім змішуємо з консервованим тунцем. Додаємо перчик, маслини, сирок, покришений шматочками, заправляємо оливковою маслом і подаємо до столу.
Інгредієнти:
цвітна капуста - 200 г;
паста фарфалле - 100 г;
селера - 100 г;
шинка - 200 г;
морква - 1 шт.;
майонез - 4 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Воду кип'ятимо, солимо за смаком, додаємо макарошки і варимо до готовності. Потім відкидаємо на друшляк і окремо відварюємо до готовності цвітну капусту. Селера миємо, чистимо і шаткуємо дрібними кубиками. Морква обробляємо і нарізаємо точно такими ж шматочками, а потім бланшируем з селерою до готовності 10-15 хвилин. Цим часом дрібно ріжемо шинку і починаємо збирати салатик. У салатник викладаємо спочатку відвареної селеру, моркву, додаємо шинку і фарфалле. Цвітну капусту дрібно ріжемо й додаємо в салатник. Заправляємо все майонезом, перемішуємо, прикрашаємо за бажанням зеленню і подаємо на стіл.
Салат з фарфалле, помідорами та базиліком
Інгредієнти:
Приготування
Пасту відварюємо в підсоленій воді і просушуємо. Базилік, кедрові горішки, часник і оливкове масло розминаємо в ступці до отримання кашкоподібного стану. Додаємо туди бальзамічний оцет, порізані на четвертинки помідори, моцарелу і пасту. Підсолюємо салат з фарфалле і овочами за смаком і добре перемішуємо.
Салат з фарфалле в італійському стилі
Інгредієнти:
Приготування
Перець промиваємо, обробляємо і шаткуємо соломкою. Маслини нарізаємо тонкими кільцями, а фарфалле відварюємо в підсоленій воді. Потім відкидаємо макарони на друшляк, а потім змішуємо з консервованим тунцем. Додаємо перчик, маслини, сирок, покришений шматочками, заправляємо оливковою маслом і подаємо до столу.
Салат з фарфалле і цвітною капустою
Інгредієнти:
Приготування
Воду кип'ятимо, солимо за смаком, додаємо макарошки і варимо до готовності. Потім відкидаємо на друшляк і окремо відварюємо до готовності цвітну капусту. Селера миємо, чистимо і шаткуємо дрібними кубиками. Морква обробляємо і нарізаємо точно такими ж шматочками, а потім бланшируем з селерою до готовності 10-15 хвилин. Цим часом дрібно ріжемо шинку і починаємо збирати салатик. У салатник викладаємо спочатку відвареної селеру, моркву, додаємо шинку і фарфалле. Цвітну капусту дрібно ріжемо й додаємо в салатник. Заправляємо все майонезом, перемішуємо, прикрашаємо за бажанням зеленню і подаємо на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з моцарелою і помідорами
Моцарелла - це різновид італійського сиру, який продається у вигляді кульок, замочених в розсолі. Він відмінно підходить для приготування різних
Салат з болгарським перцем - рецепт
Салатик з болгарським перцем - відмінний варіант для святкового або буденного столу. Таке цікаве блюдо неодмінно оцінять ваші домочадці. А
Салат «Бонапарт»
Салат «Бонапарт» сподобається любителям ситних салатів, заправлених майонезом. Тут поєднуються такі продукти, як м'ясо, гриби, картопля і сир. Дуже
Фарфалле
Фарфалле - це вид італійської пасти. Готується вона з куркою, овочами, рибою і морепродуктами. Як раз про рецепти цих поєднань і піде мова в
Грецький салат з пекінської капустою
Грецький салат вважається однією з найбільш вишуканих і смачних закусок. А якщо до нього додати пекінську капусту, то блюдо придбає незвичайний