Салат «Цезар» - класичний рецепт

Салат «Цезар» класичний - простий рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для класичного салату «Цезар» нам знадобляться крутони - підсушений білий хліб. Для його приготування з багета зрізаємо скоринки, м'якоть нарізаємо кубиками і підсушуємо в духовці до зарум'янювання. У процесі приготування майбутні крутони потрібно кілька разів перевернути, щоб вони підрум'янилися рівномірно. Далі часник розтираємо з сіллю, найзручніше це робити в ступці. В отриману кашку додаємо 10 мл оливкової олії і прогріваємо суміш на невеликому вогні. Потім сюди висипаємо крутони, перемішуємо і на тому ж малому вогні витримуємо хвилини 2.
Далі беремо велике сире куряче яйце, проколюємо шкаралупу з тупої сторони і на 1 хвилину акуратно опускаємо в окріп. В салатну миску спочатку викладаємо крупно порізану салат ромен, збризкуємо його маслом і акуратно перемішуємо. Потім скроплюємо соком лимона, приправляємо сіллю, перцем, вустерским соусом і знову перемішуємо. Акуратно розбиваємо яйце і виливаємо зверху на салат, перемішуємо, щоб зелень покрилася яєчною масою. Потім посипаємо тертим пармезаном, знову перемішуємо, кладемо крутони, акуратненько ще раз перемішуємо і відразу ж подаємо салат до столу.
Правильний рецепт салату «Цезар» з куркою
Інгредієнти:
Для салату:
Для соусу:
Приготування
Куряче філе натираємо сумішшю солі і перцю, накриваємо плівкою і ставимо в холодне місце маринуватися на кілька годин. На сковороду наливаємо оливкову олію, розігріваємо і опускаємо в нього нарізаний пластинами часник. Обсмажуємо до злегка золотистого кольору, після чого виймаємо його, він нам більше не знадобиться - весь свій аромат часник віддав оливковій олії. Багет нарізаємо кубиками, попередньо зрізавши з нього скоринку. Отримані шматочки обсмажуємо до рум'яної скоринки на оливковій олії.
Далі на розпеченій сковороді обсмажуємо куряче філе по 4 хвилини з кожного боку. При цьому сковороду не можна накривати кришкою.
Тепер приступаємо до приготування класичного соусу для салату Цезар. Розтираємо В ступці зубчик часнику, горошини чорного перцю і дрібку солі, додаємо вустерський соус, сирі яєчні жовтки і

Тепер пора збирати класичний салат Цезар з куркою воєдино: салатне блюдо натираємо часником і викладаємо зверху нарвані великими шматочками листя салату. Збризкуємо їх соусом і посипаємо натертим на тертці пармезаном. Зверху розміщуємо нарізане брусочками куряче філе і знову збризкуємо соусом. Тепер поміщаємо сухарики, які також збризкуємо соусом і притрушиваем пармезаном. За бажанням додаємо помідор, нарізаний шматочками, який також притрушиваем сиром і відразу ж ставимо на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат «Цезар» з помідорами
Салат «Цезар» - один з найулюбленіших і найпопулярніших страв на нашому столі. Класичне поєднання таких інгредієнтів як, курка, сир і салат під

Салат зі смаженою куркою
Смачний і легкий салат зі смаженою куркою - ідеальне весняне блюдо, яке можна зробити досить швидко. І ми пропонуємо вам найцікавіші варіанти

Салат "Цезар" з сьомгою
Салат «Цезар» вже давно став культовим стравою на наших столах. І його класичний рецепт змінився до невпізнання. І сьогодні ми розповімо про те, як

Салат «Цезар» з пекінською капустою
Салат «Цезар» з пекінською капустою - смачне і легке страва, що приготувати досить просто. У нашій статті ми зібрали кілька найбільш вишуканих

Салат «Цезар» з куркою і сухариками
Салат «Цезар» - популярне блюдо північноамериканської кухні. В даний час існує безліч рецептів його приготування. І сьогодні ми розповімо, як його

Салат Цезар
Хрусткий салат Завдяки винахідливості і винахідливості власника невеликого ресторанчика, розташованого недалеко від Голлівуду, Цезаря Кардіні,